Sika Design Havemøbler
Sika Design Havemøbler

Sika Design Havemøbler 

Her finder du det samlede overblik over alle vores møbler til haven / udendørs møbler fra Sika Design.

Søg i de andre produktopdelt kategorier hvis der noget specifik du søger.

Bemærk, at vi har også gjort det let for dig i nogle af serierne ved at lave komplette grupper og sæt, så du kun skal finde én varer, vælge farve og trykke på køb - herefter sender vi varen til dig let og ubesværet.

Underkategorier

 • Georgia Garden - Sika design

  Du finder det samlede udvalg af Sika Design "Georgia Garden" Havemøbler her.

  Georgia er en romantisk havemøbelserie, der har stor succes i store dele af verden til både private haver, hoteller, restauranter etc.

  Det kendetegnede er at Georgia Garden er åbenflettet og dermed luftig i flettypen, der er med til at skabe den romantiske atmossvære.

  Materialerne er tråde af vedligeholdelsesfri polyrattan (polyætylen) der er flettet på kraftige aluminiumstel.

 • Avantgarde - Sika Design

  Her finder du det samlede udvalg af Sika Design "Avantgarde" Havemøbler.

  Avantgarde er en eksklusiv og maritim havemøbelserie, der bruges mange steder til både private haver, hoteller, restauranter, havnemiljøer, krydstogtskibe etc.

  Det kendetegnede er, at Avangarde fra Sika design er tæt flettet som natur-rattan ofte er og understellet og benene er ultra slanke og elegante.

  Fletmaterialet er flade bånd af vedligeholdelsesfri polyrattan (polyætylen) der er flettet på meget stærkt stål som er gjort rustfri ved galvanisering og pulverlakering.

  Serien findes som standers i to fletfarver: Sort og Antik-grå.

  NB! Visse modeller kan vi skaffe i fletfarverne hvid og teakbrun - venligst send os en forespørgsel.

 • Exterior - Sika Design

  Sika Design Exterior/"udendørs" serie er en mindre havemøbelserie af hovedsageligt Sika-Icon seriens modeller, men Exterior er lavet i vejrbestandige materialer, så det kan bruges udendørs i al slags vejr og er nærmest vedligeholdelsesfrie - skal blot vaskes..

  Flere af produkterne er designet af kendte møbeldesignere og får herved dit særlige formsprog.

 • Affáire - Sika Design

  Sika Design "Affáire" Havemøbler - mix mellem natur-rattan og poly-rattan..

  Affáire er en spændende serie af mindre havemøbler, der kan bruges mange steder i caféer,  private haver, hoteller, restauranter, etc.

  Det særlige ved Afaire serien fra Sika Design er, at stellet er lavet af natur-rattan og flettet er polyrattan (polyætylen) i brede farvede rattanbånd, som er sommerligt og smart mikset.

  Fletmaterialet på Affaire er vedligeholdelsesfrit og nærmest uforandeligt og stellet vil i kraft af sit naturmateriale blive patineret med tiden og få en mere gylden/grålig farve. Holdbarheden nedsættes hvis havemøblerne står under åben himmel hele året og vi anbefaler at sætte dem væk om vinteren eller blot under halvtag.

  Serien findes som standers i flere fletfarver som fremgår inde i varerne.

Viser 1 - 36 af 75 varer
Viser 1 - 36 af 75 varer

Bestsellers og andre gode tilbud