Omkranse & trapper til Softub

Omkranse & trapper til Softub 


Omkranse og steps til Softub udespa

Hvis du vil fuldende udseendet og funktionalitet på dit lavenergi udespa fra Softub, så anbefaler vi en af de flotte omkranse eller steps lavet specielt til Softub spabade!

Alt efter hvilken model din Softub er, har du forskellige muligheder for at tilpasse den præcis efter dine ønsker og behov med en af de flotte og luksuriøse omkranse eller steps. De findes i forskellige designs, prisklasser og luksuriøse materialer som teaktræ og ægte pulverlakeret rustfrit stål. 

Omkranse

Omkransene har mange praktiske funktioner foruden at afrunde Softubs luksuriøse look. Først og fremmest bliver det muligt for endnu flere personer at deltage i hyggen omkring ”boblebadet”, da omkransen åbner siddepladser rundt om spaet. Herudover laver omkransen et lille plateau, så det er nemmere at stige ned i tub’en. Man må heller ikke undervurdere det praktiske og afslappende i at kunne stille et glas vin, en sodavand eller en bid mad fra sig ved kanten uden, at man skal række langt ud efter det igen. Sidst men ikke mindst kommer flere af omkransene med små hylder, så man nemt kan opbevare håndklæder, tøj eller produkter til vandpleje tæt på spaen.

Steps

Steps til Softub udespa er et lille, praktiske arrangement, som kan hjælpe dig med at stige ned i tub’en foruden at fungere som smart opbevaringsplads til håndklæder mv. Steps er velegnede til de omgivelser, hvor der ikke er så meget plads, f.eks. på en altan, og hvor en fuld omkrans vil blive for stor og tung.

Oplev Softub energivenligt spa, omkranse og steps hos Living in Harmony

Softub med omkranse og steps kan opleves i vores udstilling i Glostrup, og der vil også være mulighed for at prøve en Softub. Kontakt os på forhånd, hvis I kunne tænke jer dette, da vi skal forklare jer, hvad der skal medbringes.

Good Living Starts Here!

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7