LIVING IN HARMONY Fletmøbler

LIVING IN HARMONY Fletmøbler 

Flet spisestole - Sofagrupper i rattan - Kurvemøbler - Kurvestole - Flettede lænestole - spisebordsstole i fletmateriale

Living In Harmony designer og importerer selv de fleste af vores rattanmøbler, og de er derfor enestående i Danmark. Vi lægger meget vægt på design/komfort, smukt visuelt udtryk, gennemførte detaljer, anvendelse af naturprodukter og mulighed for individuel fremstilling. Vi har et lavt prisniveau for kvalitetsprodukter - kom og oplev det i vores 1000 m2 specialforretning med fletmøbler og spisestuer.

Underkategorier

 • LIH - Sofa & spisegrupper

  Rattan sofagrupper - Kurve sofagrupper - Flet sofagrupper - Manila sofagrupper - Bambus sofagrupper

  Her ser du vores egne serier i komplette sofagrupper udført og flettet i det super dynamiske materiale rattan Her får du rigtigt meget for pengene, da vi selv står for designet og importen - så ingen fordyrende led - naturligvis også i god materiale- og håndværksmæssig kvalitet.

 • LIH - Lænestole

  Lænestol i flet - Lænestole i kurveflet - Lænestol i rattan - lænestole i bambus

  God komfor, gode naturmaterialer, gode hynder, gode priser og godt design.......det er kendetgnet for vores lænestole i naturmaterialet rattan.

 • LIH - Spisebordsstole

  Vores eget design og import at kvalitets-flet stole til spisebordet eller andre formål kan du få dig et overblik over her.

  Vi holder prisen helt i bund på disse kvalitets-fletstole ved blandt andet at have egen design og import og sparer derfor de normale engros-avanceled - her er det direkte fra fabrik til forretning.

 • LIH - Sofaer

  Vores fletsofaer er primært baseret på at man køber hele komplette grupper, så derfor ser du ikek så mange her.

  Se galleriet her på siden af SIKA DESIGN fletsofaer som sælges i flere varianter og mange stofmuligheder.

Viser 1 - 36 af 55
Viser 1 - 36 af 55