Spiseborde i granit / stenbordplade

Spiseborde i granit / stenbordplade 

Living In Harmony granitborde er udført, så de kan bruges i hjemmet, fritstående i haven og på terrasser med fast underlag.

Understel og Granitbordplader er udført med stor nøjagtighed og præcision her i Vesteuropa, som gør at kvaliteten og finishen er helt i top. 

Stenbordpladerne leveres med 20 mm tyk Pearl Grey Satineret (sandblæst og glatslebet) og afhængig af bordtypen kan kanterne være lige eller facétslebet på undersiden.

Understellene til granitspisebordene er udført i enten kraftig stål, der er kraftigt pulverlakeret, Børstet rustfri stål eller teaktræ - se billederne i hver enkel vare.

Det er muligt at vælge andre granittyper og stenbordplader på specialmål - besøg venligst vores forretning og bliv klogere på de mange muligheder. Vi er eksperter i spiseborde.

NB! Alle priser på granitborde til udendørs eller indendørs brug er inkluderet levering og opsætning i Danmark i villaer, på terrasser og lejligheder. Det er en betingelse at det er i gadeplan med gode nære og brede adgangsforhold samt fast underlag - og UDEN trapper, så hjælpevognene kan køre. (gælder ikke for ikke brofaste øer). Har du særlige forholde kan specialtransport arrangeres mod betaling.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat