Ellipse, ovale og tøndeformede spiseborde

Ellipse, ovale og tøndeformede spiseborde 

Ellipseformede spiseborde - Ovale spiseborde. Se dem alle her, vi har et godt udvalg af elipseformede spiseborde!

De smukke afbøjede kurver på vores ovale og ellipseformede spiseborde giver en let og elegant udtryksform. Om det er ellipse spiseborde, bådformede spiseborde eller ovale spiseborde, så vil de alle give en større pladsfornemmelse i det rum de står i. De fleste borde i denne kategori har mulighed for midterudtræk og dermed kan der placeres 1-4 styk tillægsplader.

Vi laver de disse ovale og ellipseformede spiseborde helt nede fra 140 cm i længden og op til ganske lange størrelser. Du kan få dem med midterudtræk og magsin til tillægsplader i bordet eller som en udelt bordplade uden tillægsplader. Vi har ellipseborde med mulighed for udtræk op til 4-6 tillægsplader og kan derved blive til meget store ovale spiseborde.

De ovale og ellipsespiseborde leveres i et hav af træsorter og behandlingsformer og når det kommer til kantprofiler, understelstyper og andre tilpasningsmuligheder, så er mulighederne mange.

Har du et ellipseformet eller rundt spisebord, så er det fremmende for den sociale samtale, når man er mange samlet og sidder ved borde, for alle personer har lettere ved af få øjenkontalt os se hinanden.

På et fx. ovalt spisebord er der god plads til afsætning af store fade m.v., så her er det også ganske praktisk.

NB! Se også de mange kombinationsmuligheder til vores flotte ellipseformede og ovale spiseborde med både træ og laminatbordplader.

Viser 1 - 21 af 21
Viser 1 - 21 af 21