Møbler til orangeri & altaner

Møbler til orangeri & altaner 

Møbler til orangerier kræver noget særligt!

- de skal være praktiske, smukke i deres æstetik, komfortable, lette at rengøre og måske små og kompakte eller store og rummelige alt efter orangeriets størrelse.

Vi sælger både deciderede havemøbler til orangerier og naturrattanmøbler, hvor sidstnævnte også tåler fugtig og tør luft samt svingende temperatuerer.

Det kunne være: Sofaer, loungemøbler og loungesofaer, lænestole til orangerier samt spisestole, borde og stole, cafeborde, havemøbler, fletmøbler, kurvemøbler og meget mere til dit orangeri eller altan.

Hvorfor møbler i et orangeri?
Indretter du dit orangeri, drivhus eller altan med det rette valgte møbler, så opnår du en brugsværdi af orangeriet og altanen der bliver mange gange forøget. Det er så skønt at sidde og slappe af mens man fx. kigger ud over altanens udsigt eller eller nyder et glas kølig vin på en varm sommerdag. I orangeriet kommer du tæt på dine blomster og planter og kan lettere sidde og nyde det hele, hvis du indretter med en loungegruppe eller spisebordsæt alt efter formål, plads og behov.

Living In Harmony - vi er eksperter i rattanmøbler og havemøbler til private personer der søger noget særligt til fornuftige priser.
Vi står parate til at hjælpe dig med vejledning og faglige råd inden du træffer beslutningen om at indrette dit orangeri eller altan med møbler. Få inspiration blandt vores store udvalg nedenfor og besøg os gerne i forretningen, så tager vi en god snak om mulighederne.

Viser 1 - 36 af 45
Viser 1 - 36 af 45