Vitrineskabe

INFORMATION

+45 59 46 66 26

Åbningstider:

MandagLUKKET
Tirsdag LUKKET
Onsdag:kl. 10.00 - 17.30
Torsdag:kl. 10.00 - 17.30
Fredag:kl. 10.00 - 17.30
Lørdag:kl. 10.00 - 15.00
Søndag:kl. 11.00 - 14.00
SE SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER

Vitrineskabe 

Flotte og anderledes vitrineskabe i gedigene naturmaterialer eller elegante malede overflader - Kom og oplev Living in Harmonys store udvalg i vitrineskabe.

STORE VITRINESKABE * SMÅ VITRINESKABE * GLASSKABE * VÆGHÆNGTE VITRINESKABE * MALEDE VITRINESKABE

Vælg mellem mange forskellige modeller, træsorter, farver og behandlingsformer.

Vores vitriner er hovedsageligt fremstillet i massivt træ og fremstår i håndværksmæssig høj kvalitet.
De leveres i mange standardversioner hvor du har mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af størrelser, farver og andre variationer. Vi kan også tilbyde specielproduktion efter dine ønsker om mål og udformning.

Lad dig inspirere her og kontakt os gerne på e-mail hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker der ikke fremgår af denne side!

Underkategorier

 • Vitrineskabe & Glasskabe i massivt træ

  * VITRINER, GLASSKABE & VITRINESKABE I MASSIVT TRÆ *

  Living In Harmony er leveringsdygtige i flotte vitrineskabe og glasskabe i massivt træ. Vores vitriner i massivt træ udført i fin snedkerkvalitet sælges i et lavt prisleje priser, da vi har særlige gode leverandøraftaler på massivttræs skabe.
  Living in Harmony er specialister i kvalitets glasvitriner  i massivt træ og udførelse med stor faglig ekspertise.
  Alle vores vitrineskabe leveres i mange standardversioner hvor du har mulighed for at vælge blandt et udvalg af størrelser, farver og andre variationer. Vi kan også tilbyde specialtilpasning af mange af vores massive glasskabe og vitriner, så du kan få den indretning der passer dig.

  Oplev vores flotte udvalg af sjældne og anderledes snedkervitriner i vores 800 m2 store specialforretning.

  *Visse vitrineskabe kan være et delprodukt hvor hovedbestandelen som f.eks. korpus er i massivt træ og indvendige dele og fronter kan være med kraftig finer, laminat eller malede. Det vil fremgå i de enkelte varer.

 • Finerede Vitrineskabe & Glasskabe

  Se udvalget her af vores serieproduceret skænke udført medd kvalitetstræfiner på alle synlige og visse indvendige dele. Kvaliteten er god og de fleste produkter er dansk design og dansk produceret. De finerede vitrineskabe er typisk lagervare hos vores leverandører, så vi kan klare en hurtig levering.

pr. side
Viser 1 - 18 af 20
Viser 1 - 18 af 20