SIKA DESIGN Fletmøbler

SIKA DESIGN Fletmøbler 

Oplev Sika Design her - stort udvalg af kvalitets-fletmøbler, rattanmøbler, kurvemøbler, manillamøbler og ”bambusmøbler”. Living In Harmony er storforhandler af Sika Design produkter og vi har mere end 80 % af sortimentet på denne webshop og i hele sommersæsonen også ca. 80 % sat op i vores forretning.
Dette sammenholdt med vores egen design og import at rattanmøbler gør Living In Harmony til en af Danmark største specialforretninger på området.
Kom og få en god snak om vores stemningsfulde kurvemøbler – vi er eksperter på området og blandt de billigste med priserne.

 • Sika design - Classics serien

  Rattan classics fra Sika-Design er både møbler til udestuen og sommerhuset og sælges i dag også som almindelige stuemøbler. Møblerne er lavet på et stel af naturmaterialet rattan, som tåler store temperatursvingninger. 
  Living In Harmony forhandler hele Classics sterien fra Sika Design - køb det billigt online her eller kom og oplev det hele i vores store special-udstilling. 

 • Sika design - Originals serien

  Designstilen fra det hyggelige sommerhus, den franske provenceidyl eller svensk skærgårds-stemning er blevet meget populært bland boligelskere. Boligmagasinerne bringer hver uge billeder og artikler artikler med de hyggelige møbler og vi kan hjælpe dig med at fuldende drømmen.

 • Sika design - Icons serien

  Med stor respekt for de kendte designere og deres originale tegninger, har Sika Design sat stole af  Nanna & Jørgen Ditzel, Arne Jacobsen, R.Wengler m.f. i produktion. Disse designere har alle spillet en vigtig rolle i dansk designs historie med deres nytænkende design. 
  Oplev disse smukke ikoner i vores store udstilling med rattanmøbler eller se det hele har på hjemmesiden. 

 • Sika design - Affaire serien

  Affäire kollektionen er en kombination af det stærke naturmateriale Rattan og kunststoffet polyrattan. Disse farverige møbler er sommerlige i på terrassen i haven eller i udstuen og bruges også som cafémøbler på restauranter, så det kan holde til meget.
  Står møblerne udendørs vil stellet med tiden få en mørkere patina af vejrliget og bliver på den måde afpasset forholdene.

 • Sika Design - Georgia Garden

  Georgia Garden

  Er du til hygge, afslapning, fordybelse og ikke mindst romantik, så er den unikke kollektion af havemøbler fra Sika-Design "Georgia Garden" helt perfekt til dig; Havemøbler udført i stilfuldt design og med fantastiske muligheder for kombination lader tankerne flyve og drømme om svundne tider - inspireret af nostalgi, romantiske engelske haver og den svenske maler Carl Larssons portrætter af det idylliske familieliv.

  "Georgia Garden" kollektionens havemøbler fås i mange modeller, som let kan kombineres alt efter om der du ønsker den totale afslapning og evt. en "power nap" i træets kølende skygge, om du ønsker at fordybe dig i en bog eller om du ønsker at nyde gode venners selskab indbudt til kaffe eller middag på en smukt, lys sommerdag - mulighederne er uendelige. Med havemøbler fra Sika-Designs "Georgia Garden" er du sikret komfort, kvalitet og ikke mindst udsøgt design.

 • Sika Design - Avantgarde

  Avantgarde kollektionen fra Sika-Design er veludført og unik kollektion af fletmøbler produceret specifikt til udendørs brug. Avantgarde møblerne er alle håndlavet af ArtFibre - kunstfibre, der er flettet på en galvaniseret metalramme, hvilket gør at møblerne kan tåle al slags vind, vejr, sol og temperaturer, kort sagt perfekt også til det danske vejr! Udover at være ekstremt holdbare, kan møblerne vaskes af og er udført i miljøvenlige materialer, der forbliver smukke i lang, lang tid. Netop derfor er møblerne fra Sika-Design at finde på mange restauranter, restauranter og krydstogskibe world wide

 • Sika Design - Exterior

  Exterior/"udendørs" er en mindre serie at hovedsageligt Sika-Icon seriens modeller men her lavet i vejrbestandige materialer, så det kan bruges udendørs i al slags vejr og er stort set vedligeholdelsesfrie.

  Mange af produkterne er designet af kendte møbeldesignere og er herved både klassiske, tidsløse og eksklusive havemøbler.

 • Sika Design - Træmøbler

  Smukke old-look teaktræsmøbler fra Sika Design.

  Spisebord - Sofaborde - Konsolborde - Div. møbler

  Oplev dem i vores forretning

 • Sika Design - Diverse kurvemøbler

  Find fine småmøbler her i flet og rattan - alle fra Sika Design.

  Sofaborde - lampeborde - spiseborde - caféborde - div. møbler

  Se det også i vores udstilling på 1000 kvadratmeter!

 • Sika Design - Spisebordsstole / Spisestole

  Flotte spisestole fra Sika Design - Danmarks førende inden for rattanmøbler.

  Sika Design stole og spisestuestole bør opleves, hvis du går efter kvalitetsfletmøbler.

  Se dem alle her!

 • Sika Design - Sofaer

  Fletsofaer fra Sika Design.

  Sika Design sofaer i fletmaterialer og rattanmateriale

  Se dem alle her!

 • Sika Design - Komplette sofagrupper & spisegrupper

  Fletgrupper fra Sika Design.

  Sofagrupper i flet og stolegrupper i flet fra Sika Design

  Se dem alle her!

 • Sika Design - Lænestole

  Lænestole fra Sika Design.

  Sika Design Lænestole i flet.

  Se dem alle her!