SOFTUB RESORT 300+ - Softub / Ø200 cm.

69.500,00 kr

Softtub

Resort 300+ fra Softub - det store og familie- og ”party”venlige udespa til 5-6 personer.

Softub Resort er sammen med Portico det største udendørsspa i sortimentet, som er lavet til 5-6 personer og måler 200 cm i udvendig diameter.

Her er der plads til hele familien og netop derfor, er denne også den mest populære spa af alle modellerne! Med hele 7 jets og en vandkapacitet på 1136 liter, kan du være sikker på, at der er rig mulighed for masser af vandsjov for børnene og masser af afslapningsplads til de voksne.

Trods dette vejer Softub Resort 300+ spa uden vand kun 36 kg, og den separate boks med motoren vejer 32 kg. Selvom det er en spa i familiestørrelse, så kan man nemt selv rulle den på plads og installere den.

Resort hjemmespa er som de andre modeller støjsvag og meget energivenlig. Du vil uden problemer kunne føre en samtale på normalt lydniveau, og vi lover, at den vil have et årligt strømforbrug i Danmark på under 3500 kr., selvom den står ude i dansk vejr og kører alle årets 365 dage med 38 grader varmt vand.

Læs general beskrivelse om Softub og se alle modeller her >>

Omkranse og andet tilbehør kan ses her her >>

Se mere om Softub Resort 300+ i fanebladet "specifikationer"

Søger du Softub produkter i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i Softub spa miljøer.

Vi sender til hele landet - hurtig levering.

 

 

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker

Udvidet beskrivelse og tekniske specifikationer om Resort 300+ Softub

Indbygget i bunden af Resort 300+ Softub er der en integreret forhøjning, som man kan sidde på, hvis man lejlighedsvist ønsker at komme lidt højere op i vandet.

Softub Resort kræver intet andet end en almindelig husstikkontakt på 230 volt med jord for at være oppe at køre. Pumpen bruger udelukkende egen overskudsvarme til at varme vandet op via et patenteret indbygget varmeudveksler system – derfor er den så ekstremt energivenlig og miljøvenlig!

Vi tilbyder mange formere for tilbehør til Softub Resort, herunder flotte og anvendelige kranse, der placeres rundt om tub'en. Herved kan du skabe dit eget personlige miljø, tilpasset de omgivelser den skal stå i.

Resort 300+ leveres i det luksuriøse og vejrbestandige ”Lethertex”-materiale i 7 forskellige standardfarver, samt i det nye, luksuriøse "Syntex"-materiale i 2 farver mod et mindre pristillæg..


EGENSKABER

Kapacitet 5-6 personer
Udvendig diameter 200 cm
Indvendig diameter 170 cm
Højde 69 cm
Vægt (tom) 20 kg
Kar 36 kg
Termo låg/cover 14 kg
Total vægt (fyldt) 1200 kg
1325 kg
Vand volume 1100 l
Undervandsbelysning      LED
Polstring LeatherTex® Syntex®
Antal massagedyser 7 Jets
Elektrisk tilslutning 230V / 50Hz, 6 A, 1400W
Max. Volt 800WLEATHERTEX ® FARVER

softub-color-mocca.png softub-color-almond.png softub-color-camel.png softub-color-charcoal.png softub-color-port.png softub-color-sapphire-blue.png softub-color-forest-green.png 

3 andre varer i samme kategori