Læs her om håndtering af dine møbler købt hos Living In Harmony


AFHENTNING

Som udgangspunkt er ordre og priser baseret på afhentning på vores lager i Gislinge eller forretning i Glostrup, da vi ikke har indkalkuleret leveringspriser i varernes pris.LEVERING & SERVICEPAKKER (gælder ikke udstillingsmodeller eller andre uemballerede varer)

* Kantstenslevering- til gadedør eller første trappe
Levering med én mand på bilen
Kunden sørger selv for indbæring og evt. samling af møblerne samt bortskaffelse af emballage.

PRISER fra 300,-


* Til ovenstående levering kan vi tilbyde hjælp til indbæring i stueetage/gadeplan hvor kunden også selv deltager. Max 70 kg per pakke. Kunden skal selv stille med minimum en stærk mand
Tilbud gives.* Start-godt-op-pakken
 - VI ANBEFALER!
Servicepakke 1 - speciallevering med én mand på bilen - SJÆLLAND (montering udenfor Sjælland på tilbud)
For at være sikker på en god opstart med de nye møbler vælger de fleste kunder vores servicepakke 1.

1. Vi leverer møblerne til adressen.

2. Herefter hjælper vores medarbejder eller samarbejdspartnere kunden med let tilgængelig indkøring af møbler og det skal være muligt at bruge møbelhunde eller sækkevogn.
BEMÆRK at kunden skal stille med minimum en stærk mand.
Hvis der er trappe/trapper af nogen art må vores mand grundet hensyn til sikkerhed og uheld kun løfte på lette pakker max 70 kg. Tunge møbler over 70 kg (større spiseborde, skænke, vitriner m.v.) skal håndteres af flyttefirma (eller kunden selv). Flyttefirma/Minitrans er på kundens egen regning og betales direkte til disse.

3. Når varerne står i rummet hjælper vores mand med udpakning og samling - kunden er slev behjælpelig med diverse håndtering. Møblerne kontrolleres i fællesskab for fejl og korrekt funktion. 
BEMÆRK at det er vigtig at kunden slev foretager nøje kontrol af eventuelle skader m.v. omgående og inden vores mand kører da kvittering for fejlfrie varer eller anmærkninger skal gøres skriftligt ved levering og fx transportskader ikke kan anmeldes senere.

4. Kunden står selv for bortskaffelse af affald (se nedenfor).

5. Vores mand giver vejledning i efterbehandling og vedligeholdelse. Kunden står selv for eventuel efterbehandling, da olierede og sæbebehandlede møblerne er grundbehandlet (en gang) fra fabrikkerne.

PRISER fra 900,-


* Bortskaffelse af emballage
Grundet nye regler for håndtering og bortskaffelse af affald for erhvervsdrivende samt stort ekstra tidsforbrug for os koster det penge at komme af med affaldet og derved også for vores kunder, da emballagen er en del af de møbler de køber.

Vi giver pris på bortskaffelse af emballage når vi kender omfanget.
BEMÆRK:
Priserne på ovenstående ydelser afhænger af varetypen, størrelse, vægt, hvor du bor i landet og hvilken ydelse du ønsker.
Ved udstillingsmodeller giver vi gerne et tilbud for emballering af møblerne (originalemballage er bortskaffet) og levering til hele landet. Det billigste er at afhente.

Leveringer er på hverdage til kl. 17. Vi planlægger ruterne og en eller to dage før estimeret levering og oplyser kunden om dag og tidspunkt .Aften- og weekendlevering kan tilbydes på Sjælland mod tillæg. I visse tilfælde kan leveringerne blive udført af en af vores samarbejdspartnere. Dette gælder særligt i ferieperioder, for yderkanterne af Sjælland og altid uden for Sjælland.* Yderligere serviceydelser

Vi kan også tilbyde diverse håndværksmæssige ydelser i forbindelse med selve møblerne du køber hos os. Her er nogle eksempler:

Bortskaffelse af kundens gamle møbler

Færdig-oliering/sæbebehandling eller indfarvning af spisebord, stole, skænke, vitriner og småmøbler
Påsømning af filt- eller plastdupper på stole
Nedskæring af træbordben i højden inkl. slibning/bejdse/lakering/olie (udvalgte borde)
Nedskæring af træ- og rattanstole i højden inkl. slibning/bejdse/lakering/olie
Understøtningsliste til væghængte skænke indfarvet
Emballering til særlig forsendelse fx på palle, udstillingsmodeller m.v.
Specialproduktion af visse møbler hvad angår størrelse og indretning kan tilbydes mod pristillæg.

Venligst kontakt os med dine ønsker og vi giver et tilbud.