Outdoor dining / Spiseborde & Spisebordstole - Cane-Line Havemøbler

Outdoor dining / Spiseborde & Spisebordstole - Cane-Line Havemøbler 

Cane-line havemøbler, spiseborde og spisebordsstole til haven i nye flotte kombinationer.

Cane-lines havemøbler perfektioneres med nye materialer der trækker indendørs, komfortable møbler ud i haven med næsten ingen vedligeholdelse til følge.

Komfort, samvær og minimal vedligeholdelse er nøgleord for de nye smarte havemøbelserier, der nu er kommet på markedet. Her bliver der skruet mere
op for nye materialevalg og siddeoplevelser i top.

Disse nye innovative materialer til haveborde og havestole er blevet en stor succes for Cane-line. Den vellykkede grundform og designernes tætte samarbejde med håndværkerne på Cane-lines havemøbelfabrik har givet inspiration til yderligere design og nye materialer.

Teaktræ er også in igen i de rette kombinationer hvor vedligeholdelsen gøres nem samtidig med, at den smukke glød i træet bibeholdes. Et understel af teak og sæde og ryg i de nye bløde, vedligeholdesfrie materialer giver et helt nyt eksklusivt look og tilfører udemiljøet en naturlig varme midt mellem beton, plast og stål.
Teak er i øvrigt den eneste træsort, der kan tåle at stå ude hele året, og den teak, Cane-line bruger, stammer fra en
WWF-GFTN certificeret produktion, som supporterer ansvarlig skovdrift.
Sæde, ryg- og armlæn oven på teak-stellet håndflettes på aluminiumsstel, til den rundede
påfuglefacon, og det kræver ualmindeligt dygtige håndværkere. 

Det nye Soft Rope – der anvendes til havestolene - er et polypropylen-reb med en blød og behagelig overflade, der samtidig er
vejr- og UV-bestandig og let at rengøre.

Ud over disse nye materialer og kombinationen af nyt og klassisk har Cane-line naturligvis også et hav af spiseborde og spisestole til haven i pulverlakeret aluminium og traditionel polyrattan-flet samt specielfremstillket stof der tåler vejrliet.
PÅ bordsiden er kombinataioner af teak og keramik og aluminium og keramikbordplade et stærkt og stilrent hit.

Living in Harmony - Vestegnens nye store havemøbelcenter er hovedforhandler af Cane-line havemøbler og vi er eksperter på området, så kom gerne og får en god møbelsnak med os.

Viser 1 - 28 af 28
Viser 1 - 28 af 28