Spiseborde

INFORMATION

+45 59 46 66 26

Åbningstider:

MandagLUKKET
Tirsdag LUKKET
Onsdag:kl. 10.00 - 17.30
Torsdag:kl. 10.00 - 17.30
Fredag:kl. 10.00 - 17.30
Lørdag:kl. 10.00 - 15.00
Søndag:kl. 11.00 - 14.00
SE SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER
Spiseborde

Spiseborde 

Living In Harmony er specialiseret i spiseborde. Oplev Danmarks største udvalg af møbler kun til spisestuen og vi kan derfor i vores 800 kvadratmeter stor udstilling fremvise det flotteste udvalg af......

LANGBORDE  *  PLANKEBORDE  *  SPISEBORDE  *  KONFERENCEBORDE  *  INSTITUTIONSBORDE * LAMINATSPISEBORDE

Vores spiseborde, plankeborde og langborde er hovedsageligt fremstillet i massivt træ og fremstår i håndværksmæssig høj kvalitet.
De leveres i mange standardversioner hvor du har mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af størrelser, farver og andre variationer. Vi kan også tilbyde specielproduktion efter dine ønsker om mål og udformning.

Lad dig inspirere her og kontakt os gerne på e-mail hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker der ikke fremgår af denne side!

Underkategorier

 • OVERSIGT alle spiseborde

  SPISEBORDE - Oplev her Danmarks største udvalg af spisestuer / Spiseborde. 800 m2 specialbutik kum med kvalitetsspiseborde og følgeprodukter - vi fremviser over 50 miljøre og spiseborde på gulvet og mange flere i webshoppen!
  Kom og få god service, aftaler der holder og god betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.

  Langborde, Almindelige spiseborde  Plankeborde, Ovale spiseborde, Ellipseformede spiseborde, Rektangulære spiseborde, Kvadratiske spiseborde, Borde til konferende og mødelokaler, Café borde, Provence borde, Borde til institutioner, Kantine spiseborde, Små spiseborde og Store spiseborde, Laminat spiseborde, Egetræs spiseborde og Langborde, Malede spiseborde og mange flere muligheder.

 • Langborde

  LANGBORDE - Vi er en specielforretning kun med smukke spiseborde og langborde  – 800 m2 og 50 borde og miljøer vist på gulvet. Du får god service, aftaler der holder og sagkyndig betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.

  Oplev vores langborde i et sjældent set udvalg af kraftige og gedigene langborde, udført i ædle træsorter som egetræ, asketræ, valnød m.m. Langbordene leveres i mange udgaver, farver, behandlingsformer og størrelser - efter dine ønsker.

  Egetræslangborde, Langborde i asketræ, Provenceborde, Plankeborde, Langborde med tyk bordplade, Store langborde, DK3 langborde, Langbord med udtræk, Langbord med tillægsplader, Rustikke langborde!

 • Rektangulære spiseborde

  Spisebordene under denne kategori er lettere i designet og materialevalg sammenlignet med vores noget kraftigere langborde og plankeborde. De er designet til dig der ønsker praktiske træborde i høj kvalitet!

  Spiseborde i egetræ, Kvadratiske spiseborde, Rektangulære spiseborde, Sæbebehandlede spiseborde, Olierede spiseborde, Sorte spiseborde, Spiseborde i asketræ, Små spiseborde, Stort spisebord!

 • Elipse, ovale & runde spiseborde

  Elipseformede spiseborde - Ovale spiseborde - runde spiseborde........se dem alle her, vi har et godt udvalg af kvalitetsborde!

  De smukke afbøjede kurver på vores ovale og elipseformede spiseborde giver en let og elegant udtryksform. Om det er ellipse spiseborde, runde spiseborde, bådformede spiseborde eller ovale spiseborde så vil de alle give en større pladsfornemmelse i det rum de står i. De fleste borde i denne kategori har mulighed for midterudtræk og dermed kan der placeres 1-4 styk tillægsplader.

  NB! Se de mange kombinationsmuligheder til vores flotte ellipse spiseborde i træ og laminat.

 • Konferenceborde & mødeborde

  Living In Harmony har vel nok Danmarks største udvalg i konferenceborde og mødeborde i massivt træ. De fleste leverandører laver møde- og konferenceborde i finer og laminattyper, men vi kan tilbyde en mere eksklusiv vare i ædle træsorter og i mange varianter inden for størrelser, farver/behandlingsformer og modeltyper.
  Vi opfylder også kundens særlige ønsker så book et møde med os, og vi kommer til jeres adresse og får en god faglig snak om jeres specialtilpassede løsning.

 • Institutionsborde / Bosted

  Står jeres institution eller bosted for handikappede og mangler et godt og gedigent spisebord til opholdsrummet eller arbejdsbord til aktivitetsværkstedet, så kan vi tilbyde flere velegnede løsninger.
  Tidligere kunder inden for dette område har lagt vægt på den store styrke vores borde har samt fleksibiliteten, de fleksible store størrelser, variable højder og den praktiske overflade i enten massivt hårdt træ eller højtrykslaminat. Vi kommer gerne til jer og hjælper med indretningsforslag!

 • Laminat spiseborde

  Spiseborde med laminat. Smukke og anderledes laminatspiseborde i god kvalitet. Mange valgmuligheder i størrelser, farver og udtræk i laminatspiseborde - også tilpasset efter dine ønsker!
  Spiseborde og langborde med laminatbordplader udføres i bedste højtrykslaminat - se f.eks. den nye revolutionerende laminat med Nano teknologi der har særlige egenskaber.

