LIVING IN HARMONY Fletmøbler

LIVING IN HARMONY Fletmøbler 

Flet spisestole - Sofagrupper i rattan - Kurvemøbler - Kurvestole - Flettede lænestole - spisebordsstole i fletmateriale

Living In Harmony designer og importerer selv de fleste af vores rattanmøbler, og de er derfor enestående i Danmark. Vi lægger meget vægt på design/komfort, smukt visuelt udtryk, gennemførte detaljer, anvendelse af naturprodukter og mulighed for individuel fremstilling. Vi har et lavt prisniveau for kvalitetsprodukter - kom og oplev det i vores 1000 m2 specialforretning med fletmøbler og spisestuer.

 • LIH - Sofa & spisegrupper

  Rattan sofagrupper - Kurve sofagrupper - Flet sofagrupper - Manila sofagrupper - Bambus sofagrupper

  Her ser du vores egne serier i komplette sofagrupper udført og flettet i det super dynamiske materiale rattan Her får du rigtigt meget for pengene, da vi selv står for designet og importen - så ingen fordyrende led - naturligvis også i god materiale- og håndværksmæssig kvalitet.

 • LIH - Lænestole

  Lænestol i flet - Lænestole i kurveflet - Lænestol i rattan - lænestole i bambus

  God komfor, gode naturmaterialer, gode hynder, gode priser og godt design.......det er kendetgnet for vores lænestole i naturmaterialet rattan.

 • LIH - Spisebordsstole

  Vores eget design og import at kvalitets-flet stole til spisebordet eller andre formål kan du få dig et overblik over her.

  Vi holder prisen helt i bund på disse kvalitets-fletstole ved blandt andet at have egen design og import og sparer derfor de normale engros-avanceled - her er det direkte fra fabrik til forretning.