Stole

Stole 

Spisebordsstole til ethvert behov

Living In Harmony har gennem de sidste ca. 15 år specialiseret sig i møbler til spisestuer, mødelokaler, kantiner og institutioner og kan derfor fremvise et af Danmarks største udvalg af spisebordsstole.

Venligst kontakt os hvis du ikke lige kan se de stole du søger. Vi har dem nok eller kan skaffe dem.

Underkategorier

 • OVERSIGT - spisebordsstole

  Samlet oversigt over alle vores spisebordsstole - oplev et meget stort udvalg af spisestole i vores 800 Kvm. specialforretning kun med spisestuer!
  Vi sætter pris på innovativt design og god siddekomfort til vores spisebordsstole og tilbyder derfor spisestole fra førende producenter.

 • Designer stole

  Vi har et sjældent udvalg af designerstole og skalstole i presset træ, massivt træ, støbt i nylon eller formet i blødt skummateriale. Vi har et stort udvalg af designerstole, som er yderst populære til både lette spiseborde eller rustikke plankeborde – vi har den komplette løsning til dig.
  Vi sætter pris på innovativt design og god siddekomfort til vores designstole og tilbyder derfor skalstole og designer stole fra førende producenter:
  Casprini designer stole
  - Domitalia designer stole - Tonon designer stole - Skovby designer stole - Kristensen og Krisensen designer stole - designer stole fra Møllers Møbelfabrik - Infinity designer stole

 • Læderstole og Stofstole

  Her finder du læderstole polstret med bedste og blødeste læder i mange varianter og farver samt et kæmpe udvalg af stoftyper.

  Vi har et udvalg af fuldpolstrede læderstole og stofstole i høj kvalitet, læderstole med træben og stålben, højryggede læderstole, læderstole med lav ryg og læderstole med armlæn. Vælg mellem læderstole polstret med semi anilin læder, læderstole i 100% Anilin, læderstole i Topgrain kvalitetslæder, læderstole i Bycast læder og mange andre - oplev spisestolene i vores 800 Kvm udstilling !

 • Træstole

  Træstole til spisebordet giver ro og charme i spisestuen. De organiske materialer bliver nærmest ”levende” når man lader hånden glide har over de glatte og behagelige kurvede overflader. Vi er leveringsdygtige i de bedste af slagsen, polstret med stofsæder eller lædersæder, træspisestole med høj ryg eller lav ryg, i ask, bøg, mahogni, kirsebær, egetræ, valnød og teak. Oplev vores spisestole i træ fra bl.a. Skovby, findahls, Haslev Møbefabrik, Lobo, Kristensen & Kristensen m.f.

 • Fletstole / Kurvestole

  Fletstole, rattanstole, kurvestole, bambusstole, manillastole….ja kært barn har mange navne, og fællesbetegnende for dem alle er, at de er lavet af rattan der er et bæredygtigt materiale fra troperne. Rattan er på samme tid stærkt og meget let at løfte på, og så kan det i produktionen bukkes og føjes nøjagtigt som man ønsker det til smukke former.

  Køb rattanstole og kurvestole fra Sika Design og Living in Harmony!

 • Skalstole

  Skalstole i populært italiensk design er vi specialister i. Oplev vores fine udvalg af skalstole i presset træ, skalstole støbt i nylon eller formet i blødt skummateriale - de er smukke til alle typer spiseborde.

  Vi sætter pris på innovativt design og god siddekomfort til vores skalstole og tilbyder derfor skal stole fra Casprini, Infinity, Domitalia, Tonon, Lobo m.f.

 • Skovby spisestole

  Skovby spisestole er et kapitel for sig, så derfor har de fået deres helt egen oversigt her i Living in Harmonys webshop – se, prøv og køb mange af dem i vores 800 kvadratmeter store udstilling i Glostrup.

  Skovby Møbler kan tilbyde både klassiske træstole og moderne designstole i både eg, bøg, kirsebær, valnød m.m. samt fuldpolstrede spisestole i læder og stof monteret med smukt understel i rustfri stål. Vælg mellem mange stoffer og lædertyper!

 • Bent Hansen Spisebordsstole

  Bent Hansen Studio er et dansk firma med absolut top-klasse stoledesign og kvalitet.

