Sika Avantgarde Orion fletsofa m/hynde Forstør

Sika Design - Avantgarde ORION 9230 have- loungesofa

Orion loungesofa til både haven, terrassen, udstuen, sommerhuset m.m. er et helt igennem ideelt valg når du ønsker optimal komfort og smart design - uanset om det er til professionelt eller privat brug eller om den skal stå alene eller i kombination med andre modeller fra Avantgarde kollektionen af udendørs fletmøbler.

Orion 3-seater - du kan enten indtage den selv og sidde med benene oppe eller du kan vælge at dele denne fantastiske oplevelse af komfort og afslapning med 2 andre.

Du har mulighed for at vælge mellem 2 farver med hensyn til selve den flettede del af denne udendørs fletsofa, ArtFibre, og med hensyn til hynderne er de af højeste kvalitet produceret og syet i Danmark - husk at vælg dem til i menuen i højre side.

Læs mere nedenfor

Flere detaljer

Se alle sika-design-avantgarde

Produkt information

farvegruppesika_inde

Yderligere information

Specifikationer

  • Bredde: 195 cm

  • Dybde: 75 cm

  • Højde 75 cm

  • Sædehøjde: 44 cm

    Variationer

    9230T Weathered Teak Grey  /  9230S Black

    Orion havemøbler er fremstillet af polyrattan (artfibre/polyætylen) udført i bedste kvalitet fra Europa. Bordstellet er elegant, tyndt og stærkt metal der først er galvaniseret og herefter pulverlakeret i en sølvgrålig farve - dette understreger havemøbler i særlig høj kvalitet og stort set vedligeholdelsesfrie.

Tilbehør / relateret

7 855,00 kr

SAMMENSÆT DIT PERSONLIGE MØBEL KLIK HERUNDER OG SE DIN PRIS :
Klik på prøven for info
Du har valgt:
Black
Klik på prøven for info
Vælg venligst variant ovenfor !
7 855,00 kr