Sika Design - Isabell Barstol

2.995,00 kr

Sika Design

9178

Elegant barstol i bæredygtig rattan

Isabell barstolen i hvid med grå prikker er et charmerende møbel lavet af indonesisk rattan. Den ubehandlede naturrattan giver stolen en rå og upoleret overflade, der emmer af autenticitet. Sæde og ryg er håndflettet af dygtige kurvemagere på et robust stel af rattan.

Komfort og funktionalitet

Isabell stolen tilbyder en komfortabel siddestilling med armlæn, ryglæn og fodstøtte. Den er perfekt til hyggelige stunder i baren eller ved køkkenbordet.

Inspiration fra 1950'erne

Affäire kollektionen, som Isabell stolen tilhører, er inspireret af Sika-Designs egne designs fra 1950'erne. Den charmerende bistrostol, der ses overalt i Paris, har også haft stor indflydelse på kollektionens design.

ArtFibre - fleksibilitet og komfort

Isabell stolen kan flettes med det innovative ArtFibre, der er et kunstigt materiale lavet af vedligeholdelsesfrie polyethylen. ArtFibre fås i et stort udvalg af farver, der kan kombineres i utallige kombinationer. Materialet er UV-bestandigt og giver stolen en lang levetid.

Kombiner og skab et unikt udtryk

Kombinationen af ArtFibre og rattan giver stolen en unik kombination af fleksibilitet, styrke og komfort. De forskellige fletkombinationer giver dig mulighed for at skabe et hyggeligt og personligt udtryk i dit hjem.

Perfekt til både privat og professionelt brug

Isabell barstolen er ideel til både private hjem og til brug i brasserier, cafeer og restauranter. Den kan bruges udendørs i overdækkede områder, men bør ikke udsættes for regn og slud. Affaire stole skal opbevares indendørs om vinteren.

Dansk design af høj kvalitet

Isabell stolen er designet af Sika-Design, der har hovedsæde på Fyn. Sika-Design er kendt for dansk design af høj kvalitet med fokus på funktionalitet, komfort og bæredygtighed.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Bredde 55 cm
Højde 122 cm
Sædedybde 45 cm
Sædehøjde 76 cm
Dybde 61 cm
Armhøjde 93 cm

Mål er med forbehold for mindre afvigelser

22 andre varer i samme kategori