Plankeborde

INFORMATION

+45 59 46 66 26

Åbningstider:

MandagLUKKET
Tirsdag LUKKET
Onsdag:kl. 10.00 - 17.30
Torsdag:kl. 10.00 - 17.30
Fredag:kl. 10.00 - 17.30
Lørdag:kl. 10.00 - 15.00
Søndag:kl. 11.00 - 14.00
SE SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER
Plankeborde

Plankeborde 

DANMARKS FLOTTESTE PLANKEBORDE - Vi er specialister i plankeborde – Oplev vores 800 m2 store specialforretning og tilhørende webshop med klassiske plankeborde og alt det nyeste inden for plankebordsdesign. Vi viser ca. 50 plankeborde/spieseborde på gulvet, så du har det samlede overblik her.
Vi yder god service, aftaler der holder og god betjening af fagfolk der kender til møbler og træ.

Plankeborde i flot finish og håndværksmæssig korrekt udførelse og så oven i købet til meget konkurrencedygtige priser - se selv og sammenlign med andre plankeborde i samme høje kvalitet og mange valgmuligheder!

Plankeborde med naturkanter, Plankeborde i egetræ, Plankeborde i asketræ, Plankeborde med sort metalstel, Plankeborde med rustfri stål, Store plankeborde, Små plankeborde, Plankeborde fra DK 3, Rå og rustikke plankeborde

Underkategorier

 • ELEGANT Plankeborde - Vores mest populære

  ELEGANT Plankeborde - Vores stolthed og mange kunders valg!

  I samspillet mellem form, materiale og funktion har designer Carsten Elleby med Elegant plankeborde, skabt en ny eksklusiv møbelserie.
  Elegant plankeborde forener det nordiske, minimalistiske og æstetiske udtryk med tidløse materialer i et stilrent design. Foreningen af disse egenskaber vil bidrage til at skabe et rart leverum i hjemmet, uanset hvor et Elegant plankebord vil komme til at "bo".

  Fordele ved Elegant plankeborde: Elegant produceres i egetræ og asketræ og serien findes i 7 varianter hvad angår bentyper, 6 bordpladevarianter, 5 kantprofiler, 11 farver og 5 finishbehandlinger. Denne store variation giver mulighed for et hav af kombinationsmuligheder - hele 11.550, så du har god mulighed for at designe dit helt personlige plankebord.

 • OVERSIGT alle PLANKEBORDE

  Living In Harmony er specialister i plankeborde.
  Vi tør godt at sige, at vi har det største samlede udvalg i Danmark, mest specialiseret i valgmuligheder, størrelser, træsorter, understel/ben, overfladefinish, plankeopbygning, farver og behandlingsformer. Der er tillægsplader til næsten alle vores plankeborde.

  800 m2 forretning kun med spisestuer / ca. 50 miljøer vist på gulvet – heraf mange plankeborde og tilhørende produkter som stole, skænke og vitriner.

  Mange af vores plankeborde er designet af indehaver Carsten Elleby, som er snedkeruddannet og har stor passion for naturmaterialer. Carsten har samtidig et særligt øje for at funktion og smart design mødes i en smuk helhed.

  Den gode kvalitet taget i betragtning er Living In Harmonys plankeborde blandt de billigste i landet grundet det produktions- og salgsoptimerede koncept.
  Der ud over tilbyder vi naturligvis er høj faglig kompetence, så du kan blive godt vejledt i dit køb af plankebord og kan føle dig tryk i forhold til den efterfølgende service.

  Når du køber plankebord hos Living In Harmony har vi en gratis levering ved køb over et minimum beløb og du kan tilmed opgradere til vores servicepakker hvis du ønsker hjælp til opbæring, samling/håndtering, bortskaffelse af affald og så giver vi en grundig vejleding i behandling og vedligeholdelse i dit hjem.

  Glæd dig til dit nye plankebord fra Living In Harmony.

 • Living In Harmony plankeborde

  Living in Harmony designer og producere selv mange af vores mest solgt plankeborde. Vi arbejder sammen med dygtige professionelle håndværkere, snedkerrier og fabrikker.

  Flere af vores plankeborde er unikke borde, hvor du køber det bord du ser i udstillingen til hurtig levering eller ordreproducerede plankeborde hvor du har et hav af valgmuligheder hvad angår træsorter, størrelse, udformning, bentyper, finish og farver.

  Living In Harmony er også det billigste bud på markedet, da der ikke er fordyrende avanceled - direkte levering fra designer til forbruger.

 • dk3 plankeborde

  dk3 plankeborde kan noget som andre ikke kan: Super smukt, stilrent og stramt design samt en finish og kvalitet som er meget svær at efterligne. 

  Hvis du køber et dk3 plankebord hos os, så får du ud over det perfektionistisk fremstillet bord en service og professionel faglig vejledning, som du skal lede længe efter at finde tilsvarende. 

