Vedligeholdelse af læder 

Alt læder skal jævnligt vedligeholdes med plejemidler for at undgå udtørring og for samtidig at give det en smudsafvisende overflade. Se nærmere information på læderplejeproduktet.
 
Generelt om læder
Læder er et naturprodukt, så der kan derfor forekomme variationer i farvenuancerne og strukturen, og der kan også være naturlige ar og mærker i læderet efter dyrets ældning. Producenten sorterer læderet bedst muligt, men det tilstræbes også at bevare det naturlige og smukke look, som skind har i den gode kvalitet.
 
Der skelnes mellem det øverste og nederste lag hud efter spaltning. Det øverste lag er det blødeste og stærkeste med smukke naturlige variationer i strukturen, og det fremstår ofte som ren anilin læder, men kan også være af semi anilin typen (overfladebehandlet med tyndt lag lak). Det nederste lag læder (underhuden) bliver typisk fremstillet som semi-anilin læder. Efter spaltning bliver det slebet, præget med ensartet mønster og lakeret med et tyndere eller tykkere lag lak, og er derfor ikke nær så blødt og naturligt som overhuden.
Ved risiko for stor slidtage, direkte sollys og mulighed for pletter fra f.eks. børn og husdyr kan det anbefales at vælge semi anilin.
Beskyt lædermøbler mod direkte sollys og kraftig varme fra brændeovn og radiator. Vær opmærksom på, at noget tøj kan give farveafsmitning på lyse lædertyper.Kontakt os gerne på e-mail hvis du er i tvivl eller har spørgsmål: Kontakt

Velkommen hos Living In Harmony – GOOD LIVING STARTS HERE!