Komplette spisegrupper / Havesæt med bord og stole

Komplette spisegrupper / Havesæt med bord og stole 

Spisebord med stole - Havesæt

BEMÆRK! Er under opbygning, så alt er ikke lagt ind endnu (se de enkelte produkter i andre kategorier)

Vi har gjort det let for dig så du nemt og hurtigt kan se komplette spise-grupper, indeholdende både bord og stole. Du sparer den tid det tager at gå ind i alle stykprodukterne for at udvælge og sammensætte serierne. Nedenfor finder du måske lige den spisegruppe til haven, der tiltaler dig - ellers kontakt os, så skal vi nok hjælpe.

Læs her hvordan du kommer videre i processen
Proceduren er let, hurtig og enkel: Find det billede med den opstilling du kan lide og herefter klikker du på den grønne knap for at få fremsendt et tilbud på e-mail fra os og du kan eventuelt skrive dine kommentarer eller særlige ønsker i den formular du kommer videre til.
Når vi er blevet enige om detaljerne og du har godkendt vores tilbud fremsender vi en ordrebekræftelse/faktura og herefter kan havemøblerne overleveres til dig efter den aftale leveringstid, som typisk er inden for 1-3 uger.

Er du i tvivl eller faret vild i de mange muligheder?
Sidder du og har spørgsmål til produkterne og sammensætningen, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 59466626 eller sende en e-mail, som vil blive hurtigt besvaret.

God fornøjelse med vores mange fine havemøbler i den absolut bedste kvalitet og vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få det bedste tilbud.

Viser 1 - 15 af 15
Viser 1 - 15 af 15