8 gode grunde til at købe Softub

8 gode grunde til at købe Softub 


Softub Spa står for individualitet, miljøvenlighed og maksimal fleksibilitet - en måde at slappe af og koble af fra den stressende hverdag.

1. TRANPORTABEL

En Softub er transportabel, let og meget nem at installere. Den opstilles på en halv time, fyldes med vand fra en vandslange, tilsluttes en almindelig 230V stikkontakt med jord og 1-2 døgn efter er vandet ca 40 grader – hele året!

Softub er det mest alsidige spa i verden, den trodser grænser og omdefinerer betydningen af uendelige muligheder. Det mest transportable spa til dato, og der er ingen begrænsninger, når det kommer til placeringen. Placer den hvor som helst - i haven eller på terrassen, på altanen hvis du bor i lejlighed, eller læg den på en trailer og tag den med i f.eks. sommerhuset.


2. HYGIEJNISK

Den automatiske rensningsfunktion, Softub ozonisatoren, hjælper intensivt og sikrer hygiejnisk vandrensning, så du kan slappe af i krystalklart vand hver gang. Med denne funktion kræves der kun minimal brug af andre vandpleje- og rensningsprodukter, end hvad der er gældende for almindelige svømmebassiner og spabade.


3. STØJSVAG

Slap af - nyd freden og roen! Takket være vores innovative Whisper Technology Softub Motor som er den mest støjsvage i branchen – det er en uvurderlig fordel!


4. FLEKSIBEL

Du vil opleve en nem installation og stor fleksibilitet. Materialet er let håndterbart. Én person kan let trille den hen til en ny plads uden risiko for skader.


5. ENERGIVENLIG

Softub har været den suveræne markedsleder i varmegenvinding og varmegenvindingsteknologi i mere end tyve år og producerer prisvindende varme kurbade uden et særskilt varmelegeme. Hydromaten inkorporerer pumpe, motor og varmelegeme i en enkelt enhed. Det filtrerede vand er opvarmet af den overskydende varme, der naturligt genereres af motoren, hvilket reducerer energiforbruget til et absolut minimum. Denne innovative teknologi og anvendelse af vores højt isolerende isoleringsskum 'Polybond' ' gør din Softub til det mest energieffektive spabad på markedet.


6. KOMFORTABEL

Softub Spa er en oase af komfort og afslapning. Det bløde men faste skummateriale, Polybond, giver optimal komfort og støtte i enhver position, som uden tvivl er med til at gøre spaen det mest behagelige til dato. Du har et større rum at bevæge dig rundt i uden hårde fast-formede plastsæder, så derfor er en Softub den perfekte løsning mellem et godt badebassin og en Jacuzzi uden at mangle massagedysser, lysterapi m.m.


7. VEJR BESTANDIG

Regn eller solskin, hedebølge eller frostvejr - Leathertex vil beskytte din Softub Spa selv under de strengeste vejrforhold. Softub er bygget til at modstå selv de sværeste vejrforhold og kan stå tildækket under sneen.


8. STILET KVALITET

Din nye Softub er udført i smukke materialer, moderne farver og du kan udvide med en stilfuld omkrans og andet tilbehør. En Softub er indbegrebet af design, stil og suveræn kvalitet. Udviklet og fortsat produceret i USA hvor det meste er håndarbejde.

Der er desværre ingen varer i kategorien