  Med sine velproportionerede former, bedste materialer og sublime siddekomfort har Bent Hansen markeret sig positivt på markedet af konference- og spisestuestole.

  Spisestolen Primum er Bent Hansens første spisestuestol og har derfor fået det latinske ord for ”første” – Primum.

  Oplev Bent hansen spisestole her på hjemmesiden og i vores forretning.

 • Findahls spisestole
  Findahl Designer stole 2  Dansk producerede designer spisestole fra Findahls Møbelfabrik.
   Træstole lavet i absolut bedste kvalitet.
   Findahl træstole fåes i mange træsorter og behandlingsformer.

 • Casprini Designstole

  Casprini er en gammel hæderkronet møbelproducent fra designlandet Italien. Casprinis sans for detaljer og kvalitet skal opleves og det kan gøre i Living In Harmonys 800 kvadratmeter store specielforretning kun indrettet med spisestuer......faktisk Danmarks største samlede udvalg.

  Oplev bl.a. de super populære Caprice skalstol som vi udstiller i mange varianter.

 • Haslev Spisebordsstole

  Spisestuesstole fra Haslev Møbelsnedkeri er dansk design og snedkeri i verdensklasse. Stolene har et let udtryk rent synsmæssigt og at løfte er det også en fornøjelse forog de passer derfor perfekt til alle Haslevs Møbelfabriks spisebordstyper, som også er kendetegnede ved det lette og elegante look.

  Du kan opleve mange af Haslevs stole i vores 800 m2 stor showroom kun med kvalitets-spisestuer.

 • Domitalia Designstole

  Domitalia er som navnet lyder fra Italien. De kan noget med stole til en fornuftig pris og flotte design.
  Køb dem med stof, læder eller støbt i plastmaterialer også kaldet skalstole. 

 • Tonon Designstole

  Designstole i høj kvalitet og unikke designs produceret i Italien og impoteret af Living In Harmony.

  Oplev det store udvalg af de mest populære i vores forretning og få samtidig en god vejledning af vores personale.

 • Infinity Skalstole

  Infinity skalstole - igen nogle perfekte spisestuestole fra Italien. Infinity har speciale i formstøbte skalstole som de behersker ganske godt med innovative design og siddekomfort i top.
  Oplev dem og alle de andre i Living In Harmonys 800 m2 store specialforretning kun med stole, spiseborde, skænke, vitriner m.m. 

 • Kristensen & Kristensen Stole

  K & K står for gode gedigne spisestole og andre træmøbler udført efter bedste håndværkstraditioner.
  Living In Harmony har været forhandler af disse produkter i mange år og er i dag en af Kristensen og Kristensens største forhandlere, så vi på kan godt kalde os eksperter på spisestuestole området.
  Kristensen & Kristensens  spisebordsstole findes i et stort udvalg og et hav af kombinationsmuligheder.

 • HVS Læderstole

  HVS-serien kommer fra Holland og er noget af det alle bedste inden for fuldpolstret skindstole til spisestuen. Firmaet bag disse veludførte spisestole i kvalitetslæder har mange modelvarianter og valgmuligheder inden for lædertyper og bentyper.
  Et særligt kendetegn ved stolene er den super gode siddekomfort, kvalitetslæder og understel i ægte rustfri stål. Enkelte stole laves også med træben i forskellige farver.

 • Loungestole & Loungeborde

  Mange af vores leverandører laver også flotte lounge stole og mindre lænestole og nogle af disse kan du se her. Venligst kontakt os hvis der er noget særligt du søger og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

 • Barstole

  Caprice barstol fra Casprini i Italien er nok det smukkeste inden for den genre vi har set. Derfor har vi ind til videre valgt at satse på den, da den også passer til de flotte spisestole fra Casprini.

  Vi kan dog også levere en flot træstol med flet i ryggen og lædersæde i ægte colonial style.

  Snart kommer der flere smukke barstole, så hold øje med denne side i fremtiden!

Viser 1 - 36 af 178
 • ROYAL havestol 109BL - Rustfri stål
  FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  Kvalitetshavestol med rustfri stålstel - uden vedligeholdelse og kræver kun rengøring. Denne stole har en super god siddekomfort og med det...

