SOFTUB LEGEND 220 - Ø180 cm.

54.500,00 kr

59.500,00 kr

Spar -5.000,00 kr

Softtub

Legend 220 fra Softub - det rummelige og praktiske udespa til 3-4 personer.

Legend udendørsspa er mellemstørrelsen af Softub modellerne, lavet til 3-4 personer med en udvendig diameter på 180 cm. Dette gør spaen ideel til par eller familier med 1-2 børn. Uden vand vejer denne udespa kun 32 kg for selve tub’en. Med motorenheden, der let demonteres, vejer hele systemet 61 kg. Legend Softub kan derfor nemt vendes op på højkant og trilles gennem en dør, ned af en trappe eller ud på græsplænen for at blive omplaceret. Den kan også nemt blive båret af 2 personer.

Legend hjemmespa er som de andre modeller ekstrem støjsvag og energivenlig. Vi lover, at du uden problemer vil kunne føre en samtale på normalt lydniveau, og vi lover, at den vil have et årligt strømforbrug på under 3500 kr., selvom den står ude i dansk vejr og kører alle årets 365 dage.

Læs general beskrivelse om Softub og se alle modeller her >>

Omkranse og andet tilbehør kan ses her her >>

Se mere om Softub Legend 220 i fanebladet "specifikationer"

Søger du Softub produkter i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i Softub spa miljøer.

Vi sender til hele landet - hurtig levering.

 

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker

Udvidet beskrivelse og tekniske specifikationer om Legend 220 Softub

Softub Legend skal kun tilsluttes en almindelig husstikkontakt på 230 volt med jord for at være oppe at køre. Motoren bruger udelukkende overskudsvarme til at varme vandet op – derfor er den så ekstremt energivenlig og miljøvenlig!

Du får naturligvis også med denne spa massage dysser og lysterapi LED, så den indre velvære kan bibeholdes efter en lang arbejdsdag eller gennem kolde vintre.

Det er muligt at købe tilbehør til Softub Legend, herunder blandt andet kranse, så du kan tilpasse den omgivelserne. Spaen fås i det flotte og vejrbestandige ”Lethertex”-materiale i 7 forskellige farver, samt i det luksuriøse, nye "Syntex"-materiale i 2 farver. (Bemærk Syntex har et mindre pristillæg.)EGENSKABER

Kapacitet 3-4 personer
Udvendig diameter 180 cm
Indvendig diameter 150 cm
Højde 61 cm
Vægt (tom) 20 kg
Kar 32 kg
Termo låg/cover 11 kg
Total vægt (fyldt) 890 kg
960 kg
Vand volume 790 l
Undervandsbelysning      LED
Polstring LeatherTex® Syntex®
Antal massagedyser 5 Jets
Elektrisk tilslutning 230V / 50 Hz, 6 A, 1400W
Max. Volt 800WLEATHERTEX ® FARVER

softub-color-mocca.png softub-color-almond.png softub-color-camel.png softub-color-charcoal.png softub-color-port.png softub-color-sapphire-blue.png softub-color-forest-green.png 

3 andre varer i samme kategori