Showroom / Forretning

Besøger du vores 800 kvadratmeter store forretning i Glostrup, så vil du møde Danmark størst udvalg i spisestuer. Vi har ca. 50 spiseborde, plankeborde, langborde og snesevis af stoletyper vist på gulvet samt en masse tilhørende produkter som skænke, vitriner, småmøbler m.m.

Den service og faglige vejledning du modtager er professionel. Vi er specialister på spisestueområdet og specielt inden for massive træprodukter, så vi ligger i toppen hvad angår service og viden på det faglige område.

Living In Harmony er en kombination mellem en almindelig møbelforretning og et firma med websalg. Dette betyder, at du har mulighed for at komme og se den vare du ønsker at købe, inden du beslutter dig endeligt.

Bor du uden for Sjælland i indland eller udland og ikke lige har mulighed for at komme her over, kan du som rigtigt mange af vores andre kunder trygt regne med, at det du ser på hjemmesiden er det du modtager - billederne snyder ikke, og vi har stor kundetilfredshed også efter modtagelse af møblerne.

Se åbningstiderne i showroomet her: Åbningstider

Se flotte miljøbilleder her: Miljøbilleder

Læs mere om konceptet her: Konceptet

Velkommen hos Living In Harmony  –  GOOD LIVING STARTS HERE!