Living In Harmony - UNIKA LUKSUS SKÆNKE

Priser fra:

18.000,00 kr

SAMMENSÆT DIT PERSONLIGE MØBEL HER:

Har du husket at vælge din specifikke variant?

Unika skænke fra Living in Harmony

Living In Harmony er specialist i massive træmøbler i flot design og god kvalitet til rimelige priser.

Vores seneste serie inden for gode gedigne massiv-træs-skænke kalder vi Unika Luksus Skænke. Unika står for at den laves nøjagtigt, som du ønsker den ud fra sammensætning af vores mange standardmoduler af skabe.

Serien er særligt kendetegnende ved at skænkene er afsluttet med et gennemgående topplade i 30-40 tyk massiv træ matchende modulerne. Det er dit valg om der skal være afstand og derved åben rum mellem modulerne eller om de skal stå helt tæt sammen.

Som en særlig eksklusiv finesse kan vi fuldende opstillingen med en tilsvarende bundplade, der ligger oven på understellene/benene. Det er dit valg hvordan din Unika Skænk skal opbygges.

Understellet og derved benene på skænken er udført i 10 mm tyk pladestål i ultra let, elegant og stærk konstruktion. Det er dit valg om det skal være sortmalet eller udført i ægte rustfri pladestål.

Se flere skænke fra Living in Harmony  HER

Se mere om Unika skænken i menuen samt i fanebladet "specifikationer"

Søger du kvalitets træmøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i netop alt i træ.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker

Specifikationer til unika skænke fra Living in Harmony

De viste Unika Skænke er blot eksempler, så kom og besøg os i vores 800 m2 stor specialbutik kun med spisetuer, skabe og træmøbler.

Længden på skænken vil kun være begrænset af toppladens max-længde og som igen afhænger af den type der vælges, men op omkring 3-4 meter er ikke noget problem.

30 andre varer i samme kategori