BRAND´s 

Living in Harmony har naturligvis forhandlingsaftaler med gode firmaer der markedsføre kendte brands og i mange tilfælde er firmanavnet et BRAND i sig selv. Vi kan nævne følgende inden for vores sortiment:

Kristensen & Kristensen - Elegant - Skovby Møbler - Findahl´s - Haslev Møbelfabrik - Bent Hansen - Tonon - Oliver B - dk3 - Casprini - Punt - Studio 20 - Meubei Trend - Bodahl - FK Design......og mange flere

 • Skovby Møbler

  STORT UDVALG AF SKOVBY MØBLER - Vi er specialforhandler af Skovby Møbler, så kom gerne og oplev vores 1000 m2 store specialforretning.
  Du får god service, aftaler der holder og betjening af fagfolk der kender til træ og møbler. Vi fører alle de mest populære møbler fra Skovby.

  Skovby Møbler er Danske designer møbler i høj kvalitet, så derfor har Skovby møblerne fået deres helt egen oversigt her på Living in Harmonys hjemmeside. Oplev de mest populære Skovby møbler i vores forretning og få en god vejledning og ekspedition af vores specialister.

 • Haslev Møbler

  KVALITET FRA HASLEV MØBLER - Living in harmony er en stor specialforretning inden for spisestuer og træmøbler i god kvalitet, så derfor har naturligvis også fra Haslev møbelfabrik.
  Vi fremviser her på siden og i vores forretning de mest populære møbler fra Haslev - spiseborde, stole og den flotte HASLEV REOLEN.

 • Findahls Møbler & Hammel Furniture

  FINDAHLS MØBLER og HAMMEL FURNITURE

  Living in Harmony er udvalgt forhandler af alle møbler fra Findahls og Hammel møbelfabrikker. Hammel og Findahls har i dag et samarbejde og vi har derfor slået disse to sammen under denne kategori. ,

  Kom og oplev vores 1000 m2 store specialforretning. Du får god service, aftaler der holder og betjening af fagfolk der kender til træ og møbler. Vi fører alle de mest populære møbler fra Findahls Møbler og Hammel Furniture.

  Både Findahls og Hammel er producenter og designere af dansk produceret møbler i høj kvalitet. Møblerne er hovedsageligt produceret i massivt træ, men der kan være laminatspiseborde og reolsystemer der afviger. Valg- og kombinationsmulighederne er utallige og vi kan derfor skabe den helt personlige sammensætning af dine nye møbler.

  VI FØRER ET STORT UDVALG AF FINDAHLS SPISEBORDSSTOLE og HAMMEL MØBLER 

 • Bent Hansen Møbler

  Køb Bent Hansen Møbler HER!

  Bent Hansen er et dansk firma med absolut top-klasse stoledesign og kvalitet med speciale inden for stole, borde, småmøbler, "nips" og polstrede sæder og betræk til stole.
  Bent Hansen har markeret sig som en meget interessant leverandør på markeder til private, firmaer, konference og hoteller.
  Living In Harmony fører alle produkter fra Bent Hansen. Alle er dog ikke fremvist her, så venligst kontakt os og så får du en god pris.

 • Oliver B

  Oliver B er et italiensk brand der virkelig kan noget inden for anderledes og smukke træmøbler. Oliver B producerer spiseborde, plankeborde og opbevaringsmøbler i både de rustikke udgaver samt mere afpudsede produkter. De kan også noget særligt indenfor understelstyper i både træ og metel.

  Træsorterne er primært egetræ og valnød, der leveres i mange udgaver, kanttyper, størrelser, farver og behandlingsformer.

  God fornøjelse med Oliver B's spændende sortiment og flotte billeder.

 • Serier

  Du finder her vores mest populære serier fra de forskellige brands og leverandører vi har forhandling af. Dette kan være praktisk for dig der gerne vil have et godt og hurtigt overblik, hvis du søger flere matchende møbler til dit hjem.

  En serie indeholder typisk både spiseborde/plankeborde og opbevaringsmøbler som glasskabe, skænke, tv-møbler m.v. samt i nogle tilfælde også stole og sofaborde, hvis de er designet specifik til disse serier.

  Serierne udbygges løbende på vores hjemmeside, så derfor vil alle vore produkter ikke være at finde her. Se derfor også andre kategorier for de specifikke møbler du søger.

  God fornøjelse og husk, at vi er meget specialiserede fagfolk på området, så spørg os gerne om hjælp og vejledning til at sammensætte dine unikke og personlige møbler. Vores 1000 m2 store forretning næsten kun møbleret med spisestuer (ca 50 miljøer) er også et meget seværdigt besøg.