  Oplev også vores spisestuestole hvor mange er særligt velegnede til dk3's plankeborde og vælger du at købe det hele hos os, giver vi gerne en god samlet pris - med levering og eventuelt særlige servicepakker.

  dk3 egeplankeborde * dk3 valnødde plankeborde * dk3 røget egetræ plankeborde

 • Billige plankeborde

  Vi er blandt de billigste med kvalitets-plankeborde. Sammenlign selv og se om du kan finde et tilsvarende udvalg med samme gode kvalitet og mange fleksible valgmuligheder andre steder - vi betaler gerne differencen!

  Nedenfor kan du se et udvalg af vores borde, der ligger i den laveste prisende.

 • Hele planker / Fuld-plankeborde

  Ønsker du for alvor naturens smukke udtryk ind i hjemmet, så skal du vælge et Plankeborde i hele planker - altså plankeborde der er lavet af hele udelte og ulimede planker - vi kalder det også fuldplankeborde.
  Vi har Danmarks flotteste udvalg af Ægte Kvalitets Plankeborde der fremhæver den fulde åretegning og den flotte naturlige struktur træder fantastisk flot frem.

  Efter udvælgelse af de bedst mulige planker på markedet og efter en særlig computerstyrede tørringsteknik der varer ca. et år fremkommer der nogle fuld-plankeborde som er helt i unikke i både kvalitet og fremtoning.

  Det er meget få planker der er store og kvalitetsmæssigt gode nok til at blive anvendt i møbelproduktion, hvor kravene er høje, så derfor bliver prisen også højere end på f.eks. de limede plankeborde, men kom og dan dig et indtryk af mulighederne i vores 800 m2 store specialforretning kun med spisestuer og plankeborde.

  Vi har flotte Kvalitets Fuld-Plankeborde på lager eller fremstiller efter dine ønsker på koret tid. Vi har naturligvis også et stort udvalg i bentyper at vælge imellem til dit unikke plankebord.

  Living In Harmony har fagfolk med mange års erfaring, så du kan trygt købe dit nye fuld-plankebord hos os.

  * GLOSTRUP 800 m2 Butik / Specialist i Plankeborde - 20 års erfaring / Kvalitetsplankeborde Fra 10.000

 • Stavlimede plankeborde (plankelimede)

  For at stabilisere bordpladen limer vi nogle af vores plankeborde op i stave/planker. Dette gør, at der kan bruges mere træ, som gør det billigere at producere og vi har også mulighed for bedre at sortere i plankerne, så du kan få et plankebord nærmest uden knaster eller med mange knaster alt efter smag.
  Plankerne der limes er typisk mellem 10 og 15 cm brede, men på nogle få borde kan de være smallere.

 • Rustikke og rå plankeborde

  Rå og rustikke plankeborde med drivtømmer look er populære og Living In Harmony sælger meget Flotte & praktiske Plankeborde i den rustikke og rå stil.

  Til de rustikke og rå plankeborde anvendes der specielt udvalgt træ som efter omhyggelig tørring og bearbejdning bliver finishbehandlet på en helt særlig måde, så de fremstår med en flot grov karakter. De er dog ikke mere rå end, at de er nemme at bruge i det daglige og vores specielle overfladebehandling gør dem så praktiske, som det kan lade sig gøre med Rustikke & Rå Plankeborde.

  Living in Harmony har en stor udstilling af Rå Borde i mange kombinationsmuligheder og få en hyggelig plankebords-snak med vores fagligt kompetente personale.

  GLOSTRUP 800 m2 Butik / Specialist i Plankeborde - 20 års erfaring / Rustikke plankeborde Fra 10.000 kr

 • Egetræs Plankeborde

  SORT udvalg i Ege Plankeborde - Egetræs PLANKEBORDE - bedste kvalitet

  Plankeborde af egetræ er det mest hotte for tiden. Den smukke træstruktur og meget hårde overflade gør dem særligt anvendelige til møbelproduktion.
  Egetræ er lyst fra naturens side og er tilmed meget let at indfarve, hvis man ønsker en anden nuance end det naturlige egetræs-look (f.eks. sæbebehandling).

  Alle vores plankeborde i Egetræ er grundigt udvalgt og nedtørret i computerstyrede tørringsanlæg. Dette giver dig sikkerhed for bedst mulig trækvalitet og et smukt udseende.
  Egeplankeborde ligger prismæssigt i middelkategorien inde for eksklusive plankeborde og er derfor et produkt, hvor alle kan være med.

  Kom og oplev Living In Harmony meget store udvalg i egetræsplankeborde - 800 m2 kun med spisestuer og god faglig betjening.

  GLOSTRUP 800 m2 Butik + Online Salg / Specialist i Plankeborde - 20 års erfaring - Plankeborde i eg fra 8.000 kr

 • Asketræs Plankeborde

  Stort udvalg i Asketræs PLANKEBORDE i bedste kvalitet

  Plankeborde i asketræ er meget lyse og med en "levende" årestruktur. Det smukke spil i træet og meget hårde overflade gør dem meget anvendelige til plankebordplader.
  Ask er meget lyst fra naturens side og kan også indfarves og det sker, så den flotte årestruktur bibeholdes.
  Asketræsplankeborde ligger prismæssigt i den lidt billigere ende, da der simpelt hen er mere af det, men er lige så hårdt som f.eks. egetræ.

  Kom og oplev Plankeborde i Asketræ i god Kvalitet hos Living In Harmony's. Vi har et flot udvalg i asketræs plankeborde - der er 800 m2 kun med spisestuer og tilbyder en god faglig vejledning.

  GLOSTRUP 800 m2 Butik + Online Salg / Specialist i Plankeborde - 20 års erfaring

  SORT udvalg i Ask Plankeborde

 • Valnød plankeborde

  Flotte PLANKEBORDE i Valnød

  Vi har et Sort udvalg VALNØD Plankeborde - Varm dyb farve - levende træstruktur - ganske robuste - eksklusiv og dragende ......dette er de første og mest naturlige tanker man får når man står ved et spisebord eller plankebord i valnød træ.

  Vi må hellere sige det med det samme, det er ikke den laveste prisklasse vi finder plankeborde lavet af valnød. Vi kan dog garantere, at du får noget virkelig smukt og eksklusivt og vi er prismæssigt konkurrencedygtige sammenlignet med andre tilsvarende kvalitets plankeborde i valnød.

  Vi har helt unikke og smukke plankeborde hjemme af valnøddetræ med en særlig historie fra bl.a slotshaver i Frankrig med Europas største valnøddetræer, som vi for nylig har modtaget planker fra.

  Kom og oplev det hele i Living in Harmonys 800 m2 store forretning kun med plankeborde og spisetuer og du får en god faglig betjening oven i oplevelsen.

  Living in Harmony i GLOSTRUP 800 m2 Butik + Online Salg / Specialist i Plankeborde - 20 års erfaring

 • Plankeborde Div. Træsorter: Røget egetræ -...

  Inden for de små nicher af træsorter er vi også leveringsdygtige i smukke plankeborde. Vi viser i udstillingen hvad der pt. er hjemme men kan skaffe hvad som helst fra vores savværker og snedkerier. Der er meget på lager og som hurtigt kan besigtiges til efterfølgende bearbejdning.

  Få et lille indblik nedenfor, besøg vores store specialforretning og spørg os gerne hvis du har særlige ønske.

 • Plankeborde med træben

  Her ser du hurtigt og let det samlede udvalg af plankeborde med træben.
  Det kan både være plankeborde med kraftige bukkeben, søjleben - plankeborde med ben på midten, X-ben plankeborde, 4 styk ben i hjørne og andre varianter.
  Du får det hele her - både dem i fuldplanker og dem der er limet sammen af flere brede planker.

 • Plankeborde med stålben / Metalben

  Flotte Plankeborde med STÅLBEN

  Gå på opdagelse nedenfor i det samlede udvalg af plankeborde med stålben og metalben.

  Det er plankeborde med kraftige bukkeben i 10-12 mm pladestål, V-formede metalben, U-formede metalben, X-ben plankeborde, 4 styk metalben i hjørne, trapez ben,  tynde metalben og tykke metalben til plankeborde.

  Metalbenene kan både monteres med en fuldplanke bordplade eller dem der er limet sammen af flere brede planker.

  Plankeborde med stålben fås i pulverlakerede overflader, ægte børstet rustfri stål og det man kalder industristål, som er rå metal der blot er blevet renset af og lakeret med klar lak for at beskytte dem.

  Ring eller skriv til os på mail, hvid du har særlige ønsker til dit nye plankebord med Stålben / metalben.

  Massive Plankeborde med stålben og metalben fra 8.000

  GLOSTRUP 800 m2 Butik + Online Salg / Specialist i Plankeborde - 20 års erfaring

 • Løse planker til plankeborde

  Er du til selv at lave et bensæt til dit nye plankebord, så vil vi blive galde for at levere plankebordpladen til dig.

  Vi skræddersyr den plade du ønsker - træsort, størrelse, udformning, finish, farve, behandling med mere.

  Du får plankebordpladen leveret til hoveddøren, såfremt den er over fragtgrænsen, i kraftig emballage og der medfølger en vejledning i vedligeholdelse.

  Kom at få en plankebordssnak med os og så sammensætter vi det efter dit ønske ud fra flere hundrede kombinationsmuligheder.

  NB! Der bliver hele tiden skiftet ud i plankerne der vises i galleriet og mange er ikke nået at blive lagt ind, så du må kontakte os for at få et samlet overblik over mulighederne!

pr. side
Viser 1 - 18 af 25
Viser 1 - 18 af 25