Spiseborde i granit / stenbordplade

Spiseborde i granit / stenbordplade 

Living In Harmony granitborde er udført, så de kan bruges i hjemmet, fritstående i haven og på terrasser med fast underlag.

Understel og Granitbordplader er udført med stor nøjagtighed og præcision her i Vesteuropa som gør, at kvaliteten og finishen er helt i top. 

Stenbordpladerne leveres med 20 mm tyk Pearl Grey Satineret (sandblæst og glatslebet) og afhængig af bordtypen kan kanterne være lige eller facétslebet på undersiden.

Understellene til granitspisebordene er udført i enten kraftig stål, der er kraftigt pulverlakeret, Børstet rustfri stål eller teaktræ - se billederne i hver enkel vare.

Det er muligt at vælge andre granittyper og stenbordplader på specialmål - besøg venligst vores forretning og blive klogere på de mange muligheder. Vi er eksperter i spiseborde.

NB! Alle priser på granitborde til udendørs eller indendørs brug er inkluderet levering og opsætning i Danmark i villaer, på terrasser og lejligheder. Det er en betingelse at det er i gadeplan med gode nære og brede adgangsforhold samt fast underlag og UDEN trapper, så hjælpevogne kan kører. (gælder ikke for ikke brofaste øer). Har du særlige forholde kan specieltransport arrangeres mod betaling.

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3