TILBUD

TILBUD 

MØBLER PÅ TILBUD inden for spisestuer, plankeborde, opbevaringsmøbler, havemøbler og rattanmøbler!

Her finder du forskellige møbler, som vi har særligt nedsat.

Vi gør det bedste for at levere kvalitetsmøbler til skarpe priser, så gå på opdagelse her bland de mange varegrupper og kontakt os gerne, hvis du ikke finder det du søger, så står vi altid til hjælpe med at finde de bedste produkter til billigste priser.

 • UDSALG

  Efterårs UDSALG 2020 - Spar op til 50% - Ægte og ærlig prisnedsættelse!

  BEMÆRK: Vi lægger løbende nye tilbud op her på siden, så hold dig orienteret eller kom ind i vores forretning og se det samlet udvalg - de fremviste varer på billederne i disse opslag er derfor vejledende og ikke fyldestgørende.

 • Oversigt ALLE TILBUD samlet

  TILBUD - samlet oversigt

  Her ser du alle kategorier samlet af vores aktuelle tilbud, udsalg eller andre særlige prisnedsættelser.
  Vi gør opmærksom på at der ofte er flere gode tilbud i butikken, som vi ikke har nået at lægge på hjemmesiden, så det vil altid være en god ide også at komme og besøge os.

  Bemærk at visse varer kan være udstillingsmodeller, restsalg eller 2. sortering i begrænset antal og det vil fremgå af teksten.

  God fornøjelse med de mange gode og ægte tilbud fra Living In Harmony

 • SOLISTER / Udgåede Varer - SPAR op til 80 %

  SPAR op til 80 % - Afhentningstilbud - Restsalg - Solister - Prototyper

  Gå på opdagelse her hvis du søger vildt billige rester og solister til langt under indkøbspris!

  Det er alt sammen nye møbler. Nogle få af dem kan dog have lettere skader eller mærker men er naturligvis pæne og brugbare og uden konstruktionsmæssige fejl. Hvis der er noget særlige at bemærke om fejl eller mangler, vil det fremgå af teksten inde i varerne - dette gælder ikke for lettere og almindeligt slid eller mærker, som kan forventes på fx udstillingsmodeller.

 • Plankeborde - Tilbud

  Tilbud - PLANKEBORDE - til stærkt nedsatte priser.
  Der er ofte flere gode og billige plankeborde på tilbud i butikken, som vi ikke har nået at lægge på hjemmesiden, så det vil altid være en god ide også at komme og besøge os på adressen i Glostrup.

 • Spiseborde - Tilbud

  Tilbud - REKTANGULÆRE, OVALE & RUNDE SPISEBORDE - til stærkt nedsatte priser.
  Der er ofte flere gode og billige spiseborde på tilbud i butikken, som vi ikke har nået at lægge på hjemmesiden, så det vil altid være en god ide også at komme og besøge os på adressen i Glostrup.

 • Spisebordsstole - Tilbud

  Tilbud - SPISEBORDSSTOLE - til stærkt nedsatte priser.
  Der er ofte flere gode og billige stole på tilbud i butikken, som vi ikke har nået at lægge på hjemmesiden, så det vil altid være en god ide også at komme og besøge os på adressen i Glostrup.

 • Skænke og TV-møbler - Tilbud

  Tilbud - SKÆNKE OG TV MØBLER - til stærkt nedsatte priser.
  Der er ofte flere gode og billige tv-møbler og skænke på tilbud i butikken, som vi ikke har nået at lægge på hjemmesiden, så det vil altid være en god ide også at komme og besøge os på adressen i Glostrup.

 • Vitrineskabe / Glasskabe - Tilbud

  Tilbud - VITRINESKABE OG GLASSKABE - til stærkt nedsatte priser
  Der er ofte flere gode og billige tilbud på vitrineskabe og glasskabe i butikken, som vi ikke har nået at lægge på hjemmesiden, så det vil altid være en god ide også at komme og besøge os på adressen i Glostrup.

 • Diverse møbler - Tilbud

  Tilbud - DIVERSE MØBLER - til stærkt nedsatte priser
  Har vi sofaborde, konsolborde, skriveborde, bænke m.m. på tilbud, så finder du nogle af dem her.
  Der er ofte flere gode tilbud i butikken, som vi ikke har nået at lægge på hjemmesiden, så det vil altid være en god ide også at komme og besøge os på adressen i Glostrup.

 • Kurve & Fletmøbler - Tilbud

  KURVEMØBLER, RATTANMØBLER, FLETMØBLER, MANILLAMØBLER, BAMBUSMØBLER - PÅ TILBUD
  Der er ofte flere gode tilbud på kurvemøbler og rattanmøbler i butikken, som vi ikke har nået at lægge på hjemmesiden, så det vil altid være en god ide også at komme og besøge os på adressen i Glostrup.

 • Havemøbler - Tilbud

  HAVEMØBLER PÅ TILBUD - Her finder du billige kvalitets-havemøbler

  Oplev de gode havemøbel-tilbud her. Vi har også serier på fast lavpris og i perioderne også særlige havemøbel udsalg.

  Der er ofte flere gode havemøbel-tilbud i butikken, som vi ikke har nået at lægge på hjemmesiden, så det vil altid være en god ide også at komme og besøge os på adressen i Glostrup når du søger billige kvalitets-havemøbler.

  Finder du ikke det du søger i denne havemøbler på tilbud kategori, så kontakt os for dine behov og finder varen til bedst mulig pris.