Havemøbler

Havemøbler 

LÆS NEDENFOR OM HVEM VI ER OG HVAD VI KAN MED HAVEMØBLER

Living In Harmony overtog Manillahuset i 2020 - begge med speciale i HAVEMØBLER i bedste kvalitet.


Det gamle Manillahus som lå på Roskildevej i Rødovre lukkede efter, at de tidligere ejere valgte at gå på pension. Herefter købte vi (Living In Harmony) rettighederne til at bruge navnet Manillahuset og manillahuset.dk. I dag er disse to brands lagt ind under samme tag under hovedfirmaet Living In Harmony. Begge firmaer har sideløbende og gennem mere end 20 år eksileret i havemøbler og rattanmøbler og hver for sig har vi været store på markedet og nu blot er blevet endnu større under ét.


Manillahuset tilbyder havemøbler, der tåler at stå ude i årevis

Hos Manillahuset/Living In Harmony får du den bedste service og bedste havemøbler du kan have fornøjelse af de næste 20 eller 30 år. Vi er professionelle, har mange års erfaring og er kendte gennem mange år af kunder i hele landet.


De to danske firmaer Cane-line og Sika Design står for design og formidling af de bedste havemøbler, du kan finde i Danmark. Det er havemøbler med kreativitet i designet, materialevalg i høj kvalitet, top tunet produktion og professionelt salgsled. Dette matcher Manillahusets forretningsfilosofi rigtigt godt, så derfor har vi valgt disse to brands i vores forretning. At specialisere sig i færre leverandører kan være en fordel for vores kunder, da udvalget fra de enkelte leverandører er større og vi har god indsigt i produkterne.


Vi sælger havemøbler til mange formål udført i de bedste materialer og professionel bearbejdning.

Havemøbler kan bruges både i orangerier, på altaner, hoteller, restauranter, under maritime forhold og naturligvis der hvor de oftest stilles i folks haver og terrasser.

Mange af vores havemøbler kan tåle at stå frit åbent, da fx hynder er af typen ”quick dry” og det kraftige aluminiumsstel er lakeret op til fire gange.
Hvis det er rørstål stellet er udført af, så er der boret huller i stålet, så galvaniseringen kan komme ind på indersiden af rørene og ned i alle kroge og kanter. Det er bl.a. derfor vores havemøbler holder i overraskende mange år.

Der anvendes også rigtig teaktræ i produktion af nogle serier af havemøbler. Teak har den egenskab at det er den træsort med det største olieindhold, så de er derfor ”imprægneret” fra naturens side. De behøver ikke at give havemøbler af teaktræ oliebehandling med mindre, at du ønsker en mørkere glød i træet. Læs mere nedenfor under vedligeholdelse.


Hynderne er noget særligt

Med de rigtige hynder (særligt til lounge grupper) er du halvvejs i mål. Dit valg af hynder er nok det vigtigste for dig hvis du ønsker en så problemfri løsning som muligt. Løsningen er QUICK DRY.

Hynderne på de fleste modeller hos Cane-line og en del hos Sika Design er fremstillet med komfortabelt stof med indlæg af QuickDryFoam® omgivet af et særlig og næsten vandtæt, ventilerbar inderklæde, hvilket gør at de tørrer hurtigt efter et regnskyl. Stoffet er vand- og smudsafvisende, og har en høj lysægthed. Det kræver kun minimal vedligeholdelse og rengøring.

Dette er en af de gode grunde til, at vores havemøbler kan tåle at stå ude hele året, men det er naturligvis godt at tage hynderne ind om vinteren, så de ikke er konstant fugtige eller overdække havemøblerne med specielle covers. Helt som med en bil; Den kan stå ude hele året, men har det bedst af at komme under tag eller i carporten eller garage.

Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede i materialevalg, uanset om du er kommer til vores butik eller kontakter os via vores hjemmeside her.


Vi hjælper dig med at vælg de rigtige havemøbler.

Inden du kører ud til os, så brug 10 minutter på at overveje dine egentlige behov og sammenhold det med de pladsforhold, der er til stede på terrassen eller hvor du ønsker at have havemøblerne stående. Hvor meget kan det fylde, mål gerne op og lav en hurtig tegning, hvor mange skal vi kunne opholde os omkring spisesættet eller loungegruppen og hvilke farver og materialer vil passe bedst ind i den stile, der allerede er.

Når det er gjort, så har vi det bedste udgangspunkt for at kunne skabe den perfekte løsning med havemøbler til dine og jeres bedste opholdssteder udendørs. Vi hjælper og vejleder ud fra vores mange opstillede modeller og kataloger med det samlede udvalg.

Du er naturligvis også velkommen til blot at komme på en hurtig inspirationstur og her kan du gå og suge indtryk til dig alene, hvis du ønsker det, eller få en overordnet vejledning af os i butikken.


Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Det er kort fortalt, da der næsten ikke er vedligeholdelse på vores kvalitetshavemøbler fra Sika Design og Cane-Line.

Teaktræ kan du vælge at give olie, men det er ikke nødvendigt for træets skyld, da teak er meget olieholdigt fra naturens side. Så det er mest af visuelle grunde, hvis du vælger at give teaktræ olie, men uanset hvad, så vil det altid få patina og naturmaterialer kan arbejde og slå sig lidt og det skal man bare vide. Det anbefales at vaske teaktræ grundigt et par gange om året med et velegnet afrensningsmiddel.

Malede metaller, rope og polyætylen (fletmaterialet ”polyrattan”) kræver blot almindelig rengøring for snavs og eventuelt alger.

Det kan altid betale sig at passe på sine havemøbler og det gør du bedst ved ovenstående rengøring og anvendelse af særlige cover når de sættes væk for vinteren. Hynder bør ligge tørt og lunt vinteren over, så de kan tørre igennem.


Vi kan mere end blot havemøbler

Der er ingen tvivl om at Manillahuset er havemøbelspecialister med noget af den største erfaring på markedet, men vi kan naturligvis også andet en at sælge smukke og komfortable kvalitetshavemøbler. Vores to andre specialnicher er rattanmøbler/”kurvemøbler” og spisestuer.

Rattan er et naturprodukt og kan derfor kun stå indendørs, i udestuer eller under beskyttede forhold på altanen eller terrassen. Materialet anvendes til fremstilling af håndlavede møbler i stil med havemøbler.

Spisestuerne er et stort område for Living In Harmony. Vi har et af landets største udvalg af spiseborde, plankeborde, stole og opbevaringsmøbler – hvis det da ikke er det største med vores ca 50 opstillinger i forretningen og endnu flere her på hjemmesiden.VELKOMMEN TIL

Manillahuset og Living In Harmony.

 • Cane-Line Havemøbler

  Velkommen til Cane-Line - Et af verdens flotteste og bedste havemøbel brands

  Living In Harmony er en af Danmarks største forhandlere af Caneline kvalitetshavemøbler!
  Søger du Cane-Line havemøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen syd for København samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din professionelle havemøbelforhandler.

  Et af vores top brands er Danske Caneline. Cane-line er et dansk designfirma med mere end 30 års erfaring i design og fremstilling af funktionelle og komfortable havemøbler. Cane Line er repræsenteret over hele verden og missionen er den samme overalt: At gøre livet behageligt for brugeren af deres havemøbler og derved skabe livsglæde når man slapper af i haven. 

  Danske kvalitetshavemøbler
  Cane-line
  fokuserer konstant på kvalitet i produktudviklingen og alle havemøbler er produceret med den største omsorg for miljøet og menneskers velbefindende - og har samtidig minimal vedligeholdelse.

  Som et særligt kvalitetskendetegn anvender Cane Line QuickDry-system i mange af skumhynderne og er udviklet til nemmest mulig rengøring og vedligeholdelse, når vi taler om materialer der skal kunne klare sig godt under de danske vejrforhold. De stærke rammer og stel på fx. sofaer, borde og stole er tæt på uopslidelige og de UV-modstandsdygtige materialer og hurtigtørrende hynder kan tåle skarp sol, regn og sågar frost.

  Kæmpe udvalg
  Med mere end 800 varenumre finder du uden tvivl det du søger i Canelines store udvalg af produkter. De fleste serier er både anvendelige til indendørs og udendørs brug - og samtidig med maksimal fleksibilitet.

  Cane-Lines mission "life made comfortable" er total komfort for dig, absolut markedets bedste "Value for money" og sikrer dig mange års glæde ved daglig brug.

  Gå på opdagelse her i vores udvalg af Caneline møbler - Living In Harmony er specialister i havemøbler til dig der bor i København, Glostrup, Køge og Roskilde områderne.

  Lad os hjælpe jer med at bringe flere livsdrømme til fuldbyrdelse - vi ved hvad vi taler om på området!

 • Sika Design Havemøbler

  Her finder du det samlede overblik over alle vores møbler til haven / udendørs møbler fra Sika Design.

  Søg i de andre produktopdelte kategorier, hvis der noget specifik du søger.

  Bemærk, at vi har også gjort det let for dig i nogle af serierne ved at lave komplette grupper og sæt, så du kun skal finde én vare, vælge farve og trykke på køb - herefter sender vi varen til dig let og ubesværet.

 • Komplette spisegrupper / Havesæt med bord og stole

  Spisebord med stole - Havesæt

  BEMÆRK! Er under opbygning, så alt er ikke lagt ind endnu (se de enkelte produkter i andre kategorier)

  Vi har gjort det let for dig så du nemt og hurtigt kan se komplette spise-grupper, indeholdende både bord og stole. Du sparer den tid det tager at gå ind i alle stykprodukterne for at udvælge og sammensætte serierne. Nedenfor finder du måske lige den spisegruppe til haven, der tiltaler dig - ellers kontakt os, så skal vi nok hjælpe.

  Læs her hvordan du kommer videre i processen
  Proceduren er let, hurtig og enkel: Find det billede med den opstilling du kan lide og herefter klikker du på den grønne knap for at få fremsendt et tilbud på e-mail fra os og du kan eventuelt skrive dine kommentarer eller særlige ønsker i den formular du kommer videre til.
  Når vi er blevet enige om detaljerne og du har godkendt vores tilbud fremsender vi en ordrebekræftelse/faktura og herefter kan havemøblerne overleveres til dig efter den aftale leveringstid, som typisk er inden for 1-3 uger.

  Er du i tvivl eller faret vild i de mange muligheder?
  Sidder du og har spørgsmål til produkterne og sammensætningen, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 59466626 eller sende en e-mail, som vil blive hurtigt besvaret.

  God fornøjelse med vores mange fine havemøbler i den absolut bedste kvalitet og vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få det bedste tilbud.

 • Komplette sofa-grupper / Lounge-sæt

  Lounge-sæt - lounge- og sofagrupper

  Vi har gjort det let for dig så du nemt og hurtigt kan se komplette sofa- og loungegrupper typisk indeholdende sofa, lænestole og bord, hjørnesofaer eller gruppe bestående af flere lænestole med bord. Mulighederne er uendelige i sammensætning og kombinationer, så venligst kontakt os, hvis du ikke kan finde lige den sammensætning, der passer dig.

  Ved at finde det der passer dig bedst ved denne oversigtsmulighed sparer du den tid det tager at gå ind i alle stykprodukterne for at udvælge og sammensætte serierne og det er en god måde at lade sig inspirere på.

  Læs her hvordan du kommer videre i processen
  Proceduren er let, hurtig og enkel: Find det billede med den opstilling du kan lide og herefter klikker du på den grønne knap for at få fremsendt et tilbud på e-mail fra os og du kan eventuelt skrive dine kommentarer eller særlige ønsker i den formular du kommer videre til.
  Når vi er blevet enige om detaljerne og du har godkendt vores tilbud fremsender vi en ordrebekræftelse/faktura og herefter kan havemøblerne overleveres til dig efter den aftale leveringstid, som typisk er inden for 1-3 uger.

  Er du i tvivl eller faret vild i de mange muligheder?
  Sidder du og har spørgsmål til produkterne og sammensætningen, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 59466626 eller sende en e-mail, som vil blive hurtigt besvaret.

  Quick-dry hynder er det bedste - dem har vi!
  Bemærk at visse lænestole og sofaer til haven fra Cane-line er udført med specielt stof og quick-dry hynder, der tåler at stå ude hele sommeren. De kan modstå regnvand og vil hurtigt tørre pga. den specielle gode hyndeopbygning.

  God fornøjelse med vores mange fine havemøbler i den absolut bedste kvalitet og vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få det bedste tilbud.

 • Lænestole til haven

  Hyggelige lounge og havelænestole i mange design og udførelser

  Sid komfortabelt i en stemningsfuld lænestol til haven fra Living In Harmony. Din skyggefulde hyggekrog bliver endnu mere værdsat af både dig og har du plads til det, så kan du opbygge en komplet gruppe bestående af flere stole og et mindre bord, så det danner en gruppe, hvor du kan være samlet med familien eller venner.

  Vi tilbyder lænestole vejrbestandige og stærke materiale. Smid et par puder eller et lammeskind i - og du vil opholde dig i stolene som en fugl i sin rede.

  Bemærk at visse lænestole til haven fra Cane-line er også udført med specielt stof og quick-dry hynder, der tåler at stå ude hele sommeren. De kan modstå regnvand og vil hurtigt tørre pga. den specielle gode hyndeopbygning.

  Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp til udvælgelse af dine drømmestole.

 • Sofaer / hjørnesofa til haven

  Komfortable og praktiske lounge og havesofaer i mange design og udførelser

  Her kan du finde din solo-havesofa til orangeriet eller terrassen. Vi har dem i mange udførelser og sammensætningsmuligheder, hvis du ønsker at opbygge et større arrangement af sofamoduler.

