Diverse møbler 

Her har vi samlet alle småmøbler som sofaborde, skriveborde, konsolborde m.v.

Fremvisningen her i kategorierne er mangelfulde set i forhold til det store udvalg vi kan skaffe, så kom og besøg os i butikken, så tager vi en snak om dine ønsker og finder en god løsning til dig.

Vi ses hos Living In Harmony

 • Sofaborde

  Sofaborde til ethvert formål og sted - Kvalitetssofaborde der er anderledes.

  Nedenfor kan du se en fremvisning af nogle af de mange sofaborde vi kan tilbyde. I Princippet kan vi fremstille sofaborde der passer i design og stil til næsten alle vores spiseborde, langborde og plankeborde, så kom med dine ønsker og vi udfører dem for dig.

  SMÅ SOFABORDE * STORE SOFABORDE * RUSTIKKE SOFABORDE * LETTE SOFABORDE * OVALE SOFABORDE

  Vores sofaborde er hovedsageligt fremstillet i massivt træ og fremstår i håndværksmæssig høj kvalitet.
  De leveres i mange standardversioner, hvor du har mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af størrelser, farver og andre variationer. Vi kan også tilbyde specialproduktion efter dine mål.

  Lad dig inspirere her og kontakt os gerne på e-mail, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til sofaborde, der ikke fremgår af denne side!

 • Skriveborde

  Designer skriveborde der i design, formgivning og kvalitet ligger helt i toppen på markedet. Skrivebordene er hovedsageligt til private hjem, til fine løsninger i stuen eller på værelset, men kan naturligvis også indgå i et erhvervsmæssigt kontormiljø og det lille hjemmekontor.

 • Bænke & Taburetter

  Sæt dig godt tilpas på en smuk og stemningsfuld bænk som ofte også er rummelig og praktisk hvor pladsen er lidt træng.

  Vi viser kun her et lille udvalg af de muligheder vi har, så venligst kontakt os emd dine ønsker om den perfekte bænk. Flere af vores bænke kan vi lave på specialmål og opbygget efter dine ønsker og vi glæder os til at hjælpe dig med dette.

 • Konsolborde

  Vi har en del fine konsolborde tilhørende mange af vores møbelserier. Vi har ikke fået alle lagt op endnu, men arbejder på sagen, så venligst kom ind til os og få en god snak om konsolborde.

 • TV-Skænke & Hi-Fi Møbler

  Søger du et flot kvalitetsmøbel til at stå under dit fjernsyn eller et opbevaringsmøbel til musikanlægget og andet elektronisk udstyr, så har vi nogle gode bud her.

  Flere af de massive TV-møbler og musikmøbler kan indretningsmæssigt speciallaves efter dine ønsker, så venligst kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med at opfylde dine specialønsker.

  TV MØBLER  *  HIFI MØBLER  *  VÆGHÆNGTE TV MØBLER  *  MØBLER TIL FLADSKÆRME * TV MØBLER PÅ BEN

 • Reoler & Modulsystemer

  Søger du f.eks. reolkassetter, modulsystemer og du har et særligt ønske om at opbygge din skabsvæg helt efter ønske, så kan vi tilbyde nedenstående kassette systemer og reoler.

  Kontakt os for hjælp til sammensætning af de mange muligheder ud fra vores kataloger og oversigter samt en god prisberegning - vi er altid friske på et godt tilbud ved et større køb.

 • Highboard / Høje Skabe

  Living In Harmony har et fint udvalg af Highboards i både massivt træ og træfinér. Flere af dem kan leveres med trækorpus og med kombination af laminatfronter.

 • Serveringsvogne

  Serveringsvogne

 • Tæpper

  Living in Harmony har et stort udvalg af tæpper fra leverandøre som Cane-line, HC-tæpper og Linie Design. Udforsk udvalget nedenfor.