Softub Modeller

Softub Modeller 


VIGTIGT - læs her for at blive inspireret og informeret om dit nye Softub udespa

SOFTUB - Fra den lille romantiske, til den store familieflyder – 4 modeller og med sikkerhed en, der passer jer!

De afstressende udendørsspa fra Softub kommer i fire forskellige modeller, hvor forskellen primært er størrelsen på selve tub’en. Den mindste er ”Sportster” til cirka 2 personer (diameter 150 cm), mens vores to største modeller ”Resort” og ”Portico” (diameter 200 cm) kan bruges af 5-6 personer samtidigt, uden man sidder klemt. Mellemstørrelsen ”Legend” (diameter 180 cm) er til 2-4 personer.

De mindre modeller bruger knap så meget energi til opvarmning, som den store pga. det mindre vandindhold. Men uanset hvilken model I vælger, er samme kvalitet, komfort, energivenlighed og miljøvenlighed garanteret.

Komfort og kvalitetsmaterialer i fokus på udespa
I stedet for formstøbte siddepladser, tilbyder Softub med sit både bløde, formfaste og samtidig højisolerende skummateriale ”Polybond”, en helt anden bevægelsesfrihed og komfort. Polybond materialet, der er det samme eksklusive isoleringsmateriale som anvendes i flyindustrien, er betrukket med en kraftig Lethertex eller Syntex kvalitetsdug. Denne syntetiske dug er ualmindelig vejrbestandig og farveægte og holder sig flot i mange år selv det hårde, nordiske klima.

Super lavenergi og miljøvenlige spabade
Hvor andre udespa hurtigt kan blive en omkostelig årlig udgift, så har Softub revolutioneret markedet med det laveste strømforbrug til dato. Selv i det danske klima er alle Softub udespa de absolut mest energivenlige, og derved også billigste, at holde varme. Det meget lave energiforbrug/ strømforbrug på mellem 2.500 og 3.500 kr. om året (også under nordiske vejrforhold) er blot én af Suftubs virkelig stærke sider. Desuden reguleres det altid tempererede varme vand automatisk af en fintfølende termostat, og derfor er en Suftub altid klar til brug året rundt.

Installer et udespa på en halv time - let, praktisk og billigt
Alle Softub modeller kræver kun en almindelig stikkontakt på 230 volt med jordtilslutning, som de fleste har i nærheden via udendørsbelysningen. Dette er endnu en økonomisk fordel, da du også sparer en større elektrikerregning ved ikke at skulle have installeret 380 volt i nærheden af spaen, som tilfældet er med traditionelle og tilsvarende store udespa.

Patenteret og avancerede varesystem - bruger overskudsvarme fra egen pumpe - intet varmelegme!
Det særligt lave energiforbrug opnås ved anvendelse af den patenterede og prisvindende motorenhed, som udelukkende udnytter overskudsvarmen fra cirkulations-og massagestrålemotoren til at opvarme vandet. Det vil sige, at der ikke er et egentligt varmelegeme til opvarmning af vandet, som andre både inde- og udespa har.

Brugssikkert og sundt udendørs spabad med minimal vedligeholdelse
For at holde vandkvaliteten på det korrekte niveau anvendes der et indbygget ozonsystem til at holde bakterietrykket nede, så af denne grund skal der kun anvendes ganske få mængder af anden vandforbedringsprodukter. Det er let at teste og styre vandkvaliteten og kræver kun få minutternes opmærksomhed ca. en gang om ugen, alt efter hvor ofte den anvendes.
De lave mængder vandforbedringsprodukter gør også Softub til en behagelig oplevelse for både hud og hår modsat offentlige spabade, svømmehaller m.v.

Hos os kan du prøve en Softub, før du køber den
Oplev en oase for afslapning, som giver ro til både sind, krop og sjæl med de nye Softubs hos Living In Harmony. Kontakt os på forhånd, hvis I kunne tænke jer at komme og prøve en Softub i udstillingen i Glostrup – og husk badetøjet, håndklæder og et brusebad hjemmefra umiddelbart inden ankomst.

Viser 1 - 4 af 4
 • Sportster 140 fra Softub - den fikse og romantiske udespa til 1-2 personer. Softub Sportster er den mindste af de luksuriøse udespa, lavet til ca....

  49.500,00 kr Se varen
 • LEGEND 220 - Softub / Ø180 cm.
  FAST LAVPRIS
  Nedsat pris

  Legend 220 fra Softub - det rummelige og praktiske udespa til 3-4 personer. Legend udendørsspa er mellemstørrelsen af Softub modellerne, lavet til...

  54.500,00 kr 59.500,00 kr Spar 5000 kr
 • Resort 300+ fra Softub - det store og familie- og ”party”venlige udespa til 5-6 personer. Softub Resort er sammen med Portico det største...

  69.500,00 kr Se varen
 • Portico fra Softub – det nyeste, mest luksuriøse og avancerede udespa til 5-6 personer. Softub Portico er på størrelse med den største udendørsspa...

  74.500,00 kr Se varen
Viser 1 - 4 af 4