  Vi tilbyder havesofaer, som er vejrbestandige i et stærkt materiale. Læg et par puder eller et tæppe i sofaen og du vil opholde og hygge dig i gruppen, som var det din yndlingskrog inde i opholdsstuen.

  Bemærk at visse sofaer i både topersoner, trepersoner og hjørnesofaer er udført med specielt stof og quick-dry hynder, der tåler at stå ude hele sommeren. De kan modstå regnvand og vil hurtigt tørre pga. den specielle gode hyndeopbygning.

  Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp til udvælgelse af dine drømme-havesofaer.

 • Spisestole til haven

  Komfortable, praktiske og anderledes havespisestole - Spisestole til haven.

  Vi har et flot udvalg af gode kvalitets-havestole til spisebordet på din terrasse og her er det nemt at få et overblik over mulighederne på markedet når du søger kvalitetshavemøbler.

  Vi har dem med stel i kraftig aluminium, galvaniseret/lakeret jern og ægte kerneteak som alle holder en livsalder.
  Uden på stellet laver vi havestolene med flet i polyrattan og andre vejrbestandige materialer som kraftig, blødt nylontov, udestof og i ren teaktræ.

  En anden fordel er at de fleste stole har en vis vægt, så de ikke blæser så let omkring, som der er tilfældet for de billige stole man ser på markedet. Naturligvis er de ikke tungere end, at man let kan løfte og flytte rundt på dem.

  Køb dine nye havestole her i shoppen eller kom gerne forbi vores store forretning og se og prøvesidde de mange muligheder.

 • Solvogne & Liggestole

  Solvogn, liggestole, solsenge og sunbed - mange fine navne til et nødvendigt havemøbel.

  Flotte og komfortable solvogne og liggestole fra diverse kollektioner af havemøbler. Produceret i polyrattan, syntetisk flet om et aluminium stel.

  Disse romantiske og stilfulde solvogne er ofte forsynet med hjul, så de er nemme at flytte i forhold til solens stråler - eller hvis du ønsker skygge.

  Alle solvognene passer til de øvrige serier af havemøbler, så du kan sammensætte en komplet haveløsning.

  Vi har dem med stel i kraftig aluminium, galvaniseret/lakeret jern og ægte kerneteak som alle holder en livsalder.
  Uden på stellet laver vi havestolene med flet i polyrattan og andre vejrbestandige materialer som kraftig, udestof med eller uden skumpolstring.

  Køb dine nye sunbed og liggestole her i shoppen eller kom gerne forbi vores store forretning og se og prøveligge mulighederne.

 • Haveborde

  HAVEBORDE - Spiseborde, caféborde og småborde til haven

  - her har du det hele samlet et sted.

  Vi går op i kvaliteten, da der er massere af det andet på markedet. Haveborde skal være lavet af gode materialer og håndværksmæssigt godt udført, så holder det til vind og vejr.

  Vi har havespiseborde og loungeborde i kerneteak, metal og flet, metal og keramik og metal og granit.

  Se alle haveborde her i shoppen eller sving gerne ind forbi vores udstilling og lad dit øje og fingerspidser behage, når de strejfer den smukke udførelse og flotte design.

  Hurtig afhentning eller direkte levering, du bestemmer - og husk så også lige at tjekke vores mange havespisestole ud HER eller blive inspireret af komplette spisegrupper HER.

 • Havemøbler i teaktræ

  Havemøbler i ægte teaktræ.

  Vi har et fint men mindre sortiment af teaktræshavemøbler som supplement til vores øvrige havemøbler i polyrattan. Vi går kun efter den bedste udførelse og kvalitet, så derfor er udvalget lidt begrænset.

  Det er haveborde i teaktræ vi kan tilbyde samt smukke loungegrupper og spisestole og kombinationen af den vedligeholdelsesfrie polyrattan og naturmaterialet giver et utroligt flot, eksklusivt og stemningsfuldt samspil, hvis du foretrække dette miks.

  Teaktræshavemøblerne er delvist håndfremstollede og nogle produkter har et mere "rustikt" look, der passer godt til rattan og til haven som helhed - man kan også klade det "old teak".

  Teaktræ er smukt, til at slibe og behandle og så bliver det smukkere med årene.

 • Diverse havemøbler

  Fuldend din haveindretning med flot kvalitets tilbehør til dine havemøbler fra Living In Harmony.

  Når det gælder havens indretning, er accessories og havetilbehør det, der skaber fuldendelse, når du skal skabe dit perfekte ude-miljø.

  Living In Harmony tilbyder parasoller, hyndeopbevaringskasser, overdækken, plantekasser, puder, puffer, tæpper, kurve, lanterner og meget mere.

  Brugen af accessories til haven er blevet populært i takt med at stuens komfort og stemning er rykket udenfor. Det skaber hygge og stemning såvel som praktiske foranstaltninger, så find dine favorit haveting her på siden og vi sender naturligvis til hele landet.

  Haveindretning fra Living In Harmony, i samarbejde med Cane-line og Sika Design

 • Udekøkkener

  Udekøkken i smukkeste design og bedste kvalitet til rimelige priser.

  Hvorfor et køkken til haven fra Living In Harmony?
  Vi flytter i større og større grad vores madlavning ud i haven og på terrassen og hvorfor så ikke have det perfekte sted at tilberede vores mad i nærheden af der hvor vi opholder os i store dele af sommermånederne. Med et smukt udekøkken fra Living In Harmony kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

  Hvorfor er det vigtigt at vælge dit havekøkken i en god kvalitet?
  Den er nok ikke så svær at regne ud, for i haven er der vejrliget at tage i betragtning og skal dit udekøkken holde i mange år, så kan det godt svare sig at at investere lidt ekstra i det.
  Living In Harmony tilbyder kun det bedste inden for køkkener og madtilberedningssteder til haven. Vores havekøkkener er udført i enten aluminium der er pulverlakeret i kombination med rustfri stål og teaktræ eller i eksklusivt, ægte granit i kombination med rustfri stål eller galvaniseret og pulverlakeret metal.

  Din lokale havemøbelforretning i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og Køge.
  ......men vi levere naturligvis til hele landet og resten af Skandinavien.

  Oplev det hele i et af Danmarks største og flotteste havemøbelcentre med gode havemøbler, der holder og som er i topklasse indenfor materialevalg og design.
  Vi har også flotte havemøbelserier som haveborde, havestole og have-loungegrupper der er designet, så de passer i materiale og stil til vores udekøkkener og havekøkkener.

 • Tilbehør til haven

  Fuldend din haveindretning med flot kvalitets tilbehør til dine havemøbler fra Living In Harmony.

  Når det gælder havens indretning er accessories og havetilbehør det, der skaber fuldendelse, når du skal skabe dit perfekte ude-miljø.

  Living In Harmony tilbyder parasoller, hyndekasser, overdækken, plantekasser, puder, puffer, tæpper, kurve, lanterner og meget mere.

  Brugen af accessories til haven er blevet populært i takt med at stuens komfort og stemning er rykket udenfor. Det skaber hygge og stemning såvel som praktiske foranstaltninger, så find dine favorit haveting her på siden og vi sender naturligvis til hele landet.

 • Møbler til orangeri & altaner

  Møbler til orangerier kræver noget særligt!

  - de skal være praktiske, smukke i deres æstetik, komfortable, lette at rengøre og måske små og kompakte eller store og rummelige alt efter orangeriets størrelse.

  Vi sælger både deciderede havemøbler til orangerier og naturrattanmøbler, hvor sidstnævnte også tåler fugtig og tør luft samt svingende temperatuerer.

  Det kunne være: Sofaer, loungemøbler og loungesofaer, lænestole til orangerier samt spisestole, borde og stole, cafeborde, havemøbler, fletmøbler, kurvemøbler og meget mere til dit orangeri eller altan.

  Hvorfor møbler i et orangeri?
  Indretter du dit orangeri, drivhus eller altan med det rette valgte møbler, så opnår du en brugsværdi af orangeriet og altanen der bliver mange gange forøget. Det er så skønt at sidde og slappe af mens man fx. kigger ud over altanens udsigt eller eller nyder et glas kølig vin på en varm sommerdag. I orangeriet kommer du tæt på dine blomster og planter og kan lettere sidde og nyde det hele, hvis du indretter med en loungegruppe eller spisebordsæt alt efter formål, plads og behov.

  Living In Harmony - vi er eksperter i rattanmøbler og havemøbler til private personer der søger noget særligt til fornuftige priser.
  Vi står parate til at hjælpe dig med vejledning og faglige råd inden du træffer beslutningen om at indrette dit orangeri eller altan med møbler. Få inspiration blandt vores store udvalg nedenfor og besøg os gerne i forretningen, så tager vi en god snak om mulighederne.

 • LaFuma havemøbler

  LuFuma er et frank møbelfirma, der har eksisteret siden 1954. De er specialister i at producere behagelige liggestole til en overkommelig pris. Udforsk udvalget nedenunder, og fin den perfekte liggesto eller solseng til næste gang de slappe helt af.