Indendørs Fletmøbler

Indendørs Fletmøbler 

LÆS NEDENFOR OM HVEM VI ER OG HVAD VI KAN MED RATTANMØBLER

Living In Harmony overtog Manillahuset i 2020 - begge med speciale i kurvemøbler og rattanmøbler i bedste kvalitet.

Det gamle Manillahus der lå på Roskildevej i Rødovre lukkede i slutningen af 2020. Herefter købte vi (Living In Harmony) rettighederne til at bruge navnet Manillahuset og manillahuset.dk. Nu er disse to brands lagt ind under hovedfirmaet Living In Harmony. Begge firmaer har sideløbende og gennem mere end 20 år eksileret i rattanmøbler og havemøbler og hver for sig har vi været store på markedet og nu blot er blevet endnu større under samme tag.


Manillahuset tilbyder både klassiske rattanmøbler og rattanmøbler i moderne design

Hos Manillahuset/Living In Harmony får du den bedste service og bedste kurvemøbler du kan have fornøjelse af i mange år. Vi er professionelle, har mange års erfaring og er kendte gennem mange år af kunder i hele landet.

De to danske firmaer Sika Design og Cane-line står for design og formidling af de bedste fletmøbler, du kan finde i Danmark. Det er rattan med kreativitet i designet, materialevalg i høj kvalitet, top tunet produktion og professionelt salgsled. Dette matcher Living In Harmonys forretningsfilosofi rigtigt godt, så derfor har vi valgt disse to brands i vores forretning.

Det tredje ben, som er lige så stort og vigtigt for os, er Living In Harmonys eget design, import og salg af rattanmøbler til både private og erhverv. Dette har vi gjort siden 1998 og hvis der nogen, der ved noget om rattan, så man man sige at det er os - sagt i al beskedenhed.

At specialisere sig i færre leverandører kan være en fordel for vores kunder, da udvalget fra de enkelte leverandører er større og vi har god indsigt i produkterne.


Vi sælger rattanmøbler til mange formål udført i de bedste materialer og professionel bearbejdning.

Kurvemøbler, fletmøbler, manillamøbler, bambusmøbler
…kært barn har mange navne og det ”rigtige” navn er Rattanmøbler.

Living In Harmony/Manillahuset designer og importerer selv mange af vores rattanmøbler, som nævnt ovenfor og de er derfor enestående i Danmark. Vi lægger meget vægt på design/komfort, smukt visuelt udtryk, gennemførte detaljer og anvendelse af naturmaterialer. Vi holder et lavt prisniveau for kvalitetsprodukter.

Rattan materialet stammer fra en palmeart der vokser i de tropiske egne. Denne palme laver nogle lange luftrødder som springer fra kronen og løber mange meter hen over skovbunden. Disse rødder kaldes rattan og er efter afbarkning og forarbejdning et fortrinligt, fleksibelt, stærkt og let materiale til møbelfremstilling. Rattan er samtidig bæredygtigt, da man ikke nedlægger selve palmerne ved indsamling af luftrødderne, så efter afskæring sætter de blot nye rødder som gror op til 30 cm om dagen.

Rattanmøbler kan bruges både i udestuer, sommerhuse, orangerier, på altaner, hoteller, restauranter og naturligvis der hvor de oftest stilles i privates hjem, hvor de pryder i både opholdsstuen og spisestuen.


Gode hynder og stof der holder i mange år.

Med de rigtige hynder (særligt til lounge grupper) er du halvvejs i mål. Dit valg af hynder er nok det vigtigste for dig hvis du ønsker en så problemfri løsning som muligt. Løsningen er koldskum, inderforing og gode stofkvaliteter.

Dette er en af de vigtige grunde til, at vores rattanmøbler holder i mage år uden at synke sammen.
Stoffet er i mange tilfælde vaskbart, men tjek det lige inden du putter det i maskinen, for måske skal det håndvaskes eller kemisk renses.

Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede i materialevalg, uanset om du er kommer til vores butik eller kontakter os via vores hjemmeside her.


Vi hjælper dig med at vælg de rigtige rattanmøbler.

Inden du kører ud til os, så brug 10 minutter på at overveje dine egentlige behov og sammenhold det med de pladsforhold, der er til stede på stedet hvor du ønsker at have møblerne stående. Hvor meget kan det fylde, mål gerne op og lav en hurtig tegning, hvor mange skal vi kunne opholde os omkring spisesættet eller loungegruppen og hvilke farver og materialer vil passe bedst ind i den stil, der allerede er eller kommer efter en eventuel forestående ombytning.

Når det er gjort, så har vi det bedste udgangspunkt for at kunne skabe den perfekte løsning med smukke rattanmøbler til dine og jeres bedste opholdssteder indendørs. Vi hjælper og vejleder ud fra vores mange opstillede modeller og kataloger med det samlede udvalg.

Du er naturligvis også velkommen til blot at komme på en hurtig inspirationstur og her kan du gå og suge indtryk til dig alene, hvis du ønsker det, eller få en overordnet vejledning af os i butikken.


Sådan vedligeholder du dine Rattan- og kurvemøbler

Det er kort fortalt, da der næsten ikke er vedligeholdelse på stellet af vores kvalitets-rattanmøbler fra Sika Design, Cane-Line og Living In Harmony.

Stort set alle rattanmøbler er i dag lakerede med en transparent og silkemat lak og det kræver blot almindelig rengøring for snavs og støv. Bruge et børstemundstykke på støvsugeren samt en opvredet klus med sæbevand og det er alt. De skal ikke "vandes", som man sagde tidligere - det er efter hånden en gammel skrøne.


Vi kan mere end blot rattanmøbler.

Der er ingen tvivl om at Manillahuset er rattanspecialister med noget af den største erfaring på markedet, men vi kan naturligvis også andet en at sælge smukke og komfortable fletmøbler. Vores to andre specialnicher er havemøbler og spisestuer.

Havemøblerne er også fra Cane-line og Sika Design i den velkendte super gode kvalitet og altid med til at skabe nye designs og trends i bolig- og haveindretningen. Kom og oplev vores udvalg og gode faglige viden.

Spisestuerne er et stort område for Living In Harmony. Vi har et af landets største udvalg af spiseborde, plankeborde, stole og opbevaringsmøbler – hvis det da ikke er det største med vores ca 50 opstillinger i forretningen og endnu flere her på hjemmesiden.



VELKOMMEN TIL

Manillahuset og Living In Harmony.

  • OVERSIGT - se ALLE fletmøbler

    SE ALLE MØBLER HER: Rattanmøbler - Fletmøbler - Kurvemøbler - Manillamøbler - Bambusmøbler

    Her har du en oversigt over samtlige af de kurvemøbler, fletmøbler, rattanmøbler, bambusmøbler og manillamøbler vi har på denne hjemmeside - ja kært barn har mange navne men det "rigtige" navn på disse smukke og eksotiske møbler er jo rattanmøbler!

  • LIVING IN HARMONY Fletmøbler

    Flet spisestole - Sofagrupper i rattan - Kurvemøbler - Kurvestole - Flettede lænestole - spisebordsstole i fletmateriale

    Living In Harmony designer og importerer selv de fleste af vores rattanmøbler, og de er derfor enestående i Danmark. Vi lægger meget vægt på design/komfort, smukt visuelt udtryk, gennemførte detaljer, anvendelse af naturprodukter og mulighed for individuel fremstilling. Vi har et lavt prisniveau for kvalitetsprodukter - kom og oplev det i vores 1000 m2 specialforretning med fletmøbler og spisestuer.

  • SIKA DESIGN Fletmøbler

    Oplev Sika Design her - stort udvalg af kvalitets-fletmøbler, rattanmøbler, kurvemøbler, manillamøbler og ”bambusmøbler”. Living In Harmony er storforhandler af Sika Design produkter og vi har mere end 80 % af sortimentet på denne webshop og i hele sommersæsonen også ca. 80 % sat op i vores forretning.
    Dette sammenholdt med vores egen design og import at rattanmøbler gør Living In Harmony til en af Danmark største specialforretninger på området.
    Kom og få en god snak om vores stemningsfulde kurvemøbler – vi er eksperter på området og blandt de billigste med priserne.

  • Spise- & Sofagrupper i flet

    Samlet oversigt over alle fletgrupper fra både Sika Design og Living In Harmony. Let og overskuelig oversigt der vise alle muligehder og priser for komplette sofagrupper og spisegrupper i rattan og kurveflet. Tryk på den fletgruppe du vil have flere oplysninger om.

  • Lænestole

    Samlet oversigt over alle lænerstole fra Sika Design og Living In Harmony. Let og overskuelig oversigt der vise alle muligehder og priser for komplette lænestole i rattan og kurveflet inkl. hynder. Tryk på de enkelte varer for at se flere detaljer og valgmuligheder.

  • Spisebordsstole

    Nedenfor ser du vores komplette oversigt over alle rattanstole, fletstole, kurvestole og "bambusstole" til spisebord i flet
    De er hovedsageligt fra Sika Design og Living In Harmony. Gå ind i de enkelte varer og se muligheder, varianter og priser på rattan spisestole.

  • Sofaer

    Overskuelig oversigt over alle rattansofaer fra Sika Design og Living In Harmony.

  • Diverse møbler

    Her finder du småmøbler, sengegavle og løse sofabord og spiseborde i rattan og fletmateriale. Kontakt os hvis der er noget du søger men ikke kan finde her.