Kategorier

INFORMATION

+45 59 46 66 26

Åbningstider:

MandagLUKKET
Tirsdag LUKKET
Onsdag:kl. 10.00 - 17.30
Torsdag:kl. 10.00 - 17.30
Fredag:kl. 10.00 - 17.30
Lørdag:kl. 10.00 - 15.00
Søndag:kl. 11.00 - 14.00
SE SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER

Link til oversigt med fletmøbler

Materialebeskrivelse for rattan/fletmøbler:

Rattanmøbler, som også kaldes fletmøbler, kurvemøbler eller manillamøbler, er et naturprodukt fra troperne. Rattan er et stærkt og samtidig fleksibelt materiale, der gør det særdeles velegnet til rum med store temperatur- og luftfugtighedssvingninger som f.eks. i sommerhuse og udestuer, men bliver i lige så stor grad brugt til indretning af almindelige helårsboliger.

Vi designer og importerer selv de fleste af vores kurve- og fletmøbler og får dem produceret i Indonesien under løbende miljø- og kvalitetsmæssig kontrol. Vi forsøger at lagerføre så meget som muligt, men i særlige situationer kan der opstå leveringstid grundet forholdene omkring produktion, import og de lange fragttider.
Da vi er specialister inden for kurvemøbler og har specialaftale med vores producent, er det muligt at opfylde kundens helt specielle ønsker i forhold til størrelser og farver på modulerne.

Rattan er et smukt materiale med naturlige variationer, og ikke to møbler er fuldstændig ens. Den håndværksmæssige fremstilling giver fletmøbler et spændende særpræg, som ikke kan sammenlignes med maskinfremstillede møbler.

Stoftyperne varierer mellem de forskellige modeller og ligger i standarder. Det vil være muligt - mod pristillæg og forøget leveringstid - at vælge andet stof samt få monteret eget stof.
Polstringen/hynderne er fremstillet i en formstabil polyetherskum i god kvalitet, som er pålagt med blød fiberfilt, der giver en behagelig siddekomfort.

Stellet på kurve- og fletmøblerne er lakeret med en stærk halvmat lak, der ikke kræver vedligeholdelse udover almindelig rengøring. Derudover kan man glæde sig over, at rattan er miljømæssigt bæredygtigt produceret og kan indsamles uden at skade den tropiske skov.

Køber du kurve- og fletmøbler hos Living in Harmony, er du sikret møbler med omtanke lige fra design til slutbruger.