Outdoor accessories / Diverse tilbhør til haven - Cane-Line Havemøbler

Outdoor accessories / Diverse tilbhør til haven - Cane-Line Havemøbler 

Cane-Line accessories er prikken over i’et, når haven skal færdigindrettes

Til havens indretning udvider Cane-line udvalget af accessories der skaber fuldendelse når du skal skabe dt perfekte ude-space.
Det handler om puder, puffer, tæpper, kurve, lanterner og plantekasser komplimenterer designhusets univers af stilrene møbler og skaber mulighed for mere personlige uderum.

I takt med at stuens komfort og stemning er rykket udenfor, er også brugen af accessories blevet
mere populær. Samlet set hører Cane-lines accessories til kollektionen Elements der indeholder tilbehør, der skaber stemning og er lige så anvendeligt indenfor som udenfor.

Eksempler på Cane-Line tilbehør:
Lightbox - en lille ny åben lanterne i to størrelser til at placere på havebordet med lys i eller til at dekorere med årstidens frugt, planter og pynt eller andet er kommet til. Også
Flowerbox - den nye plantekasse findes i to varianter – kvadratisk eller en aflang på stativ, der kan afmonteres. Flowerbox er beklædt med miljøcertificeret teaktræ og ideel til at skabe stemning omkring sofaen inde eller loungen ude.
Lines - Det nye rektangulære tæppe er skabt i klassisk stil med mørk grå bund og lyse grå striber, så det er optimalt under møbler i den
nye Scandinavian light grey farve.
Infinity - Det runde tæppe  samler uderummet og kommer nu i flere størrelser samt i en ny mørk
grøn, der matcher udelivet.
Divine - puffen er praktisk og dekorativ i og findes i flere farver.
Soft kurv - kan bruges til alt fra legetøj, magasiner til brænde fås i to størrelser i farven midnight blue. Både tæpper, puffer og Soft kurven er lavet af det stoflige Selected PP materiale, der udmærker sig ved at være et hurtigttørrende og vejrbestandigt materiale.

UV-resistens
sikrer, at farvene holder på kollektionens bløde accessories, der alle har et stofligt udtryk på trods af det solide og vejrbestandige materiale.

Viser 1 - 3 af 3
  • Connect fodskammel i poly-flet - havemøbel

    Fra: 2.300,00 kr
  • Breece side / hjørnebord i polyethylen  Oplev Cane-line: Breeze side bord hos en af Danmarks største forhandler af kvalitets-havemøbler....

    Fra: 1.899,00 kr
  • Breeze fodskammel tilgørende den smukke lænestol i serien Oplev Cane-line: Breeze fodskammel hos en af Danmarks største forhandler af...

    Fra: 1.299,00 kr
Viser 1 - 3 af 3