Havemøbler 

Havemøbler fra Sika Design i høj kvalitet.

Georgia Garden flettede havemøbler Sika Design er fletmøbler eller kurvemøbler i polyratan (polyætylen) flettet på aluminiumsstel i en let og romantisk stil.

Avantgarde havemøbler er ligeledes plastfibre flettet på et tyndt og elegant stal af galvaniseret metal i den mere klassiske havemøbelstil, men med et meget eksklusivt og maritimt udtryk.

Affäire havemøbler er farverige havemøbler i Sydeuropæisk café stil flettet af polyrattan på natur rattan stel der vil få en flot patina med tiden.

Exterior havemøbler er en lidt blandet serie med designer havemøbler fra kendte topdesignere udført i bedste udendørsmaterialer og med stil der giver klare tanker til den danske designerepoke.

Underkategorier

 • Havemøbler på TILBUD

  HAVEMØBLER PÅ TILBUD OG UDSALG

  Venligst kontakt os hvis du ikke nedenfor finder det du søger, så gør vi vores bedste for at hjælpe dig.

  Her lægger vi løbende op hvad vi får af gode tilbud og kampagner på vores kvalitets havemøbler.

  Vi forhandler det bedste der findes på markedet fra danske Cane-line , Sika Design og Royal Havemøbler.

  Søger du billige kvalitetshavemøbler så hold godt øje med hvad vi lægger op her eller venligst kontakt os for specifikke forespørgsler.

  Cane-line havemøbler på tilbud  *  Sika Design havemøbler på tilbud  *  Royal Havemøbler på tilbud

 • Cane-Line Havemøbler

  Velkommen til Cane-Line - Et af verdens flotteste og bedste havemøbel brands

  Living In Harmony er en af Danmarks største forhandlere af Caneline kvalitetshavemøbler!
  Søger du Cane-Line havemøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen syd for København samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din professionelle havemøbelforhandler.

  Et af vores top brands er Danske Caneline. Cane-line er et dansk designfirma med mere end 30 års erfaring i design og fremstilling af funktionelle og komfortable havemøbler. Cane Line er repræsenteret over hele verden og missionen er den samme overalt: At gøre livet behageligt for brugeren af deres havemøbler og derved skabe livsglæde når man slapper af i haven. 

  Danske kvalitetshavemøbler
  Cane-line
  fokuserer konstant på kvalitet i produktudviklingen og alle havemøbler er produceret med den største omsorg for miljøet og menneskers velbefindende - og har samtidig minimal vedligeholdelse.

  Som et særligt kvalitetskendetegn anvender Cane Line QuickDry-system i mange af skumhynderne og er udviklet til nemmest mulig rengøring og vedligeholdelse, når vi taler om materialer der skal kunne klare sig godt under de danske vejrforhold. De stærke rammer og stel på fx. sofaer, borde og stole er tæt på uopslidelige og de UV-modstandsdygtige materialer og hurtigtørrende hynder kan tåle skarp sol, regn og sågar frost.

  Kæmpe udvalg
  Med mere end 800 varenumre finder du uden tvivl det du søger i Canelines store udvalg af produkter. De fleste serier er både anvendelige til indendørs og udendørs brug - og samtidig med maksimal fleksibilitet.

  Cane-Lines mission "life made comfortable" er total komfort for dig, absolut markedets bedste "Value for money" og sikrer dig mange års glæde ved daglig brug.

  Gå på opdagelse her i vores udvalg af Caneline møbler - Living In Harmony er specialister i havemøbler til dig der bor i København, Glostrup, Køge og Roskilde områderne.

  Lad os hjælpe jer med at bringe flere livsdrømme til fuldbyrdelse - vi ved hvad vi taler om på området!

 • Sika Design Havemøbler

  Her finder du det samlede overblik over alle vores møbler til haven / udendørs møbler fra Sika Design.

  Søg i de andre produktopdelt kategorier hvis der noget specifik du søger.

  Bemærk, at vi har også gjort det let for dig i nogle af serierne ved at lave komplette grupper og sæt, så du kun skal finde én varer, vælge farve og trykke på køb - herefter sender vi varen til dig let og ubesværet.

