Komplette sofa-grupper / Lounge-sæt

Komplette sofa-grupper / Lounge-sæt 

Lounge-sæt - lounge- og sofagrupper

Vi har gjort det let for dig så du nemt og hurtigt kan se komplette sofa- og loungegrupper typisk indeholdende sofa, lænestole og bord, hjørnesofaer eller gruppe bestående af flere lænestole med bord. Mulighederne er uendelige i sammensætning og kombinationer, så venligst kontakt os, hvis du ikke kan finde lige den sammensætning, der passer dig.

Ved at finde det der passer dig bedst ved denne oversigtsmulighed sparer du den tid det tager at gå ind i alle stykprodukterne for at udvælge og sammensætte serierne og det er en god måde at lade sig inspirere på.

Læs her hvordan du kommer videre i processen
Proceduren er let, hurtig og enkel: Find det billede med den opstilling du kan lide og herefter klikker du på den grønne knap for at få fremsendt et tilbud på e-mail fra os og du kan eventuelt skrive dine kommentarer eller særlige ønsker i den formular du kommer videre til.
Når vi er blevet enige om detaljerne og du har godkendt vores tilbud fremsender vi en ordrebekræftelse/faktura og herefter kan havemøblerne overleveres til dig efter den aftale leveringstid, som typisk er inden for 1-3 uger.

Er du i tvivl eller faret vild i de mange muligheder?
Sidder du og har spørgsmål til produkterne og sammensætningen, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 59466626 eller sende en e-mail, som vil blive hurtigt besvaret.

Quick-dry hynder er det bedste - dem har vi!
Bemærk at visse lænestole og sofaer til haven fra Cane-line er udført med specielt stof og quick-dry hynder, der tåler at stå ude hele sommeren. De kan modstå regnvand og vil hurtigt tørre pga. den specielle gode hyndeopbygning.

God fornøjelse med vores mange fine havemøbler i den absolut bedste kvalitet og vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få det bedste tilbud.

Viser 1 - 17 af 17
Viser 1 - 17 af 17