  1.196,00 kr 1.495,00 kr Spar 20%
 • Cane-line - Cut højt barbord med høje barstole.Få et tilbud på et komplet Cut barbord-sæt bestående af stole og bord.Her er den lette løsning, så...

  Indhent tilbud >>
 • Cane-line: Cut barstol, lav, stabelbar
  FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  Caneline - Cut lave aluminium barstole uden ryg. Denne enkle barstol med nærmest taburet-look passer til det høje barbord af samme navn, Cut. Der...

  Fra: 1.759,20 kr 2.199,00 kr Spar 20%
 • Caneline - Cut høje aluminium barstole uden ryg. Denne høje og enkle barstol med nærmest taburet-look passer til det høje barbbord af samme navn,...

  Fra: 1.839,20 kr 2.299,00 kr Spar 20%
 • Caneline - Core spisebordsstole med super komfort og behageligt armlæn! Core spisebordsstole med armlæn er udført i pulverlakerede aluminium og...

  Fra: 2.159,20 kr 2.699,00 kr Spar 20%
 • Caneline - Core spisebordsstole med super komfort! Stellet på Core spisebordsstole til haven er udført i pulverlakerede aluminium og betrukket...

  Fra: 1.759,20 kr 2.199,00 kr Spar 20%
 • Copenhagen pulverlakerede aluminiumsstole (den armlæn). Stilren, let og enehel havestol til ude eller måske inde i orangeriet eller hvor som...

  Fra: 1.119,20 kr 1.399,00 kr Spar 20%
 • Cane-line: Copenhagen pulverlakerede aluminiumsstole med armlæn. Stilren, let og enehel havestol / armstol til ude eller måske inde i orangeriet...

  Fra: 1.519,20 kr 1.899,00 kr Spar 20%
 • Oplev Cane-line: Copenhagen stol, stabelbar hos en af Danmarks største forhandler af kvalitets-havemøbler. Cane-line: Copenhagen stol, stabelbar er...

  Fra: 1.359,20 kr 1.699,00 kr Spar 20%
 • Cane-line: Breeze barstol
  FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  Breeze barstol - smukt og let design til haven eller indendørs Oplev Cane-line: Breeze barstol hos en af Danmarks største forhandler af...

  Fra: 1.599,20 kr 1.999,00 kr Spar 20%
 • TILBUD på 6 styk stabelbare teaktræs havestole. Nica en en robuste, teaktræs havestol med god siddekomfort. Nica stolen er som en særlig fordel...

  8.977,50 kr 11.970,00 kr Spar 25%
 • Tonon UP Chair med træarmlæn - et luksuriøst kunstværk inden for møbeldesign! Nyd synet af denne fantastisk italienske designerstol som oven i...

  Fra: 6.221,25 kr 8.295,00 kr Spar 25%
 • TILBUD - Sæt at 6 styk stole Living Comfort Chair er udført i en kombination af metal og natur-rattan. Vælg følgende detaljer uden...

  9.990,00 kr 13.320,00 kr Spar 3330 kr
 • Isabell klassiske fletstole uden armlæn.Isabell Affaire polyrattanstole leveres i to farvekombinationer på flettet og lyst naturfarvet stel. Denne...

  Fra: 1.276,00 kr 1.595,00 kr Spar 20%
 • TILBUD 6 stk SM52 Stole Eg massiv - hvidolieKUN  et sæt - Udstillingsmodel Læse mere info nedenfor....

  10.995,00 kr 16.194,00 kr Spar 5199 kr
 • Rest af 2 styk højryggede egetræsstole i topkvalitet fra Kristensen & Kristensen. På stolene har den bedste siddekomfort i ryggen i klassen af...

  2.530,00 kr 5.060,00 kr Spar 50%
 • Rest af 2 styk klassiske fine stofbetrukket stole til spisebord. God kvalitet. Sælges som rester/udstillingsmodeller. Læs mere nedenfor...

  720,00 kr 2.400,00 kr Spar 70%
 • Rest af 2 styk gode læderstole til spisebord. God kvalitet. Sælges som rester/udstillingsmodeller. Læs mere nedenfor...

  780,00 kr 2.600,00 kr Spar 70%
 • Rest af 2 styk læderstole til spisebord. God kvalitet. Sælges som rester/udstillingsmodeller. Læs mere nedenfor...

