ELEGANT - Plankeborde / Spiseborde

ELEGANT - Plankeborde / Spiseborde 

Plankeborde og spiseborde fra Elegant møbelserien.

I samspillet mellem form, materiale og funktion er der med Elegant plankeborde og spiseborde skabt en
ny eksklusiv spisebordsserie. Elegant spiseborde forener det nordiske, minimalistiske og æstetiske udtryk med tidløse materialer i et stilrent design.

Elegant Plankeborde produceres i egetræ og asketræ og serien findes i 7 varianter hvad angår bentyper, 6 bordpladevarianter, 5 kantprofiler, 11 farver og 5 finishbehandlinger. Denne store variation giver mulighed for et hav af kombinationsmuligheder - hele 11.550, så du har god mulighed for at designe dit helt personlige plankebord.

  • CURVED - Tøndeformede bordplader

    De bløde linjer i den tøndeformede bordplader giver Elegant serien et look af ellipse borde. Her har du altså et plankebord der forener det gedigene, kraftige look med den smukke ellipseform. Denne kombination er også god der, hvor pladsen er træng og man ønsker et lettere udtryk i rummet og lette på ganglinjerne.

    Curved/Tøndeformen kan kombineres med alle bentyper i Elegant serien og fås tilmed i tre forskellige bordplade opdelinger.

  • STRAIGHT - Rektangulære bordplader

    ELEGANT - Det klassiske strangente plankebord med firkantet bordplade i rektangulær form

    Firkantede og rektangulære bordplader til Elegant plankebordene kan kombineres på alle bentyper i Elegant serien og fås tilmed i tre forskellige bordpladeopdelinger.