ELEGANT Plankeborde - Vores mest populære

ELEGANT Plankeborde - Vores mest populære 

ELEGANT Plankeborde - Vores stolthed og mange kunders valg!

I samspillet mellem form, materiale og funktion har designer Carsten Elleby med Elegant plankeborde, skabt en ny eksklusiv møbelserie.
Elegant plankeborde forener det nordiske, minimalistiske og æstetiske udtryk med tidløse materialer i et stilrent design. Foreningen af disse egenskaber vil bidrage til at skabe et rart leverum i hjemmet, uanset hvor et Elegant plankebord vil komme til at "bo".

Fordele ved Elegant plankeborde: Elegant produceres i egetræ og asketræ og serien findes i 7 varianter hvad angår bentyper, 6 bordpladevarianter, 5 kantprofiler, 11 farver og 5 finishbehandlinger. Denne store variation giver mulighed for et hav af kombinationsmuligheder - hele 11.550, så du har god mulighed for at designe dit helt personlige plankebord.

 • Tøndeformede Plankeborde

  Ved Elegant Curved plankeborde har du et plankebord der forener det gedingne kraftige look med den smukke ellipseagtige form. De smukke bløde linjer der omkranser den tøndeformede bordplade giver plankebordene i Elegant serien et særpræg, som er sjældent inde for plankeborde.

  Denne bordpladeform giver folk der sidder ved bordet mulighed for at se alle andre personer omkring bordet, modsat et rektangulært bord, hvor alle sidder på stribe. Curved formen er også god der, hvor pladsen er træng og man ønsker et lettere udtryk i rummet, samt at tage hensyn til ganglinjerne omkring bordet.

  Bemærk at curved/tøndeformen kan kombineres på alle bentyper i Elegant serien og kan tilmed leveres i tre forskellige bordpladeopdelinger, 4 kantprofiler samt de sædvanlige finishtyper og behandlingsformer på ask og eg.

  God fornøjelse med dit Elegant plankebord - det er top design og kvalitet til meget fornuftige og konkurrencedygtige priser.

 • Firkantede / Rektangulære Plankeborde

  ELEGANT Rektangulær - Det klassiske plankebord med firkantet bordplade.

  Dette er fortsat den mest populære bordpladeform iblandt vores mange glade "Elegant-kunder". Den fremhæver på bedste vis det smukke og klassiske plankebord, med sine langstrækte, lige og brede planker. Vi har virkelig anstrengt os for at skabe Danmarks bedste plankebordsserie.

  Der er mange kombinationsmuligheder. Dette giver dig mulighed for at designe dit helt personlige plankebord, som både familien og gæsterne vil glædes over i det meste af en menneskealder. Den særligt gode kvalitet, der er kendetegnende ved Elegant plankeborde indbyder til en livslang nydelse, da vi også har at gøre med et tidsløst designprodukt.

  De rektangulære og firkantede bordplader i Elegant serien kan kombineres på alle bentyper i samme serie og fås tilmed i tre forskellige bordpladeopdelinger, 5 kantprofiler, 5 finishtyper herunder den flotte RAW samt over 10 farver og behandlingsformer.