SOFTUB PORTICO - Topmodel Softub - Ø200 cm.

74.500,00 kr

Softtub

Portico fra Softub – det nyeste, mest luksuriøse og avancerede udespa til 5-6 personer.

Softub Portico er på størrelse med den største udendørsspa ”Resort 300+” (Ø200 cm. udvendig), som er lavet til 5-6 personer, men Softub Portico har fået en luksuriøs opgradering! Softub Portico har 6 normale jets og ét ”Poseidon Jet”, som gør det muligt at kontrollere, hvordan de forskellige jets i hver side skal virke uafhængigt af hinanden.

Topmodellen Softub Portico havespa er desuden installeret med to styk LED multicolor-lys, hvor du selv kan styre farven.

Der er blevet installeret en integreret ”bænk” i omtrent halvdelen af spaen i samme materiale som resten af den indvendige del af soft-spaen. Således kan flere personer samtidigt sidde lidt højere i vandet, hvis det ind imellem ønskes.

Portico hjemmespa er som de andre modeller ualmindelig støjsvag og energivenlig. Derfor vil du uden problemer kunne føre en samtale på normalt lydniveau. Selve motorenheden er den samme som i de øvrige tre modeller.

Læs general beskrivelse om Softub og se alle modeller her >>

Omkranse og andet tilbehør kan ses her her >>

Se mere om Softub Portico i fanebladet "specifikationer"

Søger du Softub produkter i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i Softub spa miljøer.

Vi sender til hele landet - hurtig levering.

 

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker

Udvidet beskrivelse og tekniske specifikationer om Portico Softub

Trods den imponerende vandmængde på over 1100 liter og en konstant temperatur hele året på 38 grader har denne luksusmodel fortsat et årligt strømforbrug på under 3500 kr. Sider, bund og låget på Portico er, som de øvrige modeller, lavet af det super højisolerende og kostbare materiale ”Polybond”, der også bruges i flyindustrien. Derfor kan Portico, så vel som de andre modeller, bruges så meget du vil uden, du skal ligge vågen om natten over en hastigt voksende elregning - også om vinteren.

Selv topmodellen Portico kræver intet andet end en almindelig husstikkontakt på 230 volt med jord for at holdes kørende, så du sparer også en større elektrikerregning.
Motoren bruger udelukkende egen overskudsvarme, via et patenteret varmevekslingssystem til at varme vandet op – derfor er den så ekstremt energivenlig og miljøvenlig!

Vil du fuldende den praktiske anvendelse samt det visuelle udtryk, tilbyder vi tilbehør til Softub Portico. Herunder blandt andet kranse, så du kan tilpasse den omgivelserne og skabe et eksklusivt og spændende udemiljø omkring din nye Softub.

Portico leveres i to farver i det flotte og meget vejrbestandige ”Syntex”-materiale, som er kendt fra Marine Yacht industrien.


EGENSKABER

Kapacitet 5-6 personer
Udvendig diameter 200 cm
Indvendig diameter 170 cm
Højde 69 cm
Vægt (tom) 20 kg
Kar 40 kg
Termo låg/cover 14 kg
Total vægt (fyldt) 1100 kg
1255 kg
Vand volume 1031 l
Undervandsbelysning       2 LEDS multicolor
Polstring Syntex®
Antal massagedyser 7 +1 Poseidon Jet
4 Functions • Left side jets 3 (2 Lumbar horizontal Jets & 1 upper Jet)
• Right side jets (4) (2 Spinal vertical Jets & 2 upper Jets)
• Poseidon Power Jet with directional nozzle (1)
•All the jets (8)
Elektrisk tilslutning 230V / 50Hz, 6A, 1400W
Max. Volt 800W.SYNTEX ® FARVER

softub-color-graphite.png softub-color-taupe.png

3 andre varer i samme kategori