Velkommen hos Living In Harmony

Vi har et godt ry for at yde vores kunder en personlig service og en god faglig vejledning om materialer, indretning og valg af produkter, der tager udgangspunkt i kundens ønsker. Handler du i vores webshop så kontakt os gerne inden du bestiller møblerne endeligt.
Med konceptet Living In Harmony tilstræber vi altid at skabe en god harmoni mellem boligindretning, design, materialer og kundebetjening samt at 
give en stemningsfuld inspiration til din boligindretning  – det er for os living in harmony!

Du kan forvente tryghed i handlen og god faglig ekspertise, når du handler hos os! 

Kundeservice

Vi besvarer for så vidt muligt mails inden for et døgn alle ugens dage.

Telefonisk kontakt er muligt alle dage i ugen fra kl. 10.00 til 20.00. Viderestilling til mobiltelefoner uden for åbningstiderne, så hæng på til den har ringet igennem.

Har du brug for hjælp vedrørende ordreindgivelse i webshoppen uden for forretningens åbningstider kan du kontakt indehaver Carsten Elleby direkte på mobiltelefon 20 32 72 80. Jeg svarer for så vidt det er muligt - ellers indtal en besked og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.

Living in Harmony
Smedeland 6
2600 Glostrup

Tlf.: +45 59 46 66 26
Mail: kontakt@living-in-harmony.dk


Specialisering og særlige ønsker

Living In Harmony henvender sig til den kvalitetsbevidste boligejer, der hovedsageligt søger spisestuer i massivt træ, som ofte ikke findes i andre møbelhuse, og samtidig til priser der ligger under det niveau, tilsvarende kvalitetsprodukter normalt koster.

Forretningen har altid været specialiseret inden for særlige varegrupper, hvilket er med til at optimere den faglige ekspertise og viden inden for møbler af massivt træ og andre naturmaterialer.
Mange af vores møbler er designet af Living In Harmony, og er på den måde unikke og anderledes blandt det store udvalg af mere eller mindre ens møbler der findes i dansk møbeldetailhandel.
Vores koncept er særligt tilpasset efter, at kundens individuelle ønsker også kan opfyldes ved produktion efter mål og tegning.
Venligst kontakt os hvis du har ønsker inden for spisestuer der kommer ud over, hvad du her finder på hjemmesiden.

Baggrund
Living In Harmony har eksisteret som møbelvirksomhed siden 1999. Firmaet er skabt af indehaver Carsten Elleby og drives som en personligt ejet virksomhed.

Carsten Elleby er oprindelig uddannet inden for snedkeri og har lagt flere kreative og forretningsmæssige fag på siden. Dette store kendskab og kærlighed til træ og naturmaterialer, gør Living In Harmony til noget særligt i møbelbranchen, da det ud over de designmæssige fordele også giver kunderne vished om, at der er tænkt over detaljerne i funktion og design samt, at kvaliteten er i top.

GOOD LIVING STARTS HERE!