 • Spiseborde med linoleum

  Linoleum på spiseborde er blevet brugt igennem årtier i boligindretningen og er kendetegnende ved sin særlige slidstyrke. 

  Linoleums spiseborde er praktiske, robuste og virker "bløde" og lune i overfladen grundet naturmaterialerne kork og linolie, som er hovedbestanddelene. Linoleumborde har en evne til at selvheale små og letter mærker og streger der kommer på bordpladen og dette fremmes særligt ved brug af plejeprodukter.

 • Spiseborde i granit / stenbordplade

  Living In Harmony granitborde er udført, så de kan bruges i hjemmet, fritstående i haven og på terrasser med fast underlag.

  Understel og Granitbordplader er udført med stor nøjagtighed og præcision her i Vesteuropa som gør, at kvaliteten og finishen er helt i top. 

  Stenbordpladerne leveres med 20 mm tyk Pearl Grey Satineret (sandblæst og glatslebet) og afhængig af bordtypen kan kanterne være lige eller facétslebet på undersiden.

  Understellene til granitspisebordene er udført i enten kraftig stål, der er kraftigt pulverlakeret, Børstet rustfri stål eller teaktræ - se billederne i hver enkel vare.

  Det er muligt at vælge andre granittyper og stenbordplader på specialmål - besøg venligst vores forretning og blive klogere på de mange muligheder. Vi er eksperter i spiseborde.

  NB! Alle priser på granitborde til udendørs eller indendørs brug er inkluderet levering og opsætning i Danmark i villaer, på terrasser og lejligheder. Det er en betingelse at det er i gadeplan med gode nære og brede adgangsforhold samt fast underlag og UDEN trapper, så hjælpevogne kan kører. (gælder ikke for ikke brofaste øer). Har du særlige forholde kan specieltransport arrangeres mod betaling.

 • Skovby spiseborde

  SKOVBY SPISEBORDE - Vi er specielforhandler af Skovby spiseborde – Oplev vores 800 m2 store specialforretning og tilhørende webshop med de mest populære spiseborde fra Skovby. Kom og få god service, aftaler der holder og god betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.

  Skovby spiseborde er et ikon inden for dansk innovativt møbeldesign. I kan opleve Skovby spiseborde i vores 700 Kvm udstilling eller køb dem i vores webshop. Med lige dele passion for materiale, design og funktionalitet har Skovby Møbler i mange år udviklet en lang række spisestuemøbler.

  Skovby spisebord SM 24 til mange personer, Skovby spisebord SM 38 udtræksspisebord, Skovby spisebord SM 11 er prisvindende, Skovby ovalt spiseborde SM 78 er smart og elegant og det kompakte Skovby SM 102.

 • Kristensen & Kristensen spiseborde

  Langborde i klassiske design og bedste håndværksmæssige udførelse. Stor fleksibilitet og mange valgmuligheder.
  Vi er Danmarks største Kristensen & Kristensen forhandler og kan roligt kalde os for eksperter inden for deres produktsortiment. Ofte er Living In Harmony med til at produktudvikle og give input til forbedringer af K & K's brede sortiment gennem et tæt samarbejde og det det gør, at vi er inde i mange detaljer og enkeltheder.
  Besøg vores 800 m2 store specialforretning inden for spisestuer. 

 • dk3 spiseborde

  dk3 PLANKEBORDE - Vi er specielforhandler af dk3 spiseborde – Oplev vores store forretning og webshop med de nyeste deign inden for plankeborde fra dk3 og andre producenter. Kom og få god service, aftaler der holder og betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.

  dk3 plankeborde er toppen inden for denne særlige og populære gruppe af spiseborde.

  Vi har Danmarks største udvalg af spiseborde og plankeborde med over 50 miljøer på gulvet og endnu flere i webshoppen!

 • Living In Harmony spiseborde

  Gennem 15 år har Living In Harmony været på markedet inden for møbelindretning. I Dag er vi Danmarks største og mest specialiseret møbelvirksomhed med speciale inden for spisestuer. Derfor kan vi tilbyde vores kunder fra hele landet og resten af Nordeuropa det største og mest spændende udvalg på markedet.
  Tag et kig på vores møbelserier og du kan starte her med plankeborde, spiseborde og langborde i innovative design.

 • Oliver B - Italy

  Italienske Oliver B er et eksklusivt resultat af dygtige designere og traditionsrige håndværkere og det sikre 
  et naturligt og unikt spisebord i en lang årrække.
  Ønsker du et absolut anderledes design, høj kvalitet og smukke naturmaterialer, så kan et af disse plankeborde blive dit ved en hurtig handel på webshoppen eller et besøg i vores 800 kvadratmeter store forretning kun med spisestuer. 

 • Haslev Spiseborde

  HASLEV SPISEBORDE - Living In Harmony er forhandler af alle møbler fra Haslev Møbelfabrik. Køb dem her online eller se de mest populære i vores 800 m2 store specialbutik kun med spistuer.

  Haslev Møbler står god lethed i designet, god kvalitet og godt dansk møblehåndværk. Vælg mellem mange populære spiseborde i massivt træ, laminatborde, små og store spiseborde med eller uden udtræk til tillægsplader samt smukke designikoner.

 • Bent Hansen spiseborde

  Bent Hansen møbler har et ind til videre lille men ganske flot udvalg af spiseborde og plankeborde. Gå på opdagelse blandt dem her og besøg gerne vores 800 m2 stor specialbutik kun med spisestuer.

pr. side
Viser 1 - 18 af 46
Viser 1 - 18 af 46