Stole 

Spisebordsstole til ethvert behov

Living In Harmony har gennem de sidste ca. 15 år specialiseret sig i møbler til spisestuer, mødelokaler, kantiner og institutioner og kan derfor fremvise et af Danmarks største udvalg af spisebordsstole.

Venligst kontakt os hvis du ikke lige kan se de stole du søger. Vi har dem nok eller kan skaffe dem.

 • OVERSIGT - spisebordsstole

  Samlet oversigt over alle vores spisebordsstole - oplev et meget stort udvalg af spisestole i vores 1000 Kvm. specialforretning kun med spisestuer!
  Vi sætter pris på innovativt design og god siddekomfort til vores spisebordsstole og tilbyder derfor spisestole fra førende producenter.

 • Designer stole

  Vi har et sjældent udvalg af designerstole og skalstole i presset træ, massivt træ, støbt i nylon eller formet i blødt skummateriale. Vi har et stort udvalg af designerstole, som er yderst populære til både lette spiseborde eller rustikke plankeborde – vi har den komplette løsning til dig.
  Vi sætter pris på innovativt design og god siddekomfort til vores designstole og tilbyder derfor skalstole og designer stole fra førende producenter:
  Casprini designer stole
  - Domitalia designer stole - Tonon designer stole - Skovby designer stole - Kristensen og Krisensen designer stole - designer stole fra Møllers Møbelfabrik - Infinity designer stole

 • Læderstole og Stofstole

  Her finder du læderstole polstret med bedste og blødeste læder i mange varianter og farver samt et kæmpe udvalg af stoftyper.

  Vi har et udvalg af fuldpolstrede læderstole og stofstole i høj kvalitet, læderstole med træben og stålben, højryggede læderstole, læderstole med lav ryg og læderstole med armlæn. Vælg mellem læderstole polstret med semi anilin læder, læderstole i 100% Anilin, læderstole i Topgrain kvalitetslæder, læderstole i Bycast læder og mange andre - oplev spisestolene i vores 1000 Kvm udstilling !

 • Træstole

  Træstole til spisebordet giver ro og charme i spisestuen. De organiske materialer bliver nærmest ”levende” når man lader hånden glide hen over de glatte og behagelige kurvede overflader. Vi er leveringsdygtige i de bedste af slagsen, polstret med stofsæder eller lædersæder, træspisestole med høj ryg eller lav ryg, i ask, bøg, mahogni, kirsebær, egetræ, valnød og teak. Oplev vores spisestole i træ fra bl.a. Skovby, findahls, Haslev Møbefabrik, Lobo, Kristensen & Kristensen m.f.

 • Fletstole / Kurvestole

  Fletstole, rattanstole, kurvestole, bambusstole, manillastole….ja kært barn har mange navne, og fællesbetegnende for dem alle er, at de er lavet af rattan der er et bæredygtigt materiale fra troperne. Rattan er på samme tid stærkt og meget let at løfte på, og så kan det i produktionen bukkes og føjes nøjagtigt som man ønsker det til smukke former.

  Køb rattanstole og kurvestole fra Sika Design og Living in Harmony!

 • Skalstole

  Skalstole i populært italiensk design er vi specialister i. Oplev vores fine udvalg af skalstole i presset træ, skalstole støbt i nylon eller formet i blødt skummateriale - de er smukke til alle typer spiseborde.

  Vi sætter pris på innovativt design og god siddekomfort til vores skalstole og tilbyder derfor skal stole fra Casprini, Infinity, Domitalia, Tonon, Lobo m.f.

 • Skovby spisestole

  Skovby spisestole er et kapitel for sig, så derfor har de fået deres helt egen oversigt her i Living in Harmonys webshop – se, prøv og køb mange af dem i vores 1000 kvadratmeter store udstilling i Glostrup.

  Skovby Møbler kan tilbyde både klassiske træstole og moderne designstole i både eg, bøg, kirsebær, valnød m.m. samt fuldpolstrede spisestole i læder og stof monteret med smukt understel i rustfri stål. Vælg mellem mange stoffer og lædertyper!

 • Bent Hansen Spisebordsstole

  Bent Hansen Studio er et dansk firma med absolut top-klasse stoledesign og kvalitet.

  Med sine velproportionerede former, bedste materialer og sublime siddekomfort har Bent Hansen markeret sig positivt på markedet af konference- og spisestuestole.

  Spisestolen Primum er Bent Hansens første spisestuestol og har derfor fået det latinske ord for ”første” – Primum.

  Oplev Bent hansen spisestole her på hjemmesiden og i vores forretning.

 • Findahls spisestole
  Findahl Designer stole 2  Dansk producerede designer spisestole fra Findahls Møbelfabrik.
   Træstole lavet i absolut bedste kvalitet.
   Findahl træstole fåes i mange træsorter og behandlingsformer.

