Indendørs Fletmøbler

Indendørs Fletmøbler 

Kurvemøbler, fletmøbler, manillamøbler, bambusmøbler……kært barn har mange navne og det ”rigtige” navn er Rattanmøbler.

Living In Harmony designer og importerer selv mange af vores rattanmøbler, og de er derfor enestående i Danmark. Vi lægger meget vægt på design/komfort, smukt visuelt udtryk, gennemførte detaljer og anvendelse af naturmaterialer. Vi har et lavt prisniveau for kvalitetsprodukter.

Som supplement til vores egene kurvemøbler forhandler vi også alle de smukke serier fra Sika Design.

Rattan materialet stammer fra en palmeart der vokser i de tropiske egne. Denne palme laver nogle lange luftrødder som springer fra kronen og løber mange meter hen over skovbunden. Disse rødder kaldes rattan og er efter afbarkning og forarbejdning et fortrinligt, fleksibelt, stærkt og let materiale til møbelfremstilling. Rattan er samtidig bæredygtigt, da man ikke nedlægger selve palmerne ved indsamling af luftrødderne, så efter afskæring sætter de blot nye rødder som gror op til 30 cm om dagen.

 • OVERSIGT - se ALLE fletmøbler

  SE ALLE MØBLER HER: Rattanmøbler - Fletmøbler - Kurvemøbler - Manillamøbler - Bambusmøbler

  Her har du en oversigt over samtlige af de kurvemøbler, fletmøbler, rattanmøbler, bambusmøbler og manillamøbler vi har på denne hjemmeside - ja kært barn har mange navne men det "rigtige" navn på disse smukke og eksotiske møbler er jo rattanmøbler!

 • LIVING IN HARMONY Fletmøbler

  Flet spisestole - Sofagrupper i rattan - Kurvemøbler - Kurvestole - Flettede lænestole - spisebordsstole i fletmateriale

  Living In Harmony designer og importerer selv de fleste af vores rattanmøbler, og de er derfor enestående i Danmark. Vi lægger meget vægt på design/komfort, smukt visuelt udtryk, gennemførte detaljer, anvendelse af naturprodukter og mulighed for individuel fremstilling. Vi har et lavt prisniveau for kvalitetsprodukter - kom og oplev det i vores 1000 m2 specialforretning med fletmøbler og spisestuer.

 • SIKA DESIGN Fletmøbler

  Oplev Sika Design her - stort udvalg af kvalitets-fletmøbler, rattanmøbler, kurvemøbler, manillamøbler og ”bambusmøbler”. Living In Harmony er storforhandler af Sika Design produkter og vi har mere end 80 % af sortimentet på denne webshop og i hele sommersæsonen også ca. 80 % sat op i vores forretning.
  Dette sammenholdt med vores egen design og import at rattanmøbler gør Living In Harmony til en af Danmark største specialforretninger på området.
  Kom og få en god snak om vores stemningsfulde kurvemøbler – vi er eksperter på området og blandt de billigste med priserne.

 • ALLE spise- & sofagrupper i flet

  Samlet oversigt over alle fletgrupper fra både Sika Design og Living In Harmony. Let og overskuelig oversigt der vise alle muligehder og priser for komplette sofagrupper og spisegrupper i rattan og kurveflet. Tryk på den fletgruppe du vil have flere oplysninger om.

 • ALLE Lænestole i flet

  Samlet oversigt over alle lænerstole fra Sika Design og Living In Harmony. Let og overskuelig oversigt der vise alle muligehder og priser for komplette lænestole i rattan og kurveflet inkl. hynder. Tryk på de enkelte varer for at se flere detaljer og valgmuligheder.

 • ALLE Spisebordsstole i flet

  Nedenfor ser du vores komplette oversigt over alle rattanstole, fletstole, kurvestole og "bambusstole" til spisebord i flet
  De er hovedsageligt fra Sika Design og Living In Harmony. Gå ind i de enkelte varer og se muligheder, varianter og priser på rattan spisestole.

 • ALLE Sofaer i flet

  Overskuelig oversigt over alle rattansofaer fra Sika Design og Living In Harmony.

 • ALLE Diverse møbler i flet

  Her finder du småmøbler, sengegavle og løse sofabord og spiseborde i rattan og fletmateriale. Kontakt os hvis der er noget du søger men ikke kan finde her.