FOAM modulsofa / Caneline havemøbler

FOAM modulsofa / Caneline havemøbler 

Nytænkning - Foam modulsofa til haven, sådan har du aldrig set havemøbler før!

Dette fleksible og modulære møbel er produceret af Cane-line og som de kalder Foam, det er et unika inden for vores forskellige møbeldesigns.

Foam modulerne kan både anvendes som en åben loungestol med et flot skulpturelt udseende, eller kombineres til en sofa som inviterer til afslapning og fællesskab.

Have-loungegruppen Foam er designet af Cane-line design team i det holdbare materiale Cane-line AirTouch kombineret med det bløde Cane-line Natté, og er fremstillet med en indre kerne af QuickDryFoam®, som sikrer at møblet er vejrbestandigt.

Sammensat på et utal af måder efter brugerens smag, stil og pladsforhold vil det give et loungemøbel som ligner et indendørsmøbel, men med alle funktioner som et vejrbestandigt udendørsmøbel.

Foam er det perfekte møbel til en fleksibel udendørs indretning på fx. terrassen. Den er er nem at omrokere og skabe nye formationer.

Viser 1 - 2 af 2
  • Cane-line Foam enkelt modul - modulet der også kan bruges om en lounge stol. Oplev Cane-line Foam enkelt modul hos en af Danmarks største...

    6.999,00 kr
  • Cane-line Foam hjørnemodul er det stilrene og loungeinspirerede valg. Oplev Cane-line Foam hjørnemodul hos en af Danmarks største forhandlere af...

    8.499,00 kr
Viser 1 - 2 af 2