Skænke & TV-Møbler

Skænke & TV-Møbler 

Stor udstilling af skænke i Glostrup

Flotte, massive og anderledes Kvalitets-skænke særligt i massivt træ - Living in Harmony er specialist i kvalitets skænke i massivt træ.
Vælg mellem mange forskellige modeller, størrelser, træsorter, farver og behandlingsformer.

Egetræsskænke * Store skænke  *  Små skænke  * Skænke i asketræ & valnød *  Væghængte skænke  *  Malede skænke * Skænke med laminat  *  Skænke i massivt træ

Kom og oplev vores flotte udvalg i sjældne, anderledes snedker-skænke til lave priser i vores 1000 m2 store specialforretning.

 • Skænke & TV-Møbler i massivt træ

  Vi forhandler flotte, massive og anderledes kvalitets-skænke og TV skænke i massivt træ til meget konkurrencedygtige priser - Living in Harmony er specialist i kvalitets TV-møbler og skænke i massivt træ og udførelse i stor faglig ekspertise.

  Vores skænke og TV møbler i denne kategori er fremstillet i massivt* træ og fremstår i håndværksmæssig høj kvalitet. De leveres i mange standardversioner, hvor du har mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af størrelser, farver og andre variationer.
  Oplev vores flotte udvalg af sjældne og anderledes snedkerskænke til lave priser i vores 1000 m2 store specialforretning.

  *Visse skænke og TV-møbler kan være et delprodukt hvor hovedbestandelen som f.eks. korpus er i massivt træ og indvendige dele og fronter kan være med kraftig finer, laminat eller malede.

 • Finerede Skænke & TV-Møbler

  Her ser du vores udvalg af serieproducerede skænke, TV-møbler og modulsystemer udført i spånplade og træfinér. Kvaliteten er god og denne produktionsform er ofte billigere end snedkerskænke.