OVERSIGT alle PLANKEBORDE

INFORMATION

+45 59 46 66 26

Åbningstider:

MandagLUKKET
Tirsdag LUKKET
Onsdag:kl. 10.00 - 17.30
Torsdag:kl. 10.00 - 17.30
Fredag:kl. 10.00 - 17.30
Lørdag:kl. 10.00 - 15.00
Søndag:kl. 11.00 - 14.00
SE SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER
OVERSIGT alle PLANKEBORDE

OVERSIGT alle PLANKEBORDE 

Living In Harmony er specialister i plankeborde.
Vi tør godt at sige, at vi har det største samlede udvalg i Danmark, mest specialiseret i valgmuligheder, størrelser, træsorter, understel/ben, overfladefinish, plankeopbygning, farver og behandlingsformer. Der er tillægsplader til næsten alle vores plankeborde.

800 m2 forretning kun med spisestuer / ca. 50 miljøer vist på gulvet – heraf mange plankeborde og tilhørende produkter som stole, skænke og vitriner.

Mange af vores plankeborde er designet af indehaver Carsten Elleby, som er snedkeruddannet og har stor passion for naturmaterialer. Carsten har samtidig et særligt øje for at funktion og smart design mødes i en smuk helhed.

Den gode kvalitet taget i betragtning er Living In Harmonys plankeborde blandt de billigste i landet grundet det produktions- og salgsoptimerede koncept.
Der ud over tilbyder vi naturligvis er høj faglig kompetence, så du kan blive godt vejledt i dit køb af plankebord og kan føle dig tryk i forhold til den efterfølgende service.

Når du køber plankebord hos Living In Harmony har vi en gratis levering ved køb over et minimum beløb og du kan tilmed opgradere til vores servicepakker hvis du ønsker hjælp til opbæring, samling/håndtering, bortskaffelse af affald og så giver vi en grundig vejleding i behandling og vedligeholdelse i dit hjem.

Glæd dig til dit nye plankebord fra Living In Harmony.

pr. side
Viser 1 - 18 af 42
Viser 1 - 18 af 42