Velkommen hos Living In Harmony

Vi har et godt ry for at yde vores kunder en personlig service og en god faglig vejledning om materialer, indretning og valg af produkter, der tager udgangspunkt i kundens ønsker.
Med konceptet Living In Harmony tilstræber vi altid at skabe en god harmoni mellem boligindretning, design, materialer og kundebetjening samt at 
give en stemningsfuld inspiration til din boligindretning  – det er for os living in harmony!


Specialisering og særlige ønsker

Living In Harmony henvender sig til den kvalitetsbevidste boligejer, der hovedsageligt søger spisestuer i massivt træ, som ofte ikke findes i andre møbelhuse, og samtidig til priser der ligger under det niveau, tilsvarende kvalitetsprodukter normalt koster.

Forretningen har altid været specialiseret inden for særlige varegrupper, hvilket er med til at optimere den faglige ekspertise og viden inden for møbler af massivt træ og andre naturmaterialer.
Mange af vores møbler er designet af Living In Harmony/Carsten Elleby, og er på den måde unikke og anderledes blandt det store udvalg af mere eller mindre ens møbler der findes i dansk møbeldetailhandel.
Mange af vores møbler kan tilpasses efter kundens individuelle ønsker. Venligst kontakt os hvis du har ønsker inden for spisestuer der kommer ud over, hvad du her finder på hjemmesiden.


Baggrund

Living In Harmony har eksisteret som møbelvirksomhed siden 1999. Firmaet er skabt af indehaver Carsten Elleby og drives som en personligt ejet virksomhed.

Carsten Elleby er oprindelig uddannet inden for snedkeri og har lagt flere kreative og forretningsmæssige fag på siden. Dette store kendskab og kærlighed til træ og naturmaterialer, gør Living In Harmony til noget særligt i møbelbranchen, da det ud over de designmæssige fordele også giver kunderne vished om, at der er tænkt over detaljerne i funktion og design samt, at kvaliteten er i top.


Kundeservice

Living in Harmony
Smedeland 6
2600 Glostrup

Tlf.: +45 59 46 66 26
Mail: kontakt@living-in-harmony.dk

Vi besvarer for så vidt muligt mails inden for et døgn alle ugens dage.


GOOD LIVING STARTS HERE!