Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan Living in Harmony håndterer personoplysninger.

Overordnet information

Living In Harmony er ansvarlig for de oplysninger, du giver til os. Vi opbevarer og behandler dine personlige oplysninger fortroligt. Vi benytter udelukkende dit navn, adresse og kontaktoplysninger til behandling af din ordre, og gemmer det i vores ordresystem.

Per 1. juni 2018 har vi besluttet at nedlægge selve købsdelen på vores hjemmeside for at kunne give en bedre og mere personlig købsoplevelse for vores kunder. Derfor har vi ikke længere en egentlig webshop men i stedet for en ny, flot og overskuelig fremvisningsside hvor vareforespørgsler behandles manuelt med den tilhørende gode service, som vi altid står for. Dette indebærer, at der gemmes lang færre oplysninger om dig i databasen når du har besøgt hjemmesiden.

Dine kreditkortinformationer sendes direkte og krypteret til vores betalingsudbyder, og gemmes således ikke i Living In Harmonys system. Dine oplysninger sælges eller videregives aldrig til 3. part. Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Nedenfor kan du læse mere detaljeret om vores persondatapolitik.


Dataansvarlig

Living in Harmony er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

Living in Harmony

Smedeland 6

2600   Glostrup

CVR-nr.: 25170830

Telefon: 59466626

Mail: kontakt@living-in-harmony.dk


Indsamling af data

Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi følgende oplysninger fra dig og din brug af hjemmesiden

- Hvilken ip-adresse du har

- Hvilken browser du bruger

- Hvilke sider du har kigget på og hvornår

- Evt. cookies

Vi bruger de tekniske oplysninger til at finde ud af, hvilken vej vores besøgende bruger for at finde information på vores site samt til optimering af brugeroplevelsen, hjemmesidens funktion og målrettet markedsføring. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk.1, litra f.

Eksterne modtagere af oplysninger er vores samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden samt markedsføring.

Oplysningerne slettes cirka en gang om året.
 

Forespørgsel via hjemmesiden

Når du laver en forespørgsel til et produkt på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger du selv angiver:

- navn

- mailadresse

- evt. telefonnummer

Formålet er at kunne besvare din forespørgsel.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af din forespørgsel på et produkt, samt for at overholde vores retlige forpligtelse der påhviler os som dataansvarlig i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

Modtagere af oplysningerne er personalet hos Living in Harmony.

Vi opbevare oplysningerne så længe det er relevant eller til du ønsker dem slettet.


Tilmelding af nyhedsbrev

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende oplysninger:

- navn

- mailadresse

Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere et nyhedsbrev til dig.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk.1, litra f.

Modtagere af oplysningerne er personalet hos Living in Harmony.

Oplysningerne gemmes så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

 
Tilmelding til kundeklub

Vi har pt ingen kundeklub


Ordre/køb via telefon eller besøg i butikken

Når du køber et produkt indsamler vi følgende oplysninger:

- navn

- adresse

- mailadresse

- telefonnummer

- betalingsmåde

- leveringsønsker

Formålet med indsamlingen er at kunne levere det bestilte produkt, fakturere og i øvrigt kommunikere med dig omkring bestillingen, så vi kan overholde vores aftale med dig, samt overholde krav til bogføring og regnskab.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores aftale om at levere en varer til dig, samt for at overholde vores retlige forpligtelse der påhviler os som dataansvarlig i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

Modtagere af oplysningerne er personalet hos Living in Harmony, evt. vores leverandører ved direkte levering, samt ekstern vognmand.

Oplysningerne og regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår.Dine rettigheder

Ret til at se oplysningerne (indsigtsret):
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, formålet med registreringen, kategorier af personoplysninger, modtagere af oplysningerne, samt hvorfra oplysningerne stammer.
 
Ret til berigtigelse (rettelse):
Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
Ændringer vil senest være rettet 1 måned efter modtagelse af anmodningen.
 
Ret til sletning:
Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

Ret til begrænsning af behandling:
Du har i visse tilfælde ret til at få behandling af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse:
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet):
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Retten til at tilbagekalde samtykke:
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår øverst på side 1.

 

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.


Klageinstans

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk