Runde spiseborde

Runde spiseborde 

Runde spiseborde med udtræk og tillægsplader

Runde spiseborde er in igen og vi er med helt fremme med smukke og funktionelle kvalitetsborde der er runde.

Vi er specialister i også runde spiseborde, så ikke nok med at du har mange kombinationer og valgmuligheder inden for standardprogrammet, så har vi også mulighed for at tilbyde dig at designe dit eget runde spisebord.

Alle runde spiseborde kan enten leveres med tillægsplader eller med en udelt bordplade uden plader. Se mulighederne i varerne, hvor nogle af de runde spiseborde kan leveres med helt op til 4 styk tillægsplader og en diameter på op til 160 cm.

Runde spiseborde giver en anden indretningsmulighed i hjemme. Hvis der er ganglinjer omkring bordet, så kan et rundt spisebord være idelt, da det er let at komme omkring det uden spidse hjørner. 

Har du et rundt spisebord, så er det fremmende for den sociele samtale, når man er mange samlet og sidder ved borde, for alle personer kan have øjenkontakt os se hinanden.

På et rundt spisebord er der god plads til afsætning af store fade m.v., så her er det også ganske praktisk.

Vi levere vores cirkulære spiseborde med flere forskellige bentyper, hvoraf nogle af dem er med søjleben, der står inde på midten af bordet og derved er der aldrig et bordben i vejen.

Besøg vores 1000 m2 store specialbutik i Glostrup og så tager vi en god snak om det optimale bord der opfylder dit/jeres behov.

Viser 1 - 34 af 34
Viser 1 - 34 af 34