ELEGANT møbelserie - Plankeborde, Spiseborde, Skænke, Glasskabe

ELEGANT møbelserie - Plankeborde, Spiseborde, Skænke, Glasskabe 

ELEGANT - en ny møbelserie skabt med elegance!

I samspillet mellem form, materiale og funktion, har snedker og designer, Carsten Elleby (indehaver af Living In Harmony), skabt en
ny eksklusiv møbelserie. Carsten har med Elegant forenet det nordiske, minimalistiske og æstetiske udtryk med tidløse materialer i et stilrent design.

Carstens håndværksmæssige baggrund kommer til udtryk i møblernes gedigne præg, der samtidig er løftet med et let, visuelt touch. Samspillet mellem disse egenskaber vil bidrage til at skabe et rart leverum i hjemmet, hvilket har været Carsten Ellebys overskyggende formål.

Elegant møbelserie består af spiseborde / Plankeborde, Skænke, TV-møbler, Vitrineskabe / Glasskabe i et særdeles bredt udvalg og mange valgmuligheder.

Elegant møbelserien produceres af Kristensen & Kristensen.

 • ELEGANT - Plankeborde / Spiseborde

  Plankeborde og spiseborde fra Elegant møbelserien.

  I samspillet mellem form, materiale og funktion er der med Elegant plankeborde og spiseborde skabt en
  ny eksklusiv spisebordsserie. Elegant spiseborde forener det nordiske, minimalistiske og æstetiske udtryk med tidløse materialer i et stilrent design.

  Elegant Plankeborde produceres i egetræ og asketræ og serien findes i 7 varianter hvad angår bentyper, 6 bordpladevarianter, 5 kantprofiler, 11 farver og 5 finishbehandlinger. Denne store variation giver mulighed for et hav af kombinationsmuligheder - hele 11.550, så du har god mulighed for at designe dit helt personlige plankebord.

 • ELEGANT - Skænke og TV-møbler

  Her kan vi præsentere en helt ny og eksklusiv møbelserie inden for opbevaringsmøbler. Alle møblerne kan både bruges som almindelige skænke og samtidig også som TV-skænke, hi-fi og TV-møbler.

  De møbler der har låger har forboret ledningsudtag i bagbeklædningen.
  Vi kan tilbyde fronter/låger med sort stof til der hvor lys skal kunne komme ud eller til brug for fjernbetjening - kontakt os for priser.

  Alle opbevaringsmøbler og moduler kan leveres enten med den flotte stærke sokkel/bensæt eller til ophængning på væg. Vi skal vide det ved bestilling, da det skal forberedes fra fabrikken.

  God fornøjelse med denne spændende serie designet af Living In Harmony´s indehaver Carsten Elleby.

 • ELEGANT - Vitrineskabe og Glasskabe

  Søger du et flot og funktionelt vitrineskab i snedkerudførelse og heraf god gedigen kvalitet, så kig nærmere i denne kategori for Elegant Vitrineskabe.

  Elegant Vitrineskabe og Glasskabe leveres i flere udgaver, to træsorter og mange behandlingsformer.

  Alle vitrineskabe kan leveres enten med den flotte stærke sokkel/bensæt eller til ophængning på væg. Vi skal vide det ved bestilling, da det skal forberedes fra fabrikken.

  Elegant serien er designet af Living In Harmony.

 • ELEGANT - Plankesofaborde

  ELEGANT planke-sofaborde - Udført i plankebordsstil i både moderne og mere klassisk design.

  Køb dit nye kvalitets planke sofabord i massiv Asketræ eller egetræ i 4 cm. tykkelse og med lige så mange varianter og valgmuligheder, som der er til den populære Elegant serie inden for planke-spiseborde.

  Der er 7 benvarianter og 3 standard bordstørrelser og vi laver den naturligvis også på specialmål, hvis du har nogle særlige ønsker hertil.