Havemøbler

Havemøbler 

Havemøbler fra Sika Design i høj kvalitet.

Georgia Garden flettede havemøbler Sika Design er fletmøbler eller kurvemøbler i polyratan (polyætylen) flettet på aluminiumsstel i en let og romantisk stil.

Avantgarde havemøbler er ligeledes plastfibre flettet på et tyndt og elegant stal af galvaniseret metal i den mere klassiske havemøbelstil, men med et meget eksklusivt og maritimt udtryk.

Affäire havemøbler er farverige havemøbler i Sydeuropæisk café stil flettet af polyrattan på natur rattan stel der vil få en flot patina med tiden.

Exterior havemøbler er en lidt blandet serie med designer havemøbler fra kendte topdesignere udført i bedste udendørsmaterialer og med stil der giver klare tanker til den danske designerepoke.

Underkategorier

 • Havemøbler på TILBUD

  * * * Vi er i gang med at lægge HAVEMØBEL-TILBUD op her så mange flere kommer til * * *

  Ind til alt er lagt på siden venligst kontakt os med dine ønsker og så finder vi den bedste løsning og priser til dig.

  HAVEMØBLER PÅ TILBUD OG UDSALG

  Her lægger vi løbende op hvad vi får af gode tilbud og kampagner på vores kvalitets havemøbler.

  Vi forhandler det bedste der findes på markedet fra danske Cane-line , Sika Design og Royal Havemøbler.

  Søger du billige kvalitetshavemøbler så hold godt øje med hvad vi lægger op her eller venligst kontakt os for specifikke forespørgsler.

  Cane-line havemøbler på tilbud  *  Sika Design havemøbler på tilbud  *  Royal Havemøbler på tilbud

 • Cane-Line Havemøbler

  Velkommen til Cane-Line - Et af verdens flotteste og bedste havemøbel brands

  Living In Harmony er en af Danmarks største forhandlere af Caneline kvalitetshavemøbler!
  Søger du Cane-Line havemøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen syd for København samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din professionelle havemøbelforhandler.

  Et af vores top brands er Danske Caneline. Cane-line er et dansk designfirma med mere end 30 års erfaring i design og fremstilling af funktionelle og komfortable havemøbler. Cane Line er repræsenteret over hele verden og missionen er den samme overalt: At gøre livet behageligt for brugeren af deres havemøbler og derved skabe livsglæde når man slapper af i haven. 

  Danske kvalitetshavemøbler
  Cane-line
  fokuserer konstant på kvalitet i produktudviklingen og alle havemøbler er produceret med den største omsorg for miljøet og menneskers velbefindende - og har samtidig minimal vedligeholdelse.

  Som et særligt kvalitetskendetegn anvender Cane Line QuickDry-system i mange af skumhynderne og er udviklet til nemmest mulig rengøring og vedligeholdelse, når vi taler om materialer der skal kunne klare sig godt under de danske vejrforhold. De stærke rammer og stel på fx. sofaer, borde og stole er tæt på uopslidelige og de UV-modstandsdygtige materialer og hurtigtørrende hynder kan tåle skarp sol, regn og sågar frost.

  Kæmpe udvalg
  Med mere end 800 varenumre finder du uden tvivl det du søger i Canelines store udvalg af produkter. De fleste serier er både anvendelige til indendørs og udendørs brug - og samtidig med maksimal fleksibilitet.

  Cane-Lines mission "life made comfortable" er total komfort for dig, absolut markedets bedste "Value for money" og sikrer dig mange års glæde ved daglig brug.

  Gå på opdagelse her i vores udvalg af Caneline møbler - Living In Harmony er specialister i havemøbler til dig der bor i København, Glostrup, Køge og Roskilde områderne.

  Lad os hjælpe jer med at bringe flere livsdrømme til fuldbyrdelse - vi ved hvad vi taler om på området!

 • Sika Design Havemøbler

  Her finder du det samlede overblik over alle vores møbler til haven / udendørs møbler fra Sika Design.

  Søg i de andre produktopdelt kategorier hvis der noget specifik du søger.

  Bemærk, at vi har også gjort det let for dig i nogle af serierne ved at lave komplette grupper og sæt, så du kun skal finde én varer, vælge farve og trykke på køb - herefter sender vi varen til dig let og ubesværet.

 • Studio 20 - Granit Spiseborde & Haveborde

  Studio20 fra Holland designer og producere et unikt flot udvalg af kvalitets spiseborde og haveborde med granitbordplader. Granitbordene er lavet så de både kan bruges inde i folks hjem og fritstående i haven samt på terrasser.
  Se de mange granitborde med smukke understel her på siden og besøg vores forretning for god faglig betjening.

 • Komplette sofa-grupper / Lounge-sæt

  Lounge-sæt & lounge-sofagrupper

  Her har vi gjort det let for dig ved at lave komplette sofa-grupper og færdige loungesæt, så du kun skal finde en varer, vælge farve og trykke på køb - herefter fremsender vi varerne til dig let og ubesværet.

  NB! Det vil fremgå at valgmulighederne inde i varen og af teksten i indkøbskurven hvilke og hvor mange produkter der er med i sættene. Billederne er kun som inspiration og er derfor ikke altid nøjagtig for den varer du køber.

  Kontakt os hvis du ønsker tilkøb til en lounge gruppen eller ønsker at ændre på sammensætningen.

 • Havemøbler i teaktræ

  Havemøbler i ægte teaktræ.

  Vi har et mindre udvalg af teaktræshavemøbler som supplement til vores øvrige havemøbler i polyrattan.

  Det er primært haveborde i teaktræ vi kan tilbyde, da vi mener at kombinationen af den vedligeholdelsesfrie polyrattan og naturmaterialet giver et utroligt flot, eksklusivt og stemningsfuldt samspil.

  Teaktræsmøblerne er bevidst lavet i hånden for at de kan få et mere "rustikt" look, der passer godt til rattan og til haven som helhed - man kan også klade det "old teak".

 • Diverse havemøbler & tilbehør

  Fuldend din haveindretning med flot kvalitets tilbehør til dine havemøbler fra Living In Harmony.

  Når det gælder havens indretning er accessories og havetilbehør det, der skaber fuldendelse, når du skal skabe dit perfekte ude-miljø.

  Living In Harmony tilbyder parasoller, hyndekasser, overdækken, plantekasser, puder, puffer, tæpper, kurve, lanterner og meget mere.

  Brugen af accessories til haven er blevet populært i takt med at stuens komfort og stemning er rykket udenfor. Det skaber hygge og stemning såvel som praktiske foranstaltninger, så find dine favorit haveting her på siden og vi sender naturligvis til hele landet.

 • Haveborde i granit

  Granit spiseborde til indendørs eller udendørs brug

  Her ser du vel nok landets flotteste udvalg af kvalitets spiseborde med granitbordplader. Granitbordene er lavet så de både kan bruges inde i folks hjem og fritstående i haven samt på terrasser.

  Både understel og stenpladerne er produceret med stor nøjagtighed og præcision i Vesteuropa hvilket gør at både kvaliteten og finishen er i top.

  Alle priser på granitborde til udendørs eller indendørs brug er inkluderet levering og opsætning i Danmark i villaer/terrasser og lejligheder i gadeplan med gode nære adgangsforhold og UDEN trapper så hjælpevogne kan kører. (gælder ikke for ikke brofaste øer). Har du andre forhold kan specialtransport arrangeres mod betaling.

 • Udekøkkener

  Udekøkken i smukkeste design og bedste kvalitet til rimelige priser.

  Hvorfor et køkken til haven fra Living In Harmony?
  Vi flytter i større og større grad vores madlavning ud i haven og på terrassen og hvorfor så ikke have det perfekte sted at tilberede vores mad i nærheden af der hvor vi opholder os i store dele af sommermånederne. Med et smukt udekøkken fra Living In Harmony kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

  Hvorfor er det vigtigt at vælge dit havekøkken i en god kvalitet?
  Den er nok ikke så svær at regne ud, for i haven er der vejrliget at tage i betragtning og skal dit udekøkken holde i mange år, så kan det godt svare sig at at investere lidt ekstra i det.
  Living In Harmony tilbyder kun det bedste inden for køkkener og madtilberedningssteder til haven. Vores havekøkkener er udført i enten aluminium der er pulverlakeret i kombination med rustfri stål og teaktræ eller i eksklusivt, ægte granit i kombination med rustfri stål eller galvaniseret og pulverlakeret metal.

  Din lokale havemøbelforretning i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og Køge.
  ......men vi levere naturligvis til hele landet og retsten af Skandinavien.

  Oplev det hele i et af Danmarks største og flotteste havemøbelcentre med gode havemøbler der holder og som er i topklasse inden for materialevalg og design.
  Vi har også flotte havemøbelserier som haveborde, havestole og have-loungegrupper der er designet, så de passer i materiale og stil til vores udekøkkener og havekøkkener.

Viser 1 - 36 af 317
Viser 1 - 36 af 317