  900,00 kr 3.000,00 kr Spar 70%
 • Rest af 3 styk højryggede egetræsstole. På stolene er der et godt sort lædersæde. Sælges som 2. sort. Læs mere nedenfor...

  1.194,00 kr 5.970,00 kr Spar 80%
 • Rest af to styk kvalitetsstole fra den danske producent Ansager. På stolene er der et godt sort lædersæde. Læs mere nedenfor...

  2.340,00 kr 5.850,00 kr Spar 60%
 • Barstol Se flere informationer nedenfor!

  300,00 kr 1.000,00 kr Spar 70%
 • Restsalg 5 styk Rina stole / High Back / Kubugrey / Løst sædehynde Det er en specialudgave med tykke polstrede sædehynder med offwhite kanvas stof....

  3.487,50 kr 6.975,00 kr Spar 50%
 • 2 styk sortbrune Toulouse kurvestole med armlæn. Toulouse kurvestolene har en rigtig god siddekomfort, er rummelig i sædet og meget stærk og...

  1.794,00 kr 2.990,00 kr Spar 40%
 • Casprini designerstole fra Italien - 2 styk sælges på tilbud, til en god pris. Caprice har en meget fin siddekomfort. Skallen er af flot...

  3.830,00 kr 5.110,00 kr Spar 1280 kr
 • Savanah uden armlæn er et fint suplement til vores øvrige kurvestole. Siddekomforten er perfekt i denne rummelige udgave. Designet er klassisk og...

  Fra: 920,00 kr 1.150,00 kr Spar 20%
 • ICELAND stole med PU-læder / Uden armlæn
  FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  Iceland spisestol er vores nye smarte spisestuestole i lidt lænestolsagtig stil og dermed også med en god siddekomfort. Iceland er polsteret med...

  1.276,00 kr 1.595,00 kr Spar 20%
 • ICELAND stole med PU-læder / Med armlæn
  FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  Nye smarte spisestuestole i lidt lænestoleagtig stol og dermed også med en god siddekomfort. Iceland armstole er polsteret med den seneste...

  1.516,00 kr 1.895,00 kr Spar 20%
 • ANCONA Polsterstole med stof
  FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  Ancona stofstole er polsterstole med en blød og behagelig siddekomfort. Vælg mellem flere forskellige farver. Benene er i asketræ og kan indfarves...

  2.076,00 kr 2.595,00 kr Spar 20%
 • FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  RODEO spisebordsstol er en polsterstole med armlæn i en meget fin kvalitet og med en god siddekomfort. Vælg mellem mange forskellige stof farver og...

  Fra: 1.916,00 kr 2.395,00 kr Spar 20%
 • JOS læderstole
  FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  Jos spisebordsstol er en polsterstole med armlæn i en særlig god kvalitet og med en meget god siddekomfort. Modellen Jos findes med mange...

  Fra: 2.076,00 kr 2.595,00 kr Spar 20%
 • CIRO læderstole
  FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  Ciro spisebordsstol er en polsterstole i en særlig god kvalitet og med en god siddekomfort. Vælg mellem mange forskellige stof og lædertyper.  Det...

  Fra: 1.356,00 kr 1.695,00 kr Spar 20%
 • FAST LAVPRIS
  Jubilæums-udsalg

  Cross Spisestol er det mest spændende og nytænkende vi har set længe. Den adskiller sig fra andre fine stole ved sit anderledes og smukke design. x...

  Fra: 2.396,00 kr 2.995,00 kr Spar 20%
 • Cross Dining chair er noget af det mest spændende og nytænkende vi har set længe. Den markere sig ved sit anderledes og smukke design udformet med...

  Fra: 3.276,00 kr 4.095,00 kr Spar 20%
 • 170 serien fra Haslev Møbelsnedkeri. Klassisk egetræs i topkvalitet udført af Haslev Møbelfabrik. 170-stolen er en god lille spisebordsstol til...

  1.672,00 kr 2.090,00 kr Spar 20%
 • 172 serien fra Haslev Møbelsnedkeri. Egetræs designstol i topkvalitet fra danske Haslev Møbelfabrik. 172-stolen er fin til et lille spisebord eller...

  2.560,00 kr 3.200,00 kr Spar 20%
Viser 1 - 36 af 178