Skænke & TV-Møbler

INFORMATION

+45 59 46 66 26

Åbningstider:

MandagLUKKET
Tirsdag LUKKET
Onsdag:kl. 10.00 - 17.30
Torsdag:kl. 10.00 - 17.30
Fredag:kl. 10.00 - 17.30
Lørdag:kl. 10.00 - 15.00
Søndag:kl. 11.00 - 14.00
SE SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER

Skænke & TV-Møbler 

SKÆNKE stor udst. i Glostrup

Flotte, massive og anderledes Kvalitets-skænke i massivt træ eller elegante malede overflader - Living in Harmony er specialist i kvalitets skænke i massivt træ.
Vælg mellem mange forskellige modeller, træsorter, farver og behandlingsformer.

Egetræsskænke * Store skænke  * Massive skænke i eg og ask *  Små skænke  * Skænke i asketræ *  Væghængte skænke  *  Malede skænke * Skænke med laminat  *  Skænke i massivt træ

Vores skænke og reolsystemer er hovedsageligt fremstillet i massivt træ og fremstår i håndværksmæssig høj kvalitet.
De leveres i mange standardversioner hvor du har mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af størrelser, farver og andre variationer. Vi kan også tilbyde specialtilpasning af mange af vores skænke, så du kan få den indretning der passer dig

Oplev vores flotte udvalg i sjældne, anderledes snedker-skænke til lave priser i vores 800 m2 store specialforretning.

Underkategorier

 • Skænke & TV-Møbler i massivt træ

  Vi forhandler flotte, massive og anderledes kvalitets-skænke og TV skænke i massivt træ til meget konkurrencedygtige priser - Living in Harmony er specialist i kvalitets TV-møbler og skænke i massivt træ og udførelse i stor faglig ekspertise.

  Vores skænke og TV møbler i denne kategori er fremstillet i massivt* træ og fremstår i håndværksmæssig høj kvalitet.
  De leveres i mange standardversioner hvor du har mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af størrelser, farver og andre variationer.

  Oplev vores flotte udvalg af sjældne og anderledes snedkerskænke til lave priser i vores 800 m2 store specialforretning.

  *Visse skænke og TV-møbler kan være et delprodukt hvor hovedbestandelen som f.eks. korpus er i massivt træ og indvendige dele og fronter kan være med kraftig finer, laminat eller malede.

 • Finerede Skænke & TV-Møbler

  Her ser du vores udvalg af serieproduceret skænke, TV-møbler og modulsystemer udført i spånplade og træfinér. Kvaliteten er god og denne produktionsform er ofte billigere end snedkerskænke.

pr. side
Viser 1 - 18 af 45
Viser 1 - 18 af 45