Skovby SM 87 TV-Bord

Priser fra:

10 999,00 kr

SAMMENSÆT DIT PERSONLIGE MØBEL HER:
Klik på prøven for info
Du har valgt:
Eg - Lakeret / finer

Har du husket at vælge din specifikke variant?

Skovby SM 87 TV-bord med Skovby Remote Link ®. Et TV-bord der gør det muligt for dig at fjernbetjene dit skjulte AV udstyr.

Skovby SM 87 - et genial, gennemtænkt TV-møbel, der fås i 9 forskellige farver og træsorter.

+45 59 46 66 26
Ingen webshop. Til gengæld yder vi en god manuel kundeservice - det er jo møbler vi formidler
God handel med personlig kontakt
Garanti – Medlem af Dansk Detail
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
800 m2 specialforretning – Danmarks største udvalg i spisestuer
20 års firmahistorik - Tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker

Skovby SM 87 :

Længde190 cm
Højde51 cm
Dybde47 cm

Med Skovbys TV-bord med indbygget Remote link kan du på en enkel og let måde betjene dit AV-udstyr, der er gemt væk i et TV-bord Skovby SM 87. TV-bord
Skovby logoet i hjørnet af TV-bordet fungerer som et Remote Link, der videresender signalet fra fjernbetjeningen til stort set alle infrarøde modtagere fx DVD, parabol boks, mediecenter, video og stereoanlæg.

Et TV-bord med indbygget Skovby Remote Link kan anvendes til alle apparater, der modtager mellem 30-60 KHz, hvilket er standarden for førende fabrikater inden for IR fjernbetjeninger.

SM 87 TV-bordet indeholder to skjulte hylder bag de øverste skuffefronter. Derudover rummer SM 87 TV-bordet to store skuffer uden greb og med skridsikker bund - langt mere praktisk end hylder, der samler støv.

Skuffefronten øverst på TV-bordet åbnes ved et let greb om skuffefrontens kant, og den skjulte hylde kommer til syne – en elegant løsning til opbevaring af DVD afspiller eller lignende og optimal til fjernbetjening af dit udstyr. I bagbeklædningen på TV-bordet er der perforeringer, som kan trykkes ud til gennemføring af ledninger – en let og enkel løsning.

De nederste skuffer på TV-bordet er store og rummelige – særdeles nyttige til opbevaring af fx DVD’ere og lignende, som sikrer god underholdning lige ved hånden.

Designet er enkelt og stramt uden at være strikt minimalistisk – det matcher Skovbys spisestueserier med enkle og markante linjer.

 

Skovby Remote link

TEKNISK INFO

Remote Link elektronikken virker i frekvensområdet 30-60 kHz - stort set alle fjernbetjeninger, der anvender infrarødt lys kan bruges.

Systemet virker på den måde, at når man peger på logo-pladen med en fjernbetjening, vil signalet herfra - via elektronikken - blive repeteret inde i møblet, så man kan styre anlægget, selv om det er skjult bag lågerne.

Skovby remote link - PDF

 VARE-INFO:
• Leveringstid typisk 2 - 4 arbejdsuger

TILBEHØR

30 andre varer i samme kategori