CORE designhavemøbler fra Cane-line

CORE designhavemøbler fra Cane-line 

Core - når komfort og design fra indendørs møbler bliver gjort til havemøbler.

Tag lige et kig her på Core havemøbelserie fra Cane-line, hvis du er havemøbel finesmaker.

De koniske aluminiumsben, der bærer de brede og blødt afrundende lameller af teak, gør dette Core havebord til perfektionisternes lykketræf. Stolene er ren komfort med det kropsligt formede sæde- og rygform. Materialet er fastomspændt kvalitetsstof med let polstring.

Sammensætningen af materialer giver Core serien et både lunt og let udtryk samtidig med, at designet er solidt.

Stellet på både borde og stole er skabt af specialdesignede profiler, der frembringer en stærk konstruktion og et elegant udtryk.

Teaktræet der anvendes på havebordene er en olieholdig træsort, der egner sig optimalt til udebrug. Træet patinerer naturligt til en kølig sølvgrå farve med årene, hvis du vælger ikke at give det olie. Teak kan også beholde sin varme, naturlige glød med brug af teaktræs olie.

Alle havestole og solstole i Core-serien er skabt i det vejrbestandige Cane-line SoftTouch® med polstring af hurtigt tørrende skum. De fint polstrede stole har indbygget komfort, mens detaljer på armlæn afslører specialdesignet bag serien.

En meget god ting ved Cores spisebordsstole er, at de er stabelbare så de let kan sættes væk fx. om vinteren uden at de fylder meget.

Viser 1 - 8 af 8
Viser 1 - 8 af 8