Konceptet

Living In Harmony og Manilla-huset henvender sig til den kvalitetsbevidste boligejer og vores store kendskab og kærlighed til træ og naturmaterialer, gør os til noget særligt i møbelbranchen.

Med forretningskoncepterne "Living In Harmony og Manilla-huset" ønsker vi at give en stemningsfuld inspiration til din bolig- og haveindretning og vi tilstræber at skabe en god harmoni mellem design, komfort, funktion og materialer.

Living In Harmony er specialiseret inden for spisestuer, hvilket er med til at optimere den faglige ekspertise og viden på området. Mange af vores produkter er designet af Living In Harmony, og er på den måde anderledes end hvad man normalt ser i møbelhuse.

Manilla-huset er specialiseret inden for rattanmøbler og fletmøbler til indendørs brug, samt højkvalitets havemøbler.

Living In Harmony har eksisteret som møbelvirksomhed siden 1999. Firmaet er skabt af indehaver Carsten Elleby. December 2020 har vi overtaget al drift og salg fra det gamle velkendte Manillahus, der tidligere lå i Rødovre, samt webshoppen manilla-huset.dk., der kører adskilt fra hjemmesiden living-in-harmony.dk. Forretningsadressen er nu under ét tag og Manilla-huset er lagt inde under living. in.harmonys cvr. nr.

Velkommen til vores 1.000 kvadratmeter store forretning i Glostrup.

Indehaver Carsten Elleby