 • Casprini Designstole

  Casprini er en gammel hæderkronet møbelproducent fra designlandet Italien. Casprinis sans for detaljer og kvalitet skal opleves og det kan gøres i Living In Harmonys 1000 kvadratmeter store specialforretning kun indrettet med spisestuer......faktisk Danmarks største samlede udvalg.

  Oplev bl.a. de super populære Caprice skalstole som vi udstiller i mange varianter.

 • Haslev Spisebordsstole

  Spisestuesstole fra Haslev Møbelsnedkeri er dansk design og snedkeri i verdensklasse. Stolene har et let udtryk rent synsmæssigt og at løfte er det også en fornøjelse - de passer derfor perfekt til alle Haslevs Møbelfabriks spisebordstyper, som også er kendetegnede ved det lette og elegante look.

  Du kan opleve mange af Haslevs stole i vores 1000 m2 store showroom, kun med kvalitets-spisestuer.

 • Domitalia Designstole

  Domitalia er som navnet lyder fra Italien. De kan noget med stole til en fornuftig pris og flotte design.
  Køb dem med stof, læder eller støbt i plastmaterialer også kaldet skalstole. 

 • Tonon Designstole

  Tonon er designstole i høj kvalitet og med unikke designs produceret i Italien og impoteret af Living In Harmony.

  Oplev det store udvalg af de mest populære Tonon spisestole i vores forretning og få samtidig en god vejledning af vores personale.

 • Infinity Skalstole

  Infinity skalstole - igen nogle perfekte spisestuestole fra Italien. Infinity har speciale i formstøbte skalstole som de behersker ganske godt med innovative design og siddekomfort i top.
  Oplev dem og alle de andre skalstole i Living In Harmonys 1000 m2 store specialforretning kun med stole, spiseborde, skænke, vitriner m.m. 

 • Kristensen & Kristensen Stole

  K & K står for gode gedigne spisestole og andre træmøbler udført efter bedste håndværkstraditioner.
  Living In Harmony har været forhandler af disse produkter i mange år og er i dag en af Kristensen og Kristensens største forhandlere, så vi på kan godt kalde os eksperter på spisestuestole området.
  Kristensen & Kristensens  spisebordsstole findes i et stort udvalg og et hav af kombinationsmuligheder.

 • Eva Solo Spisebordsstole


  Evas Solo spisebordstole - det smukkeste, enkleste og bedste siddekomfort indenfor spisestole.

  Eva Solo er begyndt at lave spisebordstole og det gør de til perfektion. 

  Når man sætter sig i en Eva Solo spisestol, smyger sæde og ryglæn sig diskret om kroppen, hvilket gør, at ryggen støttes behageligt. Der er tænkt over detaljerne hvilket giver høj komfort i alle siddestillinger.

  Glæd dig til at opleve Eva Solo stole hos os.

 • HVS Læderstole

  HVS-serien kommer fra Holland og er noget af det aller bedste inden for fuldpolstrede skindstole til spisestuen. Firmaet bag disse veludførte spisestole i kvalitetslæder har mange modelvarianter og valgmuligheder inden for lædertyper og bentyper.
  Et særligt kendetegn ved stolene er den super gode siddekomfort, kvalitetslæder og understel i ægte rustfri stål. Enkelte stole laves også med træben i forskellige farver.

 • Loungestole & Loungeborde

  Mange af vores leverandører laver også flotte lounge stole og mindre lænestole og nogle af disse kan du se her. Venligst kontakt os hvis der er noget særligt du søger og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

 • Barstole

  Caprice barstol fra Casprini i Italien er nok det smukkeste inden for den genre vi har set. Derfor har vi ind til videre valgt at satse på den, da den også passer til de flotte spisestole fra Casprini.

  Vi kan dog også levere en flot træstol med flet i ryggen og lædersæde i ægte colonial style.

  Snart kommer der flere smukke barstole, så hold øje med denne side i fremtiden!

 • Jess Design stole

  Jess Design er et Hollandsk firma, der har specialiseret sig i komfortable designstolen med materialer af høj kvalitet. Alle stolene kommer i en række farve- og læder variationer, så det kan tilpasses din personlige stil. Kom ned i forretningen og hør mere om dine valgmuligheder og prøv at sid i stolene. Vi står altid klar med råd og vejledning. Vi er specialister i alt til spisestuen, så hvis du søger spisebordsstole i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler.

 • Just Design spisebordsstole

  Just Design er et eksklusivt, hollandsk møbelfirma, der producere spisebordsstole i ekstraordinær kvalitet. Alle stolene er skabt ud fra en tanke om at sammensmelte det ypperste indenfor komfort og æstetik. Derfor kan alle de Just Design stole vi forhandler, laves i forskellige gode læderkvaliteter og mange stofvarianter.