BRAND´s

BRAND´s 

Living in Harmony har naturligvis forhandlingsaftaler med gode firmaer der markedsføre kendte brands og i mange tilfælde er firmanavnet et BRAND i sig selv. Vi kan nævne følgende inden for vores sortiment:

Kristensen & Kristensen - Elegant - Skovby Møbler - Findahl´s - Haslev Møbelfabrik - Bent Hansen - Tonon - Oliver B - dk3 - Casprini - Punt - Studio 20 - Meubei Trend - Bodahl - FK Design......og mange flere

Underkategorier

 • VIKING Serie

  Viking plankeborde, skænke og vitrineskabe er en serie af massive kvalitetsmøbler i stil men vore Elegant serie. Viking er enklere i design og opbygning og valgmulighederne er minde, men tilgengæld er priserne også lavere.

 • ELEGANT møbelserie - Plankeborde, Spiseborde,...

  ELEGANT - en ny møbelserie skabt med elegance!

  I samspillet mellem form, materiale og funktion, har snedker og designer, Carsten Elleby (indehaver af Living In Harmony), skabt en
  ny eksklusiv møbelserie. Carsten har med Elegant forenet det nordiske, minimalistiske og æstetiske udtryk med tidløse materialer i et stilrent design.

  Carstens håndværksmæssige baggrund kommer til udtryk i møblernes gedigne præg, der samtidig er løftet med et let, visuelt touch. Samspillet mellem disse egenskaber vil bidrage til at skabe et rart leverum i hjemmet, hvilket har været Carsten Ellebys overskyggende formål.

  Elegant møbelserie består af spiseborde / Plankeborde, Skænke, TV-møbler, Vitrineskabe / Glasskabe i et særdeles bredt udvalg og mange valgmul,igheder.

  Elegant møbelserien produceres af Kristensen & Kristensen.

 • Skovby Møbler

  STORT UDVALG AF SKOVBY MØBLER - Vi er specielforhandler af Skovby Møbler så kom gerne og plev vores 800 m2 store specialforretning.
  Du får god service, aftaler der holder og betjening af fagfolk der kender til træ og møbler. Vi fører alle de mest populære møbler fra Skovby.

  Skovby Møbler er Danske designer møbler i høj kvalitet, så derfor har Skovby møblerne fået deres helt egen oversigt her på Living in Harmonys hjemmeside. Oplev de mest populære Skovby møbler i vores forretning og få en god vejledning og ekspedition af vores specialister.

 • Haslev Møbler

  KVALITET FRA HASLEV MØBLER - Living in harmony er en stor specialforretning inden for spisestuer og træmøbler i god kvalitet, så derfor har naturligvis også fra Haslev møbelfabrik.
  Vi fremviser her på siden og i vores forretning de mest populære møbler fra Haslev - spiseborde, stole og den flotte HASLEV REOLEN.

 • Bent Hansen Møbler

  KØB Bent Hansen Møbler HER!

  Bent Hansen er et dansk firma med absolut top-klasse stoledesign og kvalitet med speciale inden for stole, borde, småmøbler, "nips" og polstrede sæder og betræk til stole.

  Bent Hansen har markeret sig som en meget interessant leverandør på markeder til private, firmaer, konference og hoteller..

  Living In Harmony fører alle produkter fra Bent Hansen. Alle er dog ikke fremvist her, så venligst kontakt os og så får du en god pris.

 • Oliver B

  Oliver B er et italiensk brand der virkelig kan noget inden for anderledes og smukke træmøbler. Oliver B producerer spiseborde, plankeborde og opbevaringsmøbler i både de rustikke udgaver samt mere afpudsede produkter. De kan også noget særligt inden fro understelstyper i både træ og metel.

  Træsortene er primært egetræ og valnød der leveres i mange udgaver, kanttyper, størrelser, farver og behandlingsformer.

  God fornøjelse med Oliver B's spændende sortiment og flotte bilelder.

Viser 1 - 36 af 148
Viser 1 - 36 af 148