Udekøkkener

Udekøkkener 

Udekøkken i smukkeste design og bedste kvalitet til rimelige priser.

Hvorfor et køkken til haven fra Living In Harmony?
Vi flytter i større og større grad vores madlavning ud i haven og på terrassen og hvorfor så ikke have det perfekte sted at tilberede vores mad i nærheden af der hvor vi opholder os i store dele af sommermånederne. Med et smukt udekøkken fra Living In Harmony kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

Hvorfor er det vigtigt at vælge dit havekøkken i en god kvalitet?
Den er nok ikke så svær at regne ud, for i haven er der vejrliget at tage i betragtning og skal dit udekøkken holde i mange år, så kan det godt svare sig at at investere lidt ekstra i det.
Living In Harmony tilbyder kun det bedste inden for køkkener og madtilberedningssteder til haven. Vores havekøkkener er udført i enten aluminium der er pulverlakeret i kombination med rustfri stål og teaktræ eller i eksklusivt, ægte granit i kombination med rustfri stål eller galvaniseret og pulverlakeret metal.

Din lokale havemøbelforretning i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og Køge.
......men vi levere naturligvis til hele landet og resten af Skandinavien.

Oplev det hele i et af Danmarks største og flotteste havemøbelcentre med gode havemøbler, der holder og som er i topklasse indenfor materialevalg og design.
Vi har også flotte havemøbelserier som haveborde, havestole og have-loungegrupper der er designet, så de passer i materiale og stil til vores udekøkkener og havekøkkener.

Viser 1 - 3 af 3
  • Simpel og elegant Cane-line Drop køkken bar. Oplev Cane-line Drop køkken bar hos en af Danmarks største forhandlere af kvalitetshavemøbler. Det...

    Fra: 6.399,00 kr
  • Cane-line single modul til dit udendørskøkken. Oplev Cane-line Drop køkken single modul hos en af Danmarks største forhandler af...

    Fra: 17.799,00 kr
  • Cane-line Drop luksuriøse udekøkken i aluminium og tektræ Vi er en af Danmarks største forhandler af kvalitets-havemøbler fra bl.a. Cane-line...

    Fra: 21.200,00 kr
Viser 1 - 3 af 3