 • Royal Havemøbler

  Royal Havemøbler er vores bud på prisbillige havemøbler i den gode kvalitetskategori.

  Det er havemøbler i klassisk design udført i gode kvalitetsmaterialer der tåler mange år i det fri og sætte du dem inde eller dækker dem til om vinteren, så er du tæt på at have havemøbler for livstid.

  Teaktræet er ægte kerneteak, der fra naturens side er imprægneret med rigeligt naturligt træolie, der gør at de ikke rådner. Du kan uderligere vælge at give det udendørs teaktræsolie, hvis du ønsker at frembringe den smukke, varme brungyldne farve. Hvis du intet gør, så får det den sølvlignende smukke træfarve, som man også kender fra skibsgulve.

  Flettet er af typen polyethylen også kaldet polyratten, der er vedligeholdelsesfrit og vejrbestandigt og kræver kun almindelig rengøring. Stellet under flettet er af kraftig aluminium.

  Køb dine prisbillige Royal Havemæbler her og se dem i vores forretning - vi har flere end dem der lagt op på siden her.

 • Haveborde i granit

  Haveborde i granit - eksklusivt, stærkt, vedligeholdelsesfrit og så bliver de stående i stormvejr!

  Granithaveborde i unikt flot udvalg. Kvalitets spiseborde og haveborde med granitbordplader.

  Havebordene i flot forarbejdet granit egner sig til alle typer havestole, da granitbodplader får i flere former, typer og farver og understel i ægte rustfri stål eller galvaniseret jern, der har fået et tykt lag pulverlakering.

  Granitbordene er skabt som havemøbler, men det betyder jo også at de kan stå indendørs, da designet og størrelser er lavet, så de både kan bruges inde i folks hjem/spiestue og fritstående i haven samt på terrassen.

  Se de mange granitborde med smukke understel her på siden og besøg vores forretning for god faglig betjening.

  Rundet haveborde i granit - firkantede haveborde i granit - ovale og ellipseformede haveborde i granit - trekantede haveborde i granit

 • Komplette spisegrupper / Havesæt med bord og stole

  Spisebord med stole - Havesæt

  BEMÆRK! Er under opbygning, så alt er ikke lagt ind endnu (se de enkelte produkter i andre kategorier)

  Vi har gjort det let for dig så du nemt og hurtigt kan se komplette spise-grupper indeholdende både bord og stole.Du spare den tid det tager at gå ind i alle stykprodukterne for at udvælge og sammensætte serierne. Nedenfor finder du måske lige den spisegruppe til haven der tiltaler dig - ellers kontakt os, så skal vi nok hjælpe.

  Læs her hvordan du kommer videre i processen
  Proceduren er let, hurtig og enkel; Find det billede med den opstilling du kan lide og herefter klikker du på den grønne knap for at få fremsendt et tilbud på e-mail fra os og du kan eventuelt skrive dine kommentarer eller særlige ønsker i den formular du kommer videre til.
  Når vi er blevet enige om detaljerne og du har godkendt vores tilbud fremsender vi en ordrebekræftelse/faktura og herefter kan havemøblerne overleveres til dig efter den aftale leveringstid, som typisk er inden for 1-3 uger.

  Er du i tvivl eller faret vild i de mange muligheder?
  Sidder du og har spørgsmål til produkterne og sammensætningen, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 59466626 eller sende en e-mail, som vil blive hurtigt besvaret.

  God fornøjelse med vores mange fine havemøbler i den absolut bedste kvalitet og vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få det bedste tilbud.

 • Komplette sofa-grupper / Lounge-sæt

  Lounge-sæt - lounge- og sofagrupper

  Vi har gjort det let for dig så du nemt og hurtigt kan se komplette sofa- og loungegrupper typisk indeholdende sofa, lænestole og bord, hjørnesofaer eller gruppe bestående af flere lænestole med bord. Mulighederne er uendelige i sammensætning og kombinationer, så venligst kontakt os, hvis du ikke kan finde lige den sammensætning, der passer dig.

  Ved at finde det der passer dig bedst ved denne oversigtsmulighed spare du den tid det tager at gå ind i alle stykprodukterne for at udvælge og sammensætte serierne og det er en god måde at lade sig inspirere på.

  Læs her hvordan du kommer videre i processen
  Proceduren er let, hurtig og enkel; Find det billede med den opstilling du kan lide og herefter klikker du på den grønne knap for at få fremsendt et tilbud på e-mail fra os og du kan eventuelt skrive dine kommentarer eller særlige ønsker i den formular du kommer videre til.
  Når vi er blevet enige om detaljerne og du har godkendt vores tilbud fremsender vi en ordrebekræftelse/faktura og herefter kan havemøblerne overleveres til dig efter den aftale leveringstid, som typisk er inden for 1-3 uger.

  Er du i tvivl eller faret vild i de mange muligheder?
  Sidder du og har spørgsmål til produkterne og sammensætningen, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 59466626 eller sende en e-mail, som vil blive hurtigt besvaret.

  Quick-dry hynder er det bedste - dem har vi!
  Bemærk at visse lænestole og sofaer til haven fra Cane-line er udført med specielt stof og quick-dry hynder, der tåler at stå ude hele sommeren. De kan modstå regnvand og vil hurtigt tørre pga. den specielle gode hyndeopbygning.

  God fornøjelse med vores mange fine havemøbler i den absolut bedste kvalitet og vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få det bedste tilbud.

 • Lænestole til haven

  Hyggelige lounge og havelænestole i mange design og udførelser

  Sid komfortabelt i en stemningsfuld lænestol til haven fra Living In Harmony. Din skyggefulde hyggekrog bliver endnu mere værdsat af både dig og har du plads til det, så kan du opbygge en komplet gruppe bestående af flere stole og et mindre bord, så det danner en gruppe, hvor du kan være samlet med familien eller venner.

  Vi tilbyder lænestole vejrbestandige og stærke materiale og smid et par puder eller et lammeskind i og du vil opholde dig i stolene som en fugl i sin rede.

  Bemærk at visse lænestole til haven fra Cane-line er også udført med specielt stof og quick-dry hynder, der tåler at stå ude hele sommeren. De kan modstå regnvand og vil hurtigt tørre pga. den specielle gode hyndeopbygning.

  Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp til udvælgelse af dine drømmestole.

 • Sofaer / hjørnesofa til haven

  Komfortable og praktiske lounge og havesofaer i mange design og udførelser

  Her kan du finde din solo-havesofa til orangeriet eller terrassen. Vi har dem i mange udførelser og sammensætningsmuligheder, hvis du ønsker at opbygge et større arrangement af sofamoduler.

  Vi tilbyder havesofaer vejrbestandige og stærke materiale og læg et par puder eller et tæppe i sofaen og du vil opholde dig i gruppen og du vil hygge dig i den, som var det din yndlingskrog inde i opholdsstuen.

  Bemærk at visse sofaer i både topersoner, trepersoner og hjørnesofaer er udført med specielt stof og quick-dry hynder, der tåler at stå ude hele sommeren. De kan modstå regnvand og vil hurtigt tørre pga. den specielle gode hyndeopbygning.

  Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp til udvælgelse af dine drømme-havesofa.

 • Spisestole til haven

  Komfortable, praktiske og anderledes havespisestole - Spisestole til haven.

  Vi har et flot udvalg af gode kvalitets-havestole til spisebordet på din terrasse og her er det nemt at få et overblik over mulighederne på markedet når du søger kvalitetshavemøbler.

  Vi har dem med stel i kraftig aluminium, galvaniseret/lakeret jern og ægte kerneteak som alle holder en livsalder.
  Uden på stellet laver vi havestolene med flet i polyrattan og andre vejrbestandige materialer som kraftig, blødt nylontov, udestof og i ren teaktræ.

  En anden fordel er at de fleste stole har en vis vægt, så de ikke blæser så let omkring, som der er tilfældet for de billige stole man ser på markedet. Naturligvis er de ikke tungere end, at man let kan løfte og flytte rundt på dem.

  Køb dine nye havestole her i shoppen eller kom gerne forbi vores store forretning og se og prøvesidde de mange muligheder.

 • Solvogne & Liggestole

  Solvogn, liggestole, solsenge og sunbedst - mange fine navne til et nødvendigt havemøbel.

  Flotte og komfortable solvogn og liggestole fra diverse kollektioner af havemøbler. Produceret i polyrattan, syntetisk flet om et aluminium stel.

  Disse romantiske og stilfulde solvogn er ofte forsynet med hjul, så de er nemme at flytte i forhold til solens stråler - eller hvis du ønsker skygge.

  Alle solvognene passer til de øvrige serier af havemøbler, så du kan sammensætte en komplet haveløsning.

  Vi har dem med stel i kraftig aluminium, galvaniseret/lakeret jern og ægte kerneteak som alle holder en livsalder.
  Uden på stellet laver vi havestolene med flet i polyrattan og andre vejrbestandige materialer som kraftig, udestof med eller uden skumpolstring.

  Køb dine nye sunbedst og liggestole her i shoppen eller kom gerne forbi vores store forretning og se og prøveligge mulighederne.

 • Haveborde

  HAVEBORDE - Spiseborde, caféborde og småborde til haven

  - her har du det hele samlet et sted.

  Vi går op i kvaliteten, da der er massere af det andet på markedet. Haveborde skal være lavet af gode materialer og håndværksmæssigt godt udført, så holder det til vind og vejr.

  Vi har havespiseborde og loungeborde i kerneteak, metal og flet, metal og keramik og metal og granit.

  Se alle haveborde her i shoppen eller sving gerne ind forbi vores udstilling og lad dit øje og fingerspidser behage, når de strejfer den smukke udførelse og flotte design.

  Hurtig afhentning eller direkte levering, du bestemmer - og husk så også lige at tjekke vores mange havespisestole ud HER eller blive inspireret af komplette spisegrupper HER.

 • Polyrattan - oversigt

  Polyrattan - Vedligeholdelsesfrie havemøbler

  Vi gør det let for dig og har samlet alle havemøblerne i kunstmaterialet polyrattan her.

  Polyetylen fibrene er flettet på stel af kraftig aluminium eller slank og stilfulde stålprofiler der er galvaniseret og pulverlakeret, så de har en menneskesalder holdbarhed. Vægten ligger på et medium niveau hvilket er en fordel, så de ikke blæser rundt på terrassen eller i haven.

  Hynderne er lavet af koldskum og betrukket med absolut kvalitetsstof i flere valgmuligheder. Til visse loungegrupper er hynder udført af vores specielle quick-dry skum og særligt stof der tåler at være ude hele sommeren selv i regnvejr.

  På flettet bruger du blot en børste med sæbevand et par gange om året til rengøring, hvis dine have møbler stå under åben himmel og så er de rengjorte - nemmere kan det ikke være.

  Lad vores fagfolk vejlede dig i køb af gode havemøbler uden vedligeholdelse der passer til dine behov.

 • Havemøbler i teaktræ

  Havemøbler i ægte teaktræ.

  Vi har et fint men mindre sortiment af teaktræshavemøbler som supplement til vores øvrige havemøbler i polyrattan. Vi går kun efter den bedste udførelse og kvalitet, så derfor er udvalget lidt begrænset.

  Det er haveborde i teaktræ vi kan tilbyde samt smukke loungegrupper og spisestole og kombinationen af den vedligeholdelsesfrie polyrattan og naturmaterialet giver et utroligt flot, eksklusivt og stemningsfuldt samspil, hvis du foretrække dette miks.

  Teaktræshavemøblerne er delvist håndfremstollede og nogle produkter har et mere "rustikt" look, der passer godt til rattan og til haven som helhed - man kan også klade det "old teak".

  Teaktræ er smuk, til at slibe og behandle og så bliver det smukkere med årene.

 • Diverse havemøbler & tilbehør

  Fuldend din haveindretning med flot kvalitets tilbehør til dine havemøbler fra Living In Harmony.

  Når det gælder havens indretning er accessories og havetilbehør det, der skaber fuldendelse, når du skal skabe dit perfekte ude-miljø.

  Living In Harmony tilbyder parasoller, hyndeopbevaringskasser, overdækken, plantekasser, puder, puffer, tæpper, kurve, lanterner og meget mere.

  Brugen af accessories til haven er blevet populært i takt med at stuens komfort og stemning er rykket udenfor. Det skaber hygge og stemning såvel som praktiske foranstaltninger, så find dine favorit haveting her på siden og vi sender naturligvis til hele landet.

  Haveindretning fra Living In Harmoni i samarbejde med Cane-line og Sika Design

 • Udekøkkener

  Udekøkken i smukkeste design og bedste kvalitet til rimelige priser.

  Hvorfor et køkken til haven fra Living In Harmony?
  Vi flytter i større og større grad vores madlavning ud i haven og på terrassen og hvorfor så ikke have det perfekte sted at tilberede vores mad i nærheden af der hvor vi opholder os i store dele af sommermånederne. Med et smukt udekøkken fra Living In Harmony kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

  Hvorfor er det vigtigt at vælge dit havekøkken i en god kvalitet?
  Den er nok ikke så svær at regne ud, for i haven er der vejrliget at tage i betragtning og skal dit udekøkken holde i mange år, så kan det godt svare sig at at investere lidt ekstra i det.
  Living In Harmony tilbyder kun det bedste inden for køkkener og madtilberedningssteder til haven. Vores havekøkkener er udført i enten aluminium der er pulverlakeret i kombination med rustfri stål og teaktræ eller i eksklusivt, ægte granit i kombination med rustfri stål eller galvaniseret og pulverlakeret metal.

  Din lokale havemøbelforretning i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og Køge.
  ......men vi levere naturligvis til hele landet og retsten af Skandinavien.

  Oplev det hele i et af Danmarks største og flotteste havemøbelcenter med gode havemøbler der holder og som er i topklasse inden for materialevalg og design.
  Vi har også flotte havemøbelserier som haveborde, havestole og have-loungegrupper der er designet, så de passer i materiale og stil til vores udekøkkener og havekøkkener.

 • Tilbehør til haven

  Fuldend din haveindretning med flot kvalitets tilbehør til dine havemøbler fra Living In Harmony.

  Når det gælder havens indretning er accessories og havetilbehør det, der skaber fuldendelse, når du skal skabe dit perfekte ude-miljø.

  Living In Harmony tilbyder parasoller, hyndekasser, overdækken, plantekasser, puder, puffer, tæpper, kurve, lanterner og meget mere.

  Brugen af accessories til haven er blevet populært i takt med at stuens komfort og stemning er rykket udenfor. Det skaber hygge og stemning såvel som praktiske foranstaltninger, så find dine favorit haveting her på siden og vi sender naturligvis til hele landet.

 • Møbler til orangeri & altaner

  Møbler til orangerier kræver noget særligt!

  - de skal være praktiske, smukke i deres æstetik, komfortable, lette at rengøre og måske små og kompakte eller store og rummelige alt efter orangeriets størrelse.

  Vi sælger både deciderede havemøbler til orangerier og naturrattanmøbler, hvor sidstnævnte også tåler fugtig og tør luft samt svingende temperatuerer.

  Det kunne være: Sofaer, loungemøbler og loungesofaer, lænestole til orangerier samt spisestole, borde og stole, cafeborde, havemøbler, fletmøbler, kurvemøbler og meget mere til dit orangeri eller altan.

  Hvorfor møbler i et orangeri?
  Indretter du dit orangeri, drivhus eller altan med det rette valgte møbler, så opnår du en brugsværdi af orangeriet og altanen der bliver mange gange forøget. Det er så skønt at sidde og slappe af mens man fx. kigger ud over altanens udsligt eller eller nyder et glas kølig vin en varm sommerdag. I orangeriet kommer du tæt på dine blomster og planter og kan lettere sidde og nyde  det hele, hvis du indretter med en loungegruppe eller spisebordsæt alt efter formål, plads og behov.

  Living In Harmony - vi er eksperter i rattanmøbler og havemøbler til private personer der søger noget særligt til fornuftige priser.
  Vi står parate til at hjælpe dig med vejledning og faglige råd inden du træffer beslutningen om at indrette dit orangeri eller altan med møbler. Få inspiration blandt vores store udvalg nedenfor og besøg os gerne i forretningen, så tager vi en god snak om mulighederne.

Viser 1 - 36 af 331
Viser 1 - 36 af 331