SOFTUB Lavenergi udespa

SOFTUB Lavenergi udespa 


Softub - lavenergi udespa til haven, terrassen, udestuen, altanen, båden og meget mere.

Som en nyhed kan Living In Harmony fortælle, at vi blandt de ganske få i Danmark er blevet stolte forhandlere af udespa og store "boblebade" fra Softub.

Helse, velvære og social hygge med udendørs massagespa
Ønsker du helse, velvære, vandmassage og luksuriøs social nydelse med familie og venner lige udenfor døren derhjemme, så kan vores specielle Softub opfylde dette på få timer ved lynhurtig og let installation direkte til en almindelig 230 volt stikkontakt.

De luksuriøse udendørsspa fra amerikanske Softub har siden 1985 revolutioneret spaindustrien ved at være verdens mest miljøvenlige og langtids omkostningsfattige spa, fordi de har markedets laveste årlige strømforbrug. Softub udespa er det absolut mest energivenlige (og derved også billigste og mest miljøvenlige) spa at holde varmt og er altid klar til et helsebringende bad året rundt – selv på en meget kold og rå vinterdag i Danmark.

Energivenlig, støjsvag og praktisk hot tub
Foruden at være ekstremt energibesparende er Softub havespa også meget støjsvage og nemt transportable. Det er på intet tidspunkt et problem at have en samtale i normalt lydniveau, når man sidder i en Softub, og det praktiske kommer til udtryk ved, at alle spabadede nemt kan rulles på højkant for at blive omplaceret i haven, på altanen eller lagt på en trailer og bragt med i fx sommerhuset i weekenderne og ferierne.

Softub fyldes med vand på en time med haveslangen, og 1-2 døgn efter er vandet varmet op til almindelig brugstempteratur på 38 grader. Dette er en af grundene til, at Suftub er så anvendelig og bliver brugt oftere end de store, formstøbte og tunge udespa. Alle disse forhold gør, at dette ekstremt lette udespa har en nyttig og stor brugsværdi, hvor anvendelsestimerne bliver lige så billige som at tage almindelige karbade.
Vandet kan opvarmes til maksimalt ca. 42 grader og sænkes til ca. 16 grader via det meget lette og overskuelige betjeningspanel på motorenheden. I varme sommerperioder kan det være en fordel at sænke vandtemperaturen for at få et mere svalende bad.

Let, hurtig og billig installation og opsætning af Softub
Selv topmodellen Portico kræver intet andet end en almindelig stikkontakt på 230 volt med jordtilslutning, så du sparer også en større elektrikerregning ved ikke at skulle installere 380 volt i nærheden af spaen, som tilfældet er med traditionelle udespa.

Luksus for hele familien med en anderledes form for "jacuzzi"
Børnene vil også elske jeres Softub, og et almindeligt badebassin vil være overflødigt. Men husk som med badebassiner og andre vandforhold at holde børnene under opsyn.
Det er heller ikke svært at forestille sig, hvor nemt og dejligt babysvømning kan være for de nye forældre og den lille ny.

En hot tub fra Softub er det perfekte hjemmespa til jer, som vil have en luksuriøs spaoplevelse, men uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, miljøbevidsthed, støj eller pengepungen. Der kan desuden tilkøbes flotte kranse og andet tilbehør til de forskellige modeller, så der er rig mulighed for at personalisere udespaen præcis til jeres terrasse, altan, udestue eller have.

Oplev Softub lavenergi massagespa hos Living In Harmony
Softub kan opleves i vores udstilling i Glostrup, og der vil også være mulighed for at prøve en Softub. Kontakt os på forhånd, hvis I kunne tænke jer dette, da vi skal forklare jer, hvad der skal medbringes.

Velkommen - vi glæder os så meget til at vise jer disse sjældne og spændende afslapningsoaser!

 • Softub Modeller


  VIGTIGT - læs her for at blive inspireret og informeret om dit nye Softub udespa

  SOFTUB - Fra den lille romantiske, til den store familieflyder – 4 modeller og med sikkerhed en, der passer jer!

  De afstressende udendørsspa fra Softub kommer i fire forskellige modeller, hvor forskellen primært er størrelsen på selve tub’en. Den mindste er ”Sportster” til cirka 2 personer (diameter 150 cm), mens vores to største modeller ”Resort” og ”Portico” (diameter 200 cm) kan bruges af 5-6 personer samtidigt, uden man sidder klemt. Mellemstørrelsen ”Legend” (diameter 180 cm) er til 2-4 personer.

  De mindre modeller bruger knap så meget energi til opvarmning, som den store pga. det mindre vandindhold. Men uanset hvilken model I vælger, er samme kvalitet, komfort, energivenlighed og miljøvenlighed garanteret.

  Komfort og kvalitetsmaterialer i fokus på udespa
  I stedet for formstøbte siddepladser, tilbyder Softub med sit både bløde, formfaste og samtidig højisolerende skummateriale ”Polybond”, en helt anden bevægelsesfrihed og komfort. Polybond materialet, der er det samme eksklusive isoleringsmateriale som anvendes i flyindustrien, er betrukket med en kraftig Lethertex eller Syntex kvalitetsdug. Denne syntetiske dug er ualmindelig vejrbestandig og farveægte og holder sig flot i mange år selv det hårde, nordiske klima.

  Super lavenergi og miljøvenlige spabade
  Hvor andre udespa hurtigt kan blive en omkostelig årlig udgift, så har Softub revolutioneret markedet med det laveste strømforbrug til dato. Selv i det danske klima er alle Softub udespa de absolut mest energivenlige, og derved også billigste, at holde varme. Det meget lave energiforbrug/ strømforbrug på mellem 2.500 og 3.500 kr. om året (også under nordiske vejrforhold) er blot én af Suftubs virkelig stærke sider. Desuden reguleres det altid tempererede varme vand automatisk af en fintfølende termostat, og derfor er en Suftub altid klar til brug året rundt.

  Installer et udespa på en halv time - let, praktisk og billigt
  Alle Softub modeller kræver kun en almindelig stikkontakt på 230 volt med jordtilslutning, som de fleste har i nærheden via udendørsbelysningen. Dette er endnu en økonomisk fordel, da du også sparer en større elektrikerregning ved ikke at skulle have installeret 380 volt i nærheden af spaen, som tilfældet er med traditionelle og tilsvarende store udespa.

  Patenteret og avancerede varesystem - bruger overskudsvarme fra egen pumpe - intet varmelegme!
  Det særligt lave energiforbrug opnås ved anvendelse af den patenterede og prisvindende motorenhed, som udelukkende udnytter overskudsvarmen fra cirkulations-og massagestrålemotoren til at opvarme vandet. Det vil sige, at der ikke er et egentligt varmelegeme til opvarmning af vandet, som andre både inde- og udespa har.

  Brugssikkert og sundt udendørs spabad med minimal vedligeholdelse
  For at holde vandkvaliteten på det korrekte niveau anvendes der et indbygget ozonsystem til at holde bakterietrykket nede, så af denne grund skal der kun anvendes ganske få mængder af anden vandforbedringsprodukter. Det er let at teste og styre vandkvaliteten og kræver kun få minutternes opmærksomhed ca. en gang om ugen, alt efter hvor ofte den anvendes.
  De lave mængder vandforbedringsprodukter gør også Softub til en behagelig oplevelse for både hud og hår modsat offentlige spabade, svømmehaller m.v.

  Hos os kan du prøve en Softub, før du køber den
  Oplev en oase for afslapning, som giver ro til både sind, krop og sjæl med de nye Softubs hos Living In Harmony. Kontakt os på forhånd, hvis I kunne tænke jer at komme og prøve en Softub i udstillingen i Glostrup – og husk badetøjet, håndklæder og et brusebad hjemmefra umiddelbart inden ankomst.

 • Omkranse & trapper til Softub


  Omkranse og steps til Softub udespa

  Hvis du vil fuldende udseendet og funktionalitet på dit lavenergi udespa fra Softub, så anbefaler vi en af de flotte omkranse eller steps lavet specielt til Softub spabade!

  Alt efter hvilken model din Softub er, har du forskellige muligheder for at tilpasse den præcis efter dine ønsker og behov med en af de flotte og luksuriøse omkranse eller steps. De findes i forskellige designs, prisklasser og luksuriøse materialer som teaktræ og ægte pulverlakeret rustfrit stål. 

  Omkranse

  Omkransene har mange praktiske funktioner foruden at afrunde Softubs luksuriøse look. Først og fremmest bliver det muligt for endnu flere personer at deltage i hyggen omkring ”boblebadet”, da omkransen åbner siddepladser rundt om spaet. Herudover laver omkransen et lille plateau, så det er nemmere at stige ned i tub’en. Man må heller ikke undervurdere det praktiske og afslappende i at kunne stille et glas vin, en sodavand eller en bid mad fra sig ved kanten uden, at man skal række langt ud efter det igen. Sidst men ikke mindst kommer flere af omkransene med små hylder, så man nemt kan opbevare håndklæder, tøj eller produkter til vandpleje tæt på spaen.

  Steps

  Steps til Softub udespa er et lille, praktiske arrangement, som kan hjælpe dig med at stige ned i tub’en foruden at fungere som smart opbevaringsplads til håndklæder mv. Steps er velegnede til de omgivelser, hvor der ikke er så meget plads, f.eks. på en altan, og hvor en fuld omkrans vil blive for stor og tung.

  Oplev Softub energivenligt spa, omkranse og steps hos Living in Harmony

  Softub med omkranse og steps kan opleves i vores udstilling i Glostrup, og der vil også være mulighed for at prøve en Softub. Kontakt os på forhånd, hvis I kunne tænke jer dette, da vi skal forklare jer, hvad der skal medbringes.

  Good Living Starts Here!

 • Tilbehør til Softub

  Produkter er på vej her. Venligst kontakt os.

 • Plejeprodukter til Softub


  Produkter er på vej - venligst kontakt os med din forespørgsel eller det du ønsker at købe.

  I Glostrup lagerfører vi de fleste produkter - er det ikke på lager, så skaffer vi det hurtigt.

 • 8 gode grunde til at købe Softub


  Softub Spa står for individualitet, miljøvenlighed og maksimal fleksibilitet - en måde at slappe af og koble af fra den stressende hverdag.

  1. TRANPORTABEL

  En Softub er transportabel, let og meget nem at installere. Den opstilles på en halv time, fyldes med vand fra en vandslange, tilsluttes en almindelig 230V stikkontakt med jord og 1-2 døgn efter er vandet ca 40 grader – hele året!

  Softub er det mest alsidige spa i verden, den trodser grænser og omdefinerer betydningen af uendelige muligheder. Det mest transportable spa til dato, og der er ingen begrænsninger, når det kommer til placeringen. Placer den hvor som helst - i haven eller på terrassen, på altanen hvis du bor i lejlighed, eller læg den på en trailer og tag den med i f.eks. sommerhuset.


  2. HYGIEJNISK

  Den automatiske rensningsfunktion, Softub ozonisatoren, hjælper intensivt og sikrer hygiejnisk vandrensning, så du kan slappe af i krystalklart vand hver gang. Med denne funktion kræves der kun minimal brug af andre vandpleje- og rensningsprodukter, end hvad der er gældende for almindelige svømmebassiner og spabade.


  3. STØJSVAG

  Slap af - nyd freden og roen! Takket være vores innovative Whisper Technology Softub Motor som er den mest støjsvage i branchen – det er en uvurderlig fordel!


  4. FLEKSIBEL

  Du vil opleve en nem installation og stor fleksibilitet. Materialet er let håndterbart. Én person kan let trille den hen til en ny plads uden risiko for skader.


  5. ENERGIVENLIG

  Softub har været den suveræne markedsleder i varmegenvinding og varmegenvindingsteknologi i mere end tyve år og producerer prisvindende varme kurbade uden et særskilt varmelegeme. Hydromaten inkorporerer pumpe, motor og varmelegeme i en enkelt enhed. Det filtrerede vand er opvarmet af den overskydende varme, der naturligt genereres af motoren, hvilket reducerer energiforbruget til et absolut minimum. Denne innovative teknologi og anvendelse af vores højt isolerende isoleringsskum 'Polybond' ' gør din Softub til det mest energieffektive spabad på markedet.


  6. KOMFORTABEL

  Softub Spa er en oase af komfort og afslapning. Det bløde men faste skummateriale, Polybond, giver optimal komfort og støtte i enhver position, som uden tvivl er med til at gøre spaen det mest behagelige til dato. Du har et større rum at bevæge dig rundt i uden hårde fast-formede plastsæder, så derfor er en Softub den perfekte løsning mellem et godt badebassin og en Jacuzzi uden at mangle massagedysser, lysterapi m.m.


  7. VEJR BESTANDIG

  Regn eller solskin, hedebølge eller frostvejr - Leathertex vil beskytte din Softub Spa selv under de strengeste vejrforhold. Softub er bygget til at modstå selv de sværeste vejrforhold og kan stå tildækket under sneen.


  8. STILET KVALITET

  Din nye Softub er udført i smukke materialer, moderne farver og du kan udvide med en stilfuld omkrans og andet tilbehør. En Softub er indbegrebet af design, stil og suveræn kvalitet. Udviklet og fortsat produceret i USA hvor det meste er håndarbejde.

 • Inspiration til et flot Softub miljø


  Det er vigtigt for de fleste, at et udespa integreres flot ind i de eksisterende omgivelser.

  Her giver vi dig nogle gode ideer til at skabe et flot miljø omkring din Softub, hvad enten du ønsker at placere den i haven, på terrassen, sommerhuset, udestuen eller i forbindelse med en lejlighed på f.eks. altanen eller den større terrasse. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig på vej med en masse fint tilbehør og gode kreative designforslag.

  Kom ud og få en snak med os i Living in Harmony -  vi er gode til design, funktion og anlæg.