Sika Design Havemøbler

Sika Design Havemøbler 

Her finder du det samlede overblik over alle vores møbler til haven / udendørs møbler fra Sika Design.

Søg i de andre produktopdelte kategorier, hvis der noget specifik du søger.

Bemærk, at vi har også gjort det let for dig i nogle af serierne ved at lave komplette grupper og sæt, så du kun skal finde én vare, vælge farve og trykke på køb - herefter sender vi varen til dig let og ubesværet.

 • Georgia Garden - Sika design

  Georgia Garden flettede kvalitetshavemøbler fra Sika Design.

  Du finder det samlede udvalg af Sika Design Georgia Garden Havemøbler her - Vi er specialister i havemøbler fra Sika Design.

  Georgia Garden er en romantisk havemøbelserie, der har stor succes i store dele af verden til både private haver, hoteller, restauranter etc.

  Det kendetegnede er at Georgia Garden er åbenflettet og dermed luftig i flettypen, der er med til at skabe den romantiske atmossvære i din have.

  Materialerne er tråde af vedligeholdelsesfri polyrattan (polyætylen) der er flettet på kraftige aluminiumstel.

  Køb dine Georgia Garden havemøbler her i webshoppen eller kom og oplev dem i vores forretning.

 • Exterior - Sika Design

  Eksklusive havemøbler fra Sika Design med kendte designere bag formgivningen - Exterior!

  Flere gamle hæderkronede designere står bag disse smukke møbler....... Arne Jacobsen - Nanna & Jørgen Diesel - Viggo Bojesen - Franco Albini..... og Sika Design står bag produktionen og videresalg til Living In Harmony.

  Sika Design Exterior/"udendørs" serie er en mindre havemøbelserie af hovedsageligt Sika-Icon seriens modeller, men Exterior er lavet i vejrbestandige materialer, så det kan bruges udendørs i al slags vejr og er nærmest vedligeholdelsesfrie - skal blot vaskes.

  Køb Sika Design Exterior havemøbler her i webshoppen eller kom gerne og besøg vores forretning med masser af kvalitetshavemøbler.

 • Affáire - Sika Design

  Sika Design "Affáire" Havemøbler - mix mellem natur-rattan og poly-rattan..

  Affáire er en spændende serie af mindre havemøbler, der kan bruges mange steder i caféer,  private haver, hoteller, restauranter, etc.

  Det særlige ved Affaire serien fra Sika Design er, at stellet er lavet af natur-rattan og flettet er polyrattan (polyætylen) i brede farvede rattanbånd, som er sommerligt og smart mikset.

  Fletmaterialet på Affaire er vedligeholdelsesfrit og nærmest uforanderligt og stellet vil i kraft af sit naturmateriale blive patineret med tiden og få en mere gylden/grålig farve. Holdbarheden nedsættes hvis havemøblerne står under åben himmel hele året og vi anbefaler at sætte dem væk om vinteren eller blot under halvtag.

  Serien findes som standard i flere fletfarver, som fremgår inde i varerne.

  Køb Affaire havemøbler her - vi leverer hurtigt og yder dig en god service.

 • Sika design - Teak Exterior

  Sika-Designs Teak Exterior kollektion repræsenterer et unikt udvalg af udendørs teakmøbler. Kollektionen byder på eksklusive haveborde og havebænke, der kan tåle at stå udendørs året rundt.

  Vores udendørs teaktræsmøbler bærer det indonesiske stempel ”Indonesian Legal Wood”, som sikrer at møblerne indgår i en bæredygtig produktion. Dette teaktræ kommer fra plantager, som overvåges at den indonesiske regering, der sørger for, at intet træ, der er for umodent eller for lille, fjernes fra skoven.

 • Sika - Komplette sofa-grupper / Lounge-sæt

  Eksempler på færdige Komplette sofa-grupper / Lounge-sæt fra Sika Design