Spiseborde

Spiseborde 

Living In Harmony er specialiseret i spiseborde. Oplev Danmarks største udvalg af møbler kun til spisestuen. I vores 1000 kvadratmeter stor udstilling fremviser vi det flotteste udvalg af......

LANGBORDE  * PLANKEBORDE  *  SPISEBORDE  *  KONFERENCEBORDE  *  INSTITUTIONSBORDE * LAMINATSPISEBORDE

Vores spiseborde, plankeborde og langborde er hovedsageligt fremstillet i massivt træ og fremstår i håndværksmæssig høj kvalitet.
De leveres i mange standardversioner hvor du har mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af størrelser, farver og andre variationer. Vi kan også tilbyde specielproduktion efter dine ønsker om mål og udformning.

Lad dig inspirere her og kontakt os gerne på e-mail hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker der ikke fremgår af denne side!

 • OVERSIGT alle spiseborde

  SPISEBORDE - Oplev her Danmarks største udvalg af spisestuer og Spiseborde. 1000 m2 specialbutik kun med kvalitetsspiseborde og følgeprodukter - vi fremviser over 50 miljøer / spiseborde på gulvet og mange flere på hjemmesiden!
  Kom og få god service, aftaler der holder og god betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.

  Langborde, Plankeborde, Ovale spiseborde, Ellipseformede runde og ovale spiseborde, Rektangulære spiseborde, Kvadratiske spiseborde, Borde til konference og mødelokaler, Café borde, Spiseborde til institutioner, Små spiseborde og Store spiseborde, Laminatspiseborde, Egetræsspiseborde, og mange flere muligheder.

 • Langborde

  Klassiske langborde i den kraftige gedinge stilart.

  Oplev vores langborde udført i ædle træsorter som egetræ, asketræ, valnød m.m. Langbordene leveres i mange udgaver, farver, behandlingsformer og størrelser - efter dine ønsker.

  Her er nogle af mulighederne:
  Egetræslangborde, Langborde i asketræ, Provenceborde, Plankeborde, Langborde med tyk bordplade, Store langborde, DK3 langborde, Langbord med udtræk, Langbord med tillægsplader, Rustikke langborde!

 • Rektangulære og kvadratiske (firkantede)...

  Rektangulære og kvadratiske spiseborde med tillægsplader og op til 3-4 meter i længden.

  De aflange spiseborde under denne kategori "rektangulære spiseborde" er typisk lettere i designet og materialevalg sammenlignet med vores noget kraftigere langborde og plankeborde. De er designet til dig der ønsker praktiske træborde i høj kvalitet!

  Vi laver de disse rektangulære og aflange spiseborde helt nede fra 120 cm i længden og op til megte lange spiseborde, tilmed også i tilpasset bredde. Du kan få dem med midterudtræk og magasin til tillægsplader i bordet eller som en udelt bordplade, hvor tillægsplader sidder i bordenderne og opbevares et andet sted. Visse borde kan vi lave udtræk til 4-6 tillægsplader og kan derved blive til mega store spiseborde.

  De aflange spiseborde leveres i et hav af træsorter og behandlingsformer og når det kommer til kantprofiler, understelstyper og andre tilpasningsmuligheder - så er mulighederne mange.

  Besøg vores store specialforretning med spisestuer - hos os får du den helt fagligt korrekte vejledning.

 • Runde spiseborde

  Runde spiseborde med udtræk og tillægsplader

  Runde spiseborde er in igen og vi er med helt fremme med smukke og funktionelle kvalitetsborde der er runde.

  Vi er specialister i også runde spiseborde, så ikke nok med at du har mange kombinationer og valgmuligheder inden for standardprogrammet, så har vi også mulighed for at tilbyde dig at designe dit eget runde spisebord.

  Alle runde spiseborde kan enten leveres med tillægsplader eller med en udelt bordplade uden plader. Se mulighederne i varerne, hvor nogle af de runde spiseborde kan leveres med helt op til 4 styk tillægsplader og en diameter på op til 160 cm.

  Runde spiseborde giver en anden indretningsmulighed i hjemme. Hvis der er ganglinjer omkring bordet, så kan et rundt spisebord være idelt, da det er let at komme omkring det uden spidse hjørner. 

  Har du et rundt spisebord, så er det fremmende for den sociele samtale, når man er mange samlet og sidder ved borde, for alle personer kan have øjenkontakt os se hinanden.

  På et rundt spisebord er der god plads til afsætning af store fade m.v., så her er det også ganske praktisk.

  Vi levere vores cirkulære spiseborde med flere forskellige bentyper, hvoraf nogle af dem er med søjleben, der står inde på midten af bordet og derved er der aldrig et bordben i vejen.

  Besøg vores 1000 m2 store specialbutik i Glostrup og så tager vi en god snak om det optimale bord der opfylder dit/jeres behov.

 • Ellipse, ovale og tøndeformede spiseborde

  Ellipseformede spiseborde - Ovale spiseborde. Se dem alle her, vi har et godt udvalg af elipseformede spiseborde!

  De smukke afbøjede kurver på vores ovale og ellipseformede spiseborde giver en let og elegant udtryksform. Om det er ellipse spiseborde, bådformede spiseborde eller ovale spiseborde, så vil de alle give en større pladsfornemmelse i det rum de står i. De fleste borde i denne kategori har mulighed for midterudtræk og dermed kan der placeres 1-4 styk tillægsplader.

  Vi laver de disse ovale og ellipseformede spiseborde helt nede fra 140 cm i længden og op til ganske lange størrelser. Du kan få dem med midterudtræk og magsin til tillægsplader i bordet eller som en udelt bordplade uden tillægsplader. Vi har ellipseborde med mulighed for udtræk op til 4-6 tillægsplader og kan derved blive til meget store ovale spiseborde.

  De ovale og ellipsespiseborde leveres i et hav af træsorter og behandlingsformer og når det kommer til kantprofiler, understelstyper og andre tilpasningsmuligheder, så er mulighederne mange.

  Har du et ellipseformet eller rundt spisebord, så er det fremmende for den sociale samtale, når man er mange samlet og sidder ved borde, for alle personer har lettere ved af få øjenkontalt os se hinanden.

  På et fx. ovalt spisebord er der god plads til afsætning af store fade m.v., så her er det også ganske praktisk.

  NB! Se også de mange kombinationsmuligheder til vores flotte ellipseformede og ovale spiseborde med både træ og laminatbordplader.

 • Spiseborde med udtræk

  SPISEBORDE MED UDTRÆK

  Her finder du en samlet oversigt over alle de spiseborde der er med midterudtræk - altså bordplader der kan trækkes fra hinaden og man lægger tillægspladerne ind i midten af bordet. I mange af modellerne kan man opbevare pladerne under bordet i et magasin, men det afhænger dig af bordtype, bordpladeform og antallet af tillægsplader. Det er praktisk og funktionelt med udtræksborde.

 • Konferenceborde & mødeborde

  Living In Harmony har vel nok Danmarks største udvalg i konferenceborde og mødeborde i massivt træ. De fleste leverandører laver møde- og konferenceborde i finer og laminattyper, men vi kan tilbyde en mere eksklusiv vare i ædle træsorter og i mange varianter inden for størrelser, farver/behandlingsformer og modeltyper.
  Vi opfylder også kundens særlige ønsker så book et møde med os, og vi kommer til jeres adresse og får en god faglig snak om jeres specialtilpassede løsning.

 • Institutionsborde / Bosted

  Står jeres institution eller bosted for handikappede og mangler et godt og gedigent spisebord til opholdsrummet eller arbejdsbord til aktivitetsværkstedet, så kan vi tilbyde flere velegnede løsninger.
  Tidligere kunder inden for dette område har lagt vægt på den store styrke vores borde har samt fleksibiliteten, de fleksible store størrelser, variable højder og den praktiske overflade i enten massivt hårdt træ eller højtrykslaminat. Vi kommer gerne til jer og hjælper med indretningsforslag!

 • Laminat spiseborde

  Spiseborde med laminat. Smukke og anderledes laminatspiseborde i god kvalitet. Mange valgmuligheder i størrelser, farver og udtræk i laminatspiseborde - også tilpasset efter dine ønsker!
  Spiseborde og langborde med laminatbordplader udføres i bedste højtrykslaminat - se f.eks. den nye revolutionerende laminat med Nano teknologi, der har særlige egenskaber.

 • Spiseborde med linoleum

  Linoleum på spiseborde er blevet brugt igennem årtier i boligindretningen og er kendetegnende ved sin særlige slidstyrke. 

  Linoleums spiseborde er praktiske, robuste og virker "bløde" og lune i overfladen grundet naturmaterialerne kork og linolie, som er hovedbestanddelene. Linoleumborde har en evne til at selvheale små og letter mærker og streger der kommer på bordpladen og dette fremmes særligt ved brug af plejeprodukter.

 • Spiseborde i granit / stenbordplade

  Living In Harmony granitborde er udført, så de kan bruges i hjemmet, fritstående i haven og på terrasser med fast underlag.

  Understel og Granitbordplader er udført med stor nøjagtighed og præcision her i Vesteuropa, som gør at kvaliteten og finishen er helt i top. 

  Stenbordpladerne leveres med 20 mm tyk Pearl Grey Satineret (sandblæst og glatslebet) og afhængig af bordtypen kan kanterne være lige eller facétslebet på undersiden.

  Understellene til granitspisebordene er udført i enten kraftig stål, der er kraftigt pulverlakeret, Børstet rustfri stål eller teaktræ - se billederne i hver enkel vare.

  Det er muligt at vælge andre granittyper og stenbordplader på specialmål - besøg venligst vores forretning og bliv klogere på de mange muligheder. Vi er eksperter i spiseborde.

  NB! Alle priser på granitborde til udendørs eller indendørs brug er inkluderet levering og opsætning i Danmark i villaer, på terrasser og lejligheder. Det er en betingelse at det er i gadeplan med gode nære og brede adgangsforhold samt fast underlag - og UDEN trapper, så hjælpevognene kan køre. (gælder ikke for ikke brofaste øer). Har du særlige forholde kan specialtransport arrangeres mod betaling.

 • Skovby spiseborde

  SKOVBY SPISEBORDE - Vi er specielforhandler af Skovby spiseborde – Oplev vores 1000 m2 store specialforretning med de mest populære spiseborde fra Skovby. Kom og få god service, aftaler der holder og en god betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.

  Skovby spiseborde er et ikon inden for dansk, innovativt møbeldesign. Med lige dele passion for materiale, design og funktionalitet har Skovby Møbler i mange år udviklet en lang række spisestuemøbler.

 • Kristensen & Kristensen spiseborde

  Langborde i klassiske design og bedste håndværksmæssige udførelse. Stor fleksibilitet og mange valgmuligheder.
  Vi er Danmarks største Kristensen & Kristensen forhandler og kan roligt kalde os for eksperter inden for deres produktsortiment. Ofte er Living In Harmony med til at produktudvikle og give input til forbedringer af K & K's brede sortiment gennem et tæt samarbejde og det gør, at vi er inde i mange detaljer og enkeltheder.
  Besøg vores 1000 m2 store specialforretning inden for spisestuer. 

 • dk3 spiseborde

  dk3 PLANKEBORDE - Vi er specielforhandler af dk3 spiseborde – Oplev vores store forretning og webshop, med de nyeste design inden for plankeborde fra dk3 og andre producenter. Kom og få god service, aftaler der holder og betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.

  dk3 plankeborde er toppen inden for denne særlige og populære gruppe af spiseborde.

  Vi har Danmarks største udvalg af spiseborde og plankeborde med over 50 miljøer på gulvet.

 • Living In Harmony spiseborde

  Gennem 20 år har Living In Harmony været på markedet inden for møbelindretning. I Dag er vi Danmarks største og mest specialiserede møbelvirksomhed med speciale inden for spisestuer. Derfor kan vi tilbyde vores kunder fra hele landet og resten af Nordeuropa det største og mest spændende udvalg på markedet.
  Tag et kig på vores møbelserier og du vil opleve plankeborde, spiseborde og langborde i innovative design.

 • Bent Hansen spiseborde

  Bent Hansen møbler har et indtil videre lille, men ganske flot udvalg af spiseborde og plankeborde. Gå på opdagelse blandt dem her på hjemmesiden og besøg gerne vores 1000 m2 store specialbutik kun med spisestuer af enhver art. Har vi ikke det Bent Hansen spisebord du søger, så har vi med sikkerhed noget andet der er lige så fint.

 • Haslev Spiseborde

  HASLEV SPISEBORDE - Living In Harmony er specialforhandler af alle møbler fra Haslev Møbelfabrik. Vi kender til alt indenfor Haslev massive kvalitetsmøbler grundet vores mange års erfaring og veluddannet personale.

  Se de mest populære i vores 1000 m2 store specialbutik kun med spisestuer.

  Haslev Møbler står for lethed i designet, god kvalitet og godt dansk møblehåndværk. Vælg mellem mange populære spiseborde i massivt træ, linoleum og laminatborde, små og store spiseborde med eller uden udtræk til tillægsplader samt smukke designikoner.

  Du er velkommen i vores Haslev showroom og forretning - også i weekenderne!