Sika Design - SALSA SD-E104 Exterior Counterstol

3.295,00 kr

Sika Design

SD-E104

Design og Funktion i Perfekt Harmoni

Elegant og komfortabel: Den håndlavede Salsa Exterior counterstol fra Sika-Design bringer et strejf af sofistikeret stil til ethvert udendørsrum. Dens kurvede sæde og praktiske fodstøtte garanterer en afslappet og behagelig siddeoplevelse, perfekt til at nyde en drink eller et måltid under åben himmel.

Uovertruffen holdbarhed: Fremstillet af Alu-Rattan, et vejrbestandigt pulverlakeret aluminium, og ArtFibre, kunstige fibre af polyethylen, er Salsa Exterior bygget til at modstå selv de hårdeste vejrforhold. Uanset om det er stegende sol, silende regn eller blæsende dage, kan du være sikker på, at din counterstol vil bevare sin skønhed og funktionalitet år efter år.

Minimal vedligeholdelse: Glem alt om besværlig rengøring og vedligeholdelse. Salsa Exterior er designet til at være nem at rengøre, så du kan bruge mere tid på at nyde din tid udendørs og mindre tid på at bekymre dig om dine møbler.

En alsidig tilføjelse: Med sit tidløse design og neutrale farvepalet passer Salsa Exterior perfekt til enhver terrasse, altan eller gårdhave. Uanset om du indretter et hyggeligt loungeområde eller et elegant spisebord, vil denne counterstol pryde din uderum med stil og komfort.

Salsa Exterior – et kvalitetsprodukt fra Sika-Design:

  • Dansk design
  • Håndlavet af Alu-Rattan og ArtFibre
  • Vejrbestandig og holdbar
  • Kræver minimal vedligeholdelse
  • Komfortabelt sæde med fodstøtte
  • Elegant og tidløst design
  • Fås i forskellige farver

Oplev komforten og holdbarheden af Salsa Exterior counterstolen og skab et indbydende udendørsrum, du kan nyde i mange år fremover.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Bredde 45 cm
Højde 67 cm
Sædehøjde 65 cm
Dybde 41 cm

Mål er med forbehold for mindre afvigelser