SOFTUB SPORTSTER - Ø150 cm.

49.500,00 kr

Softtub

Sportster 140 fra Softub - den fikse og romantiske udespa til 1-2 personer.

Softub Sportster er den mindste af de luksuriøse udespa, lavet til ca. 2 personer, og har en udvendig diameter på 150 cm. Denne spa er specielt designet til par med hus, som har en lille terrasse eller lejlighed med en rummelig altan, hvor man ikke vil gå ned på velvære. Softub Sportster vejer kun 23 kg. (uden vand) for selve tub’en og 50 kg. inklusive den demonterbare motorenhed, og er derfor meget nem at flytte rundt på og transportere til et andet sted.

Sportster hjemmespa er som de andre modeller ekstremt støjsvag og energivenlig. Du vil let kunne føre en samtale på normalt lydniveau, og vi lover, at den vil have et årligt strømforbrug på under 3000 kr., selvom den står ude i det danske vejr hele året.

Softub Sportster kræver intet andet end en almindelig husstikkontakt på 230 volt med jord, og motoren bruger udelukkende egen overskudsvarme til opvarmning – derfor er den så ekstremt energivenlig og miljøvenlig!

Læs general beskrivelse om Softub og se alle modeller her >>

Omkranse og andet tilbehør til Softub kan ses her her >>

Se mere om Softub Sportster 140 i fanebladet "specifikationer"

Søger du Softub produkter i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i Softub spa miljøer.

Vi sender til hele landet - hurtig levering.

 

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker

Udvidet beskrivelse og tekniske specifikationer på Legend 220 Softub

Sportster hot tub har massagedysser og LED-terapilys indbygget, så de ømme muskler kan blive nænsomt behandlet, mens du slapper af i det varme vand.

Det er muligt at købe tilbehør til Softub Sportster (dog ikke fulde kranse), så du kan tilpasse den omgivelserne. Spaen fås i det flotte og vejrbestandige ”Lethertex”-materiale i 7 forskellige farver, samt i det luksuriøse, nye "Syntex"-materiale i 2 farver. (Bemærk Syntex har et mindre pristillæg.)EGENSKABER

Kapacitet 2 personer
Udvendig diameter 150 cm
Indvendig diameter 130 cm
Højde 61 cm
Vægt (tom) 20 kg
Kar 23 kg
Termo låg/cover 9 kg
Total vægt (fyldt) 580 kg
668 kg
Vand volume 550 l
Undervandsbelysning LED
Polstring LeatherTex® Syntex®
Antal massagedyser 4 Jets
Elektrisk tilslutning 230V / 50Hz, 6 A, 1400W
Max. Volt 800WLEATHERTEX ® FARVER

softub-color-mocca.png softub-color-almond.png softub-color-camel.png softub-color-charcoal.png softub-color-port.png softub-color-sapphire-blue.png softub-color-forest-green.png 

8 andre varer i samme kategori