Skovby SM 87 TV-Bord

Priser fra:

11.999,00 kr

SAMMENSÆT DIT PERSONLIGE MØBEL HER:
Klik på prøven for info
Du har valgt:
Eg - Lakeret / finer

Har du husket at vælge din specifikke variant?

Skovby

Skovby SM 87 TV-bord med Skovby Remote Link ®.

Med SM 87 TV bord præsenterer Skovby Møbler et smart møbel, der gør det muligt for dig at fjernbetjene dit skjulte AV udstyr.

Skovby SM 87 er et genial, gennemtænkt TV-møbel, der fås i 9 forskellige farver og træsorter.

Se flere produkter fra Skovby HER


Se mere om Skovby SM 87 TV bord i menuen samt i fanebladet "specifikationer" 

Søger du Skovby møbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i Skovby møbler. 

Vi sender til hele landet - hurtig levering.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker

Skovby SM 87 :

Længde 190 cm
Højde 51 cm
Dybde 47 cm

Med Skovbys TV-bord med indbygget Remote link kan du på en enkel og let måde betjene dit AV-udstyr, der er gemt væk i et TV-bord Skovby SM 87. TV-bord
Skovby logoet i hjørnet af TV-bordet fungerer som et Remote Link, der videresender signalet fra fjernbetjeningen til stort set alle infrarøde modtagere fx DVD, parabol boks, mediecenter, video og stereoanlæg.

Et TV-bord med indbygget Skovby Remote Link kan anvendes til alle apparater, der modtager mellem 30-60 KHz, hvilket er standarden for førende fabrikater inden for IR fjernbetjeninger.

SM 87 TV-bordet indeholder to skjulte hylder bag de øverste skuffefronter. Derudover rummer SM 87 TV-bordet to store skuffer uden greb og med skridsikker bund - langt mere praktisk end hylder, der samler støv.

Skuffefronten øverst på TV-bordet åbnes ved et let greb om skuffefrontens kant, og den skjulte hylde kommer til syne – en elegant løsning til opbevaring af DVD afspiller eller lignende og optimal til fjernbetjening af dit udstyr. I bagbeklædningen på TV-bordet er der perforeringer, som kan trykkes ud til gennemføring af ledninger – en let og enkel løsning.

De nederste skuffer på TV-bordet er store og rummelige – særdeles nyttige til opbevaring af fx DVD’ere og lignende, som sikrer god underholdning lige ved hånden.

Designet er enkelt og stramt uden at være strikt minimalistisk – det matcher Skovbys spisestueserier med enkle og markante linjer.

 

Skovby Remote link

TEKNISK INFO

Remote Link elektronikken virker i frekvensområdet 30-60 kHz - stort set alle fjernbetjeninger, der anvender infrarødt lys kan bruges.

Systemet virker på den måde, at når man peger på logo-pladen med en fjernbetjening, vil signalet herfra - via elektronikken - blive repeteret inde i møblet, så man kan styre anlægget, selv om det er skjult bag lågerne.

Skovby remote link - PDF

 VARE-INFO:
• Leveringstid typisk 2 - 4 arbejdsuger

Skovby katalog

Se hele Skovbys sortiment

Download (273.65M)

Relaterede varer

30 andre varer i samme kategori