Kategorier

INFORMATION

+45 59 46 66 26

Åbningstider:

MandagLUKKET
Tirsdag LUKKET
Onsdag:kl. 10.00 - 17.30
Torsdag:kl. 10.00 - 17.30
Fredag:kl. 10.00 - 17.30
Lørdag:kl. 10.00 - 15.00
Søndag:kl. 11.00 - 14.00
SE SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER

Vejledning i e-handel

Du besøger nu Danmarks største forretning med speciale i kvalitets-spisestuer. Produkterne er udført i bedste materialer og samtidig til et lavt prisniveau sammenlignet med andre særlige gode produkter.
Du kan som privat eller virksomhedskunde handle i vores webshop uanset om du er bosat i Danmark eller i udlandet, og vi levere varer til stort set alle lande i og uden for EU. Ved fragt til udlandet eller ikke brofaste øer i Danmark skal særlig pris indhentes.

Følg vejledningen nedenfor ved web-bestilling

1.  Gå ind under den varegruppe du søger og find dit møbel. Når du har orienteret dig om de forskellige valgmuligheder, der er på det enkelte møbel, og er klar til at bestille varen, skal du vælge farve, størrelse, bentype, antal etc.

2.  Både øverst og nederst i højre kolonne vil systemet selv have udregnet prisen inkl. moms.
BEMÆRK! For at se hvad de forskellige varianter og valgmuligheder koster skal du blot klikke på dem, og prisen vises omgående.

3.  Læg varerne i kurven og kontroller i indkøbskurven oppe i højere hjørne om det er i overensstemmelse med dine ønsker.

4.   Herefter går du til kassen for at se den samlede ordrebekræftelse og følg nu blot vejledningen videre ned til selve betalingsdelen. Pengene trækkes først på din konto når varerne sendes fra vores lager.


Levering og servicepakker
Som udgangspunkt er alle ordre over 7.000 kr. fragtfri. Varerne leveres med møbeltransportør til din gadedør - det vi kalder kantstenslevering - men chaufføren er ofte villig til at hjælpe kunden med indbæring i entreen eller en garage.

Vi kan tilbyde særlige servicepakker hvis kunden ønsker hjælp ind- eller opbæring, udpakning, samling, vejledning i efterbehandling og vedligeholdelse samt bortskaffelse af affald - venligst kontakt os for priser og muligheder.


Bekræftelse
Når du har købt dine varer, får du en ordrebekræftelse på e-mail. Det er ikke altid vi på hjemmesiden kan oplyse om et nøjagtigt leveringstidspunkt da varerne specielfremstilles og det samtidig afhænger af fragten. Vi kontakter dig efterfølgende for oplysning af leveringstidspunkt og når varen er ankommet til vores lager for at aftale et leveringstidspunkt.

Varer uden for standardsortiment
I særlige tilfælde hvor varerne ikke findes på vores hjemmeside, eller hvis der f.eks. er ønsker uden for standardprogrammet, der skal udføres efter kundens specifikationer, er det nødvendigt at lave en manuel ordre, som fremsendes på e-mail til kunden.
Venligst kontakt os hvis du har ønsker, der kommer ud over, hvad du her finder på hjemmesiden.


TIPS! - læs mere under sikker e-handel.


Betaling via bankoverførelse.
Bankoplysninger:  Spar Nord Bank:

Reg.: 9040 Kontonr.: 6500356756

Fra udlandet:
Bankens swiftkode: SPNODK22     Iban nr.: DK3090406500356756 


Kundeservice
Har du spørgsmål til Living In Harmony kan du skrive til kontakt@living-in-harmony.dk eller ringe til vores kundeservice på telefon +45 59 46 66 26. 


Living In Harmony – GOOD LIVING